gümüş mü altın mı ??

Benim erkek arkadşımda sadece gümüş takarım diyor. Önce ne pinti adam demiştim şimdi ise onu daha iyi anlıyorum neden böyle düşündüğünü. İçine adımız yazdırdğımız iki tane alyansımız var şimdi bakalım ne zaman takacağız.

evet haramdır doğrudur ama altın kolye bileklik saat takan erkelr var ve ben bir imamda altın saat gormuştum...

altın erkeğe haram kılınmış sadece kadına helal hatta gazete altın madeninin erkeklere zarar da verdiğini okumuştum o yüzden benm erkek arkadaşımda yüzüğünün platin yada titanyum olmasını istediğinden öle yaptırıcaz

bir kaç grama kadar altın haram değilmiş. çok araştırdım ve sordum. ama tam olarak gramını hatırlamıyorum 3 mü 5 mi. fazlası erkekte gösterişe girdiğinden harammış.

Dinen caiz olmayabilir ki o da her şey gibi kişinin kendi tercihidir.
Ama ben de altının ve ipeğin kadınlık hormonlarını arttırdığını duymuştum.

evet haramdır doğrudur ama altın kolye bileklik saat takan erkelr var ve ben bir imamda altın saat gormuştum...

o imamın bozukluğu.. kötü örnek , örnek olmamalı.. altın ve ipek erkeğe haramdır...

valla babam hep altın alyans taktı eşim de altın takıyor. ben muslumanlıgın , günah ve savabın boyle ufak seylerle olculmesıne cok karsıyım.. iman insanın içindedir.

erkeğe atında ipek kumaşta haram dinimizde böle isterseniz gerçek bilgi almak için imamlara sorun onlarda bu cevabı vericeklerdir..

valla babam hep altın alyans taktı eşim de altın takıyor. ben muslumanlıgın , günah ve savabın boyle ufak seylerle olculmesıne cok karsıyım.. iman insanın içindedir.

kesinlikle katılıyorum. benim eşim gümüş takıyor ama altın günah olduğu için değil. altın gerçekten erkekte çok itici duruyor.

Çok şaşırdım ilk defa böyle bir şey duyuyorum. Eşimde babamda altın takar. Çevremdeki kimsedede görmedim gümüş taktığını duymadımda. :S

haram mı dır degıl mı dır bılemem...
ben alyans olarak altın pek begenmıyorum..yanı sarı renkte altını begenmıyorum..beyaz altın bana daha kıbar ve asıl gelıyor..o yuzden de ılerde alyanslarımızı beyaz altın olarak dusunuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…