- 24 Ocak 2019
- 306
- 569
- 18
- 32
- Konu Sahibi Masalruya6
-
- #3.741
Bilmiyorum cnm secdeye eğilirken gerilir gibi hissediyorum korkuyorum bide oturuş nasıl olacak normalde yan oturmak zor oluyo o yüzden dedim sehpaya yapıp ayakta oturuş mu yapsam diyeYok canım biraz zor oluyo ama yavaş yavaş hareketlerle yap secdeni kalkarken elinle destek al çok zorlamıyor o zaman
Du 4 haftayı doldurunca yürüyüşe başlayacam canım bende havalar da ısınıyor açık hava yürüyüşü çok iyi gelecek hem sağlığıma hem psikolojimeValla spor şart iyileşme sürecinde baya bi hareketsizlik evde ye iç yat modundan dolayı kilolar dağ oldu
Canım sende gelinlik giyecen daha onu düşün:)Ben üstüne ekleyerek gidiyorum kilolarin valla napcaz bilmem
Iyi canım kendimi iyi hissediyorum son 3 saattir 9 gün oldu kafam şişti düşünmekten bugün biraz nefes alabildim çok sukur sen napiyosunKizlar napiyosunuz
Evet geriliyor tabi canım otururken bi zorluk hissetmedim ben dene bi yapamazsam sehpa denersinBilmiyorum cnm secdeye eğilirken gerilir gibi hissediyorum korkuyorum bide oturuş nasıl olacak normalde yan oturmak zor oluyo o yüzden dedim sehpaya yapıp ayakta oturuş mu yapsam diye
secdeye uzun varmak gerekiyor az gerilsin diye boğazmanzarasının dediği gibi ben de kılmCnm aynen bende rahatsızım bu konudan acaba sehpa koysamda ona mi secde yapsam dedim kendi kendime kılmak istiyorum
ben de cok yiyorum bugünlerde hiç engel olamıyorum kendimeCanim iyi olur olmasina da ben yiyorum yani yemesem tamam bitki cayiyla desteklenir de..
Evet canim yilbasindan sonr ataturk ucuslari kaldirilcak tamamen yeni hava limaniyla ucuslar gerceklestirelecek diye biliyorum bendeAtatürk’ten artık gidilmiyor mu ? Diğer yer hakkında benim fikrim yok
Başka kime ne diyebilirdik ki canım iyiki var burası:)Evet iyileşme süreci alınan kilolar namaz kılmak bi çok ortak sorunumuz var demi bu siteyi o yüzden seviyorum paylaşabiliyoruz bazı şeyleri:)
Canim sen hangi tarihte gittin en son ataturk hava limani hala acik mi? Yeni hava limani yilbasindan sonra ucuslari baslicak ve ataturk hava limaninin ucuslari tamamen iptal olup orasi milli parj yapilcak diye biliyorum benCnm hangi havalimanı en son ben gittim atatürkten sen hangisinden bahsediyorshn
Ben haberlerde oyle okumstum sanki oyle hatirliyorumAlala ataturk kapandimi yoksa duymadim hic oyle bisey
Ayy kuzum bende sizi cok ozledim burasi iyiki var :) uzak kalmak istedim bi süre bu konulari unutmak istiyorum ne kadar unutmak istesemde bu dert hic gitmiyo malesef :) evet var canim son halini gormus olursub sanada atiyorum simdi yorumlarini aliyim :)Kuzum sen nerelerdeydin ozledik :) dur bakalim ama normalde de oluyoya anüse yakin sadece biz goremiyoduk seninkinde tek fark goruyosun demekki. Foto varmi
Bende oturuyorumsıkılıyorum sen
Evet canim az yiyince direkt farkedio gobegim hemen gidio da basenler malum genetik turk kadiniAynen cnm bende öyle mideyi küçültmek lazım en başta
Napim bende canim devam sıkılmaya :))Evet geriliyor tabi canım otururken bi zorluk hissetmedim ben dene bi yapamazsam sehpa denersin
Hoca sıkıntı çıkarmadı inşallah canımBende oturuyorum
Evet canim az yiyince direkt farkedio gobegim hemen gidio da basenler malum genetik turk kadini
Napim bende canim devam sıkılmaya :))
Canim hoca dun aradi bu hafta icinde gonder die bende dedim hocam bitirdim bugun gondercem size :)) dun gonderdim bakalim ses seda yok 1 haftaya maksimum tamam demeleri lazim yksa zmanim kalmio teslime.. diger hocalardan da korkuyprum biraz.. savunmayi onayladiktan sonra gerci bakmiolarmis artik da.. baksalar da Allah belasini versin hepsinin kimsenin yardim ettigi yok ama istemeye gelince en iyisini istiolarHoca sıkıntı çıkarmadı inşallah canım
1 hafta oldu cnm gayet acıktı park yoktu yabancı ülkelerin uçağı bile vardı:)Canim sen hangi tarihte gittin en son ataturk hava limani hala acik mi? Yeni hava limani yilbasindan sonra ucuslari baslicak ve ataturk hava limaninin ucuslari tamamen iptal olup orasi milli parj yapilcak diye biliyorum ben
Ben yine kahve çikolata hep stresten bunalrKizlar napiyosunuz
İnş daha da bir sey çıkarmazlar yaaCanim hoca dun aradi bu hafta icinde gonder die bende dedim hocam bitirdim bugun gondercem size :)) dun gonderdim bakalim ses seda yok 1 haftaya maksimum tamam demeleri lazim yksa zmanim kalmio teslime.. diger hocalardan da korkuyprum biraz.. savunmayi onayladiktan sonra gerci bakmiolarmis artik da.. baksalar da Allah belasini versin hepsinin kimsenin yardim ettigi yok ama istemeye gelince en iyisini istiolar
Kapanmasin yani ya bi dursunlar ne guzel bizim isimize geliodu hayret bisey1 hafta oldu cnm gayet acıktı park yoktu yabancı ülkelerin uçağı bile vardı:)
Valla aynen sevdim ben orayı metro direk var toplu ulaşım havaalanına çoğu yerde yok. Yenikapiya bile direk gidiyoKapanmasin yani ya bi dursunlar ne guzel bizim isimize geliodu hayret bisey
İnsallah kuzumm insallah nasil icten bi sekilde insallah dedigimi bilemezsinİnş daha da bir sey çıkarmazlar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?