gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Amin insallah kuzum ne demek her zaman :)

Kizlar ben resim cekmistim anus bolgesine yakin bi yerde minicik yuvarlak bir aciklik olusmus anlayamadim ne oluyo korkmaya basladim ben birde dügünden once son kontrol ve herhangi bi sikinti olursa gecici yaptirmak icin gitmeyi dusunuyorum ama nasil gidecegim hakkinda en ufak bir fikrim yok ya en son istanbula turgay beye giden biri vardi yeni havalimanindan gitmis olmali o arkadas kimdi nasil gidiliyo merkeze yeni havalimanindan ulasim nasil bilen var mi aceba? Ne kadar suruyo ?

Atatürk’ten artık gidilmiyor mu ? Diğer yer hakkında benim fikrim yok

Cnm hangi havalimanı en son ben gittim atatürkten sen hangisinden bahsediyorshn

Evet ya bicakliyorum ama yetksemiyorum silahla vursam mermim yetmio hele sisman olan beni öyle bi kovaladiki son oynayisimda evin duvarina sikistirip vurdu bana oldüm
Kiyamam ben sanaaaaaaa mermi yetmiyo oldurmeye onlari dogru diyosun ben bi iki oynadim beceremedim eski bolumlerde oynuyorum

Himm belli olmuyosa ne guzel iyiymis ya

Canomlada benim bi dikisimiz altta duruyo ne eridi ne gitti ete yapisik duruyo bizimde ya doktora gidersek diycez alsin diye

Kuzum sen nerelerdeydin ozledik :) dur bakalim ama normalde de oluyoya anüse yakin sadece biz goremiyoduk seninkinde tek fark goruyosun demekki. Foto varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…