- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
- Konu Sahibi Masalruya6
-
- #3.761
Vaaayy turk kahvesimi nescafemiBen yine kahve çikolata hep stresten bunalr
Ben metroya hic bulasmadim direkt taksiye binmistim canim 20 liraydi simdi 30 olmus bakirköy şaka gibiValla aynen sevdim ben orayı metro direk var toplu ulaşım havaalanına çoğu yerde yok. Yenikapiya bile direk gidiyo
Boşuna vermişin cnm metro + minibüs 5 tl ye varmiyo. Zaten havaalanının içinden metroya geçiş var metrodan inincede yakından bi minibüs hop önündesinBen metroya hic bulasmadim direkt taksiye binmistim canim 20 liraydi simdi 30 olmus bakirköy şaka gibi
Ay ben de gidersem oyle yapayım ozmn ben de taksiyle gitmiştim 30 tlBoşuna vermişin cnm metro + minibüs 5 tl ye varmiyo. Zaten havaalanının içinden metroya geçiş var metrodan inincede yakından bi minibüs hop önündesin
Aynen vermeyin o kadar yazık zaten bi sürü masraf işlemi yol parası ilacı derkenAy ben de gidersem oyle yapayım ozmn ben de taksiyle gitmiştim 30 tl
Canim metroya kart falan gerekmiomu ben ondan ugrasmak istememistim deBoşuna vermişin cnm metro + minibüs 5 tl ye varmiyo. Zaten havaalanının içinden metroya geçiş var metrodan inincede yakından bi minibüs hop önündesin
Evet cnm otobüs kartı lazım benim vardı önceden yanımda görürdüm ist ilk defa gitmedim çünküCanim metroya kart falan gerekmiomu ben ondan ugrasmak istememistim de
Otobüs bilmiyorum cnm zaten çok karışık dışarı çıkıp durak aramadım tabelalardan metroya uctumAma havaalanı çok yakın bakırköye tek vesait otobüsle halledersiniz
Taşınmasın yaa offyaa hepiniz istanbullu olmuşsunuz :) havaalanının eli kulağında kızlar taşınıyor aklınızda olsun
Sütlü Türk kahvesi cnm hadi yapayım koş gelVaaayy turk kahvesimi nescafemibana da yap geliyorum ama kac gundur cikolata yemiyorum.stresten bende yemek yemeyi bile unutuyorum
Bence de yaa düğün oncesi gidip baktırcam nolur nolmaz diye kalkmasınTaşınmasın yaa off
Cnm eski adı üstünde eskide kalmış ve ona ait eşyaların olmasida mantıklı değil at gitsinşuan sinir patlaması yaşıyorum düşünün
Sütlü Türk kahvesi cnm hadi yapayım koş gel
Cnm iyileşsen bile hiç içecek halde olmuyorsun İnan boyle gelmiş boyle gidecek Allah sonumuzu hayra çıkarır güzel bir şekilde inşafiyet olsun hanımlar bizim yerimizede için biz şu aralar hiç içebilecek halde değiliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?