Gumus suyunu korunmak maksatlı olarakta icebilirsiniz. Yüzyıllardır faydası bilinen doktorlarinda gayet iyi bildiği yararlı özellikleri mevcuttur. Bununla.ilgili pekcok doküman var. Fakat güvenilir suyu bulmak zor. Anneannem deki enfeksiyonun tedavisi için piyasadaki iki.markadan birini seçtim ve sonuçlarını görünce sevindim ve güvenilirliğini görmüş oldum. Anneannemin diz protezleri nedeniyle geçmek bilmeyen ve bir yıldır uygulanan antibiyotik tedavilerine bana mısın demeyen enfeksiyon rahatsızlığı son buldu. Crp değerleri 65 lerden bu sıralar 15 Lere kadar düştü maşallah. :) Gümüş suyu
iletkenlik suda üretilmez ve iyon büyüklükleri 10^(-5) Nano metrenin üzerine çıkarsa hücre duvarlarını asamaz ve vucuddan atılımı saglanamaz. Gümüşsuyunun hazirlanmasinda sıfır iletkenlik suyun kullanılmasinin sebebi diğer elementlerle bileşik oluşturup büyüklüğünün artmasının önüne geçmektir.
iletkenlik suda üretilmez ve iyon büyüklükleri 10^(-5) Nano metrenin üzerine çıkarsa hücre duvarlarını asamaz ve vucuddan atılımı saglanamaz. Gümüşsuyunun hazirlanmasinda sıfır iletkenlik suyun kullanılmasinin sebebi diğer elementlerle bileşik oluşturup büyüklüğünün artmasının önüne geçmektir.
Son düzenleyen: Moderatör: