gümüş üzerine altın kaplama trabzon hasır set

deniz54321

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2015
131
176
23
39
kızlar bu trabzon hasırı setleri var ya onların gümüş üzerine altın kaplamaları var setleri bin lira civarında. onlardan almayı düşünüyorum da kararma yapar mı ? kullanan var mı ? satıcı kararma yapmaz diyor ama emin olamadım. internetten alıcam.
altınları on bin lira en az

ekleme; gücün yetince altınını alırsın diyenlere şunu söyleyeyim aslında ben altınını almak için kuyumcuya gittim kuyumcu bunların yatırım amaçlı alınmasını tavsiye etmediğini satarken yüzde 30, 40 zarar ettiğini söyledi. benimde zaten tüm birikimim o kadar yani onuda riske atamazdım. o yüzden böyle bir şey düsündüm hevesim gidene kadar takarım diye.

Son düzenleme:
Bence netten almayin.bir sorun oldugunda aldiginiz yere goturme ve kendinize muhatap bulma sansiniz olur.bu arada bende istiyorum ama benimde kararma vs. Seylerden cekincelerim var.takipdeyim.

olur tabi bir daha size sorarım neye heves edip neye etmeyeceğimi

Yahu madem fikir istiyorsunuz, benim fikrim de bu. Sahte bir takıya 1.000 TL vermek, bence abesle iştigal. Bunu da belirttim açıkça. Madem bunu duymak zorunuza gidiyor, niye fikir danışıyorsunuz? Kaldı ki, burası "bir derdim var". Bu bir dert de değil. Aman ya, ne anlatıyorum ki. Mutluluklar.

bin liraya güzel birşey alabilirsiniz kendinize .. gümüşe bin lira vermek akıl işi değil hemde netten almayın sakın bu tarz şeyleri muhattap bulamazsınız sonra..

siz benim yazdığımı bir daha okuyun isterseniz. ben "sahte takıya bin lira vermek mantıklı mı" demedim. kararma yapar mı dedim kullanan var mı dedim nasıl görünüyor dedim. bu arada sahte değil gümüş

ben merak ettim baktım şimdi trb hasır setine:)) çılgın fiyatlar var yahu 15 bin 16 bin.. sanırım yatırım yapmak için onlar..

Orjinalini alamıyorsanız ne gerek var sahtesini almaya
Gücünüz yetince orjinalini alın
aslında orjinaline gücüm yetiyor ama birikimimin çoğunu vermem gerekecek. hevesimi alıp sıkılınca bir anlamı kalmayacak. satınca değer kaybediyor

ben merak ettim baktım şimdi trb hasır setine:)) çılgın fiyatlar var yahu 15 bin 16 bin.. sanırım yatırım yapmak için onlar..
yok aslında ben geçenlerde kuyumcuya gittim altınını almaya ama yatırım amaçlı alacaktım kuyumcu satarken yüzde 30, 40 kadar değer kaybettiğini söyledi benimde zaten zar zor o kadar birkimim var heba etmek istemedim

Sahte çanta, sahte pırlanta, sahte trabzon set, bağıra bağıra sahteyim der. Orjinalini bilen, kullanan çoğu insan da bunu ilk görüşte anlar. Onun için trabzon set yerine daha zarif güzel bir altın set alıp yatırım yapmanız da mantıklı olur.

Görünüşü hususundaki fikrim bu olduğu için, değmez yazık paranıza diye yorum yapmıştım ama ne hikmetse bir sinir harbi yaşadınız.

Gerçi sizinki sahte değil, gümüşmüş. Trabzonun orjinali de gümüştü, ben bilememişim.

Herneyse, mesajınızın başındaki smiley gibi gülün hayat boyu, iyi akşamlar.

Altın kaplama bir bilekliğim vardı dört ayda rengi git gide açıldı çok çirkin oldu bence direk gümüş olanını alın.

sadece yatırım amaçlı ise bilezik falan alın ama zaten altın çok yüksek bu ara bence onuda almayın az bekleyin:)

Gercegini alamiyorsan okadar cok istiyorsan sahtesini al kararmayanlardan ozel gunlerde takarsin

aslında orjinaline gücüm yetiyor ama birikimimin çoğunu vermem gerekecek. hevesimi alıp sıkılınca bir anlamı kalmayacak. satınca değer kaybediyor
Neden trabzon hasır set?
Yani bütçeye daha uygun setler var
Ne gerek var o kadar parayı bi metale bağlamaya
Satınca da değer kaybediyo diyorsun birilerine gösteriş amaçlı mı almak istiyorsun nedir

Size uzun uzun açıklama yapamayacağım daha fazla. Tek tavsiyem biraz kitap okuyun olur mu? Yazılanların altında kendi peşin hükümlerinizle mana aramak yerine ne yazıyorsa onu anlamayı öğrenirsiniz belki. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…