gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Yok canım biraz zor oluyo ama yavaş yavaş hareketlerle yap secdeni kalkarken elinle destek al çok zorlamıyor o zaman
Bilmiyorum cnm secdeye eğilirken gerilir gibi hissediyorum korkuyorum bide oturuş nasıl olacak normalde yan oturmak zor oluyo o yüzden dedim sehpaya yapıp ayakta oturuş mu yapsam diye

Valla spor şart iyileşme sürecinde baya bi hareketsizlik evde ye iç yat modundan dolayı kilolar dağ oldu
Du 4 haftayı doldurunca yürüyüşe başlayacam canım bende havalar da ısınıyor açık hava yürüyüşü çok iyi gelecek hem sağlığıma hem psikolojime
Ben üstüne ekleyerek gidiyorum kilolarin valla napcaz bilmem
Canım sende gelinlik giyecen daha onu düşün:)
Kizlar napiyosunuz
Iyi canım kendimi iyi hissediyorum son 3 saattir 9 gün oldu kafam şişti düşünmekten bugün biraz nefes alabildim çok sukur sen napiyosun

Bilmiyorum cnm secdeye eğilirken gerilir gibi hissediyorum korkuyorum bide oturuş nasıl olacak normalde yan oturmak zor oluyo o yüzden dedim sehpaya yapıp ayakta oturuş mu yapsam diye
Evet geriliyor tabi canım otururken bi zorluk hissetmedim ben dene bi yapamazsam sehpa denersin

Cnm hangi havalimanı en son ben gittim atatürkten sen hangisinden bahsediyorshn
Canim sen hangi tarihte gittin en son ataturk hava limani hala acik mi? Yeni hava limani yilbasindan sonra ucuslari baslicak ve ataturk hava limaninin ucuslari tamamen iptal olup orasi milli parj yapilcak diye biliyorum ben

Kuzum sen nerelerdeydin ozledik :) dur bakalim ama normalde de oluyoya anüse yakin sadece biz goremiyoduk seninkinde tek fark goruyosun demekki. Foto varmi
Ayy kuzum bende sizi cok ozledim burasi iyiki var :) uzak kalmak istedim bi süre bu konulari unutmak istiyorum ne kadar unutmak istesemde bu dert hic gitmiyo malesef :) evet var canim son halini gormus olursub sanada atiyorum simdi yorumlarini aliyim :)

Hoca sıkıntı çıkarmadı inşallah canım
Canim hoca dun aradi bu hafta icinde gonder die bende dedim hocam bitirdim bugun gondercem size :)) dun gonderdim bakalim ses seda yok 1 haftaya maksimum tamam demeleri lazim yksa zmanim kalmio teslime.. diger hocalardan da korkuyprum biraz.. savunmayi onayladiktan sonra gerci bakmiolarmis artik da.. baksalar da Allah belasini versin hepsinin kimsenin yardim ettigi yok ama istemeye gelince en iyisini istiolar

Canim sen hangi tarihte gittin en son ataturk hava limani hala acik mi? Yeni hava limani yilbasindan sonra ucuslari baslicak ve ataturk hava limaninin ucuslari tamamen iptal olup orasi milli parj yapilcak diye biliyorum ben
1 hafta oldu cnm gayet acıktı park yoktu yabancı ülkelerin uçağı bile vardı:)

İnş daha da bir sey çıkarmazlar yaa

İnş daha da bir sey çıkarmazlar yaa
İnsallah kuzumm insallah nasil icten bi sekilde insallah dedigimi bilemezsin benden kotu tezler yayinlanio bu kadar zorlanmio benimkine doktora tezi muamelesi yapiolar dört dortluk hicbi tez olamaz yani. Bi bitsin okul gorcek onlar hepsini engellicem arayamasinlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…