Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
banyonu dip köşe güzelce bi ilaçla sonra çamaşır suyu ile yıka. giderlerden de geliyor olabilir giderlerin üzerine sürekli bez kapat kullanacağın zaman kaldır. yalnız larvaları ölmüyor bir süre böyle ilaçlamalısın. benim farklı bir böcek geliyordu giderlerden mutfağımdada çıkıyordu ilaçlayarak bitirdik şükür.
Banyolar nemli ortamlar olduğundan bu yaratıklardan kurtulmak iyice zorlaşıyor. O yüzden mümkün olabildiğince en azından su birikintisi kalmamasına dikkat et.
Birde sana evde yapabileceğin bir kapan önerim var. Bir cam kavanozu al etrafını kağıt bantla sar, içine ekmek kırıntıları koy banyonun bir köşesine bırak. Böcekler kavanoza tırmanıp içine düşerler fakat iç yüzey pürüzsüz cam olduğu için çıkamazlar.
Eğer banyo zemininde banyo gideri var ise bunu iyice temizle hatta şu lavabo açıcı tozlardan filan dök ki oraya yumurtlamış olmaları çok muhtemel. Banyo giderini bir şekilde kapamanı öneririm. Birde banyodaki havalandırma penceresinin etrafını mutlaka temizle ve ilaçla.
Aklıma şu an için bu kadar geliyor umarım bir nebze yardımcı olur.
benim evde de çıkıyo bunlar tek tük, ölmüyoda bunlar ya, garip bişey, en azından hamamböceği değil diye şükrediyorum napıyım, sanırım çok üreyen bişey değil allahtan
gümüş böceği de neymiş diye bir araştırdım ki...
kolay gelsin temizlik te...
hiç kolay olmasa gerek...
umarım biran evvel kurtulursunuz bu dertten...
canım moralini bozmak istemem ama onlar çok sağlam canlılar ya yani kolaylıkla ölmek bilmiyor
bi ara köyde aannemlerin yazlığıda basmıştıda ordan biliyoum halada arada çıkıyorlar
onu sen ilaçlayamassın caım bi firmaya ilaçlat bence güzelce evini bi kaç gün evde olmaman gerekebilir bebeğin sğlığı için
ama kesin ilaçlatmalısın canım onlar hemen ürüyorlar yoksa
Bende gördüm banyoda nemli kapı altlarında yaşıyorlarmış çok korktum yuva falan yaptığını düşündüm 3 4 kez oldürdüm çok şükür şimdi yoklar bi daha çıkmaz inşallah...çamaşır suyuna hiç bi böcek dayanamıyor
benim kokulata karşı alarjim ve faranjitim olduğu için haftada bir çamaşır suyu kullanabiliyordum . ama bunlardan kurtulana kadar her sabah çamaşır suyu döküp yıkayacağım. inşallah sen kurtulmuşsundur bari.. insana zarar vermeyen kağıt g.b. malzemler ile beslenen bir hayvanmış. ama sonuç itibari ile böcek((
bende nefret ederim böceklerden çok huylanıyorum ama kocaman olmştu bizdekiler ben evde yoktum araştırdım dediğin gibi gümüş böceğiymiş kurtuldum inşallah bayadır görmüyorum darısı sana can sıkıcı bi durum insan bide huylanırsa tmm ben gördüğüm yerde üzerine cıllıt bang sıkıyordum hemen ölüyolardı::))