- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
- Konu Sahibi Masalruya6
-
- #3.721
Canim 4 haftadan sonra yuruyus istedigin kafar yapabilirsin ben kosuya cikiodum o araalarKızlar ne zaman spor yapabiliriz ya da en azından yürüyüş
Ayy hic kapanmasin mümkunse yani yakın olmasi isime gelio acikcasi. Gidebilirsem bende gitcemAçık ben oraya gittim kapalı degildi
Oh çok süper canım bi yürüyüş yaparım 1 ay dolduktan sonra o zaman 2 ay sonra da plates yaparım ama korkarım da yapamam belki koşu yaparım bende :)Canim 4 haftadan sonra yuruyus istedigin kafar yapabilirsin ben kosuya cikiodum o araalar
Ama pilates tarzi bacaklarini baya acman gerekenler 6 hafta
Ben hep kildim biraz secdeye giderken gerilir gibi oluo yavasca kil zorlamadan bisey olmuoBi de bisey daha soracam kızlar namaz kılmak istiyorum ama kılabilir miyim bilmiyorum
Tamam çok teşekkür ederim canımBen hep kildim biraz secdeye giderken gerilir gibi oluo yavasca kil zorlamadan bisey olmuo
Bende kapatilmiycak diye biliyodum hattasormustumAtatürk kapatılacak mıydı ki ben kapatılmayacak diye biliyordum
Oluşmuş derken daha önce yok muydu foto varsa bakalım istersenKizlar ben resim cekmistim anus bolgesine yakin bi yerde minicik yuvarlak bir aciklik olusmus anlayamadim ne oluyo korkmaya basladim ben birde dügünden once son kontrol ve herhangi bi sikinti olursa gecici yaptirmak icin gitmeyi dusunuyorum ama nasil gidecegim hakkinda en ufak bir fikrim yok ya en son istanbula turgay beye giden biri vardi yeni havalimanindan gitmis olmali o arkadas kimdi nasil gidiliyo merkeze yeni havalimanindan ulasim nasil bilen var mi aceba? Ne kadar suruyo ?
Evet inş kapanmaz yaaa ben de biara gidicem cunkuAyy hic kapanmasin mümkunse yani yakın olmasi isime gelio acikcasi. Gidebilirsem bende gitcem
Cnm aynen bende rahatsızım bu konudan acaba sehpa koysamda ona mi secde yapsam dedim kendi kendime kılmak istiyorumBi de bisey daha soracam kızlar namaz kılmak istiyorum ama kılabilir miyim bilmiyorum
Valla spor şart iyileşme sürecinde baya bi hareketsizlik evde ye iç yat modundan dolayı kilolar dağ olduCanim 4 haftadan sonra yuruyus istedigin kafar yapabilirsin ben kosuya cikiodum o araalar
Ama pilates tarzi bacaklarini baya acman gerekenler 6 hafta
Ben üstüne ekleyerek gidiyorum kilolarin valla napcaz bilmemValla spor şart iyileşme sürecinde baya bi hareketsizlik evde ye iç yat modundan dolayı kilolar dağ oldu
Bitki çayı iyi oluyo form olanlarBen üstüne ekleyerek gidiyorum kilolarin valla napcaz bilmem
Canim iyi olur olmasina da ben yiyorum yani yemesem tamam bitki cayiyla desteklenir de..Bitki çayı iyi oluyo form olanlar
Aynen cnm bende öyle mideyi küçültmek lazım en baştaCanim iyi olur olmasina da ben yiyorum yani yemesem tamam bitki cayiyla desteklenir de..
Yok canım biraz zor oluyo ama yavaş yavaş hareketlerle yap secdeni kalkarken elinle destek al çok zorlamıyor o zamanCnm aynen bende rahatsızım bu konudan acaba sehpa koysamda ona mi secde yapsam dedim kendi kendime kılmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?