- 20 Temmuz 2018
- 593
- 855
- 33
- Konu Sahibi Masalruya6
-
- #3.701
Amin insallah kuzum ne demek her zaman :)Amin insallah hepiniz mutlu olun dusunuyorumda seninDaisyyg G Gecekusu123 X xxoxxoxx hepinizu yazamadim kizlar allah razi olsun hepinizinde bana destek oldunuz hic usanmdan butun sorularima cevap verdiniz hakkinizi odiyemem allah razi olsun hepinizden allah hepinizin kalbine gore versin insallah
Bilmiyorum inan kuzum inşallah değildir:/Ya bu damarlılık damarsızlık olayı işlemden sonraki oluşan yerde de geçerli mi acaba oyle bir yere denk gelirse kanamayabilir yani
Nasıl bir işin içindeyiz yaaa adım atıyoruz birseylere ama ne olup biteceğini bilmiyoruzBilmiyorum inan kuzum inşallah değildir:/
Atatürk’ten artık gidilmiyor mu ? Diğer yer hakkında benim fikrim yokKizlar ben resim cekmistim anus bolgesine yakin bi yerde minicik yuvarlak bir aciklik olusmus anlayamadim ne oluyo korkmaya basladim ben birde dügünden once son kontrol ve herhangi bi sikinti olursa gecici yaptirmak icin gitmeyi dusunuyorum ama nasil gidecegim hakkinda en ufak bir fikrim yok ya en son istanbula turgay beye giden biri vardi yeni havalimanindan gitmis olmali o arkadas kimdi nasil gidiliyo merkeze yeni havalimanindan ulasim nasil bilen var mi aceba? Ne kadar suruyo ?
Nasıl bir işin içindeyiz yaaa adım atıyoruz birseylere ama ne olup biteceğini bilmiyoruzne kdr zor
Amin inşRabbim yolumuzu açsın inşallah canım yoksa olacak gibi değil bu psikolojiyle bir de
Cnm hangi havalimanı en son ben gittim atatürkten sen hangisinden bahsediyorshnKizlar ben resim cekmistim anus bolgesine yakin bi yerde minicik yuvarlak bir aciklik olusmus anlayamadim ne oluyo korkmaya basladim ben birde dügünden once son kontrol ve herhangi bi sikinti olursa gecici yaptirmak icin gitmeyi dusunuyorum ama nasil gidecegim hakkinda en ufak bir fikrim yok ya en son istanbula turgay beye giden biri vardi yeni havalimanindan gitmis olmali o arkadas kimdi nasil gidiliyo merkeze yeni havalimanindan ulasim nasil bilen var mi aceba? Ne kadar suruyo ?
Kiyamam ben sanaaaaaaaEvet ya bicakliyorum ama yetksemiyorum silahla vursam mermim yetmio hele sisman olan beni öyle bi kovaladiki son oynayisimda evin duvarina sikistirip vurdu bana oldüm
Himm belli olmuyosa ne guzel iyiymis yaInşallah canım
Hayalet ip diyorlar zaten normal ip değil yani çok dikkatli bakmak gerekir hatta anlamak mümkün değil bilmeyen biri için ve anladığım kadarıyla zaten minik parça zaten küçük yer işlem yapılan sanmam anlayacaklarini ben dedim ya rüyalarına girdi etkilendim yoksa geçici yaptırmaya karar vermiştim garanticiyim galiba biraz ondan da oldu
Canomlada benim bi dikisimiz altta duruyo ne eridi ne gitti ete yapisik duruyo bizimde ya doktora gidersek diycez alsin diyeKalıcı ya da geçici kurtuluşu var siz de kurtuluyorsunuz bakın.. geçici eski yöntem ve başarılı evet ama kalıcıda da sonuç alan çok arkadaşımız var çok şükür. Araştırdım ben bayağı evet kalın ip kalıcıdaki geçicidekine göre ama geçicideki 10 günde düşüyor ya da eriyor zaten anladığım kadarıyla o yüzden çok ince. Vücudun emme gücüyle de alakalı geçici yaptıran arkadaşın biri de 1 ayda yok olmayınca aldırmıştı ama ayna ve cımbız ile biz bile alabiliriz acı sızı da olmamış zaten kendi korktuğu için ellememiş doktora gitmiş
Gunaydin canim amin oyle olsun insallah kuzumGünaydın kızlar gününüz güzel hayırlı bir gün olsun inş
Alala ataturk kapandimi yoksa duymadim hic oyle biseyAtatürk’ten artık gidilmiyor mu ? Diğer yer hakkında benim fikrim yok
Kaç ay oldu kuzum netten bayağı ip araştırdım 150 180 günde tamamen yok olanlar bile var içte olupCanomlada benim bi dikisimiz altta duruyo ne eridi ne gitti ete yapisik duruyo bizimde ya doktora gidersek diycez alsin diye
Atatürk kapatılacak mıydı ki ben kapatılmayacak diye biliyordumAlala ataturk kapandimi yoksa duymadim hic oyle bisey
Açık ben oraya gittim kapalı degildiAtatürk kapatılacak mıydı ki ben kapatılmayacak diye biliyordum
Kuzum sen nerelerdeydin ozledik :) dur bakalim ama normalde de oluyoya anüse yakin sadece biz goremiyoduk seninkinde tek fark goruyosun demekki. Foto varmiKizlar ben resim cekmistim anus bolgesine yakin bi yerde minicik yuvarlak bir aciklik olusmus anlayamadim ne oluyo korkmaya basladim ben birde dügünden once son kontrol ve herhangi bi sikinti olursa gecici yaptirmak icin gitmeyi dusunuyorum ama nasil gidecegim hakkinda en ufak bir fikrim yok ya en son istanbula turgay beye giden biri vardi yeni havalimanindan gitmis olmali o arkadas kimdi nasil gidiliyo merkeze yeni havalimanindan ulasim nasil bilen var mi aceba? Ne kadar suruyo ?
Canim bi ara atatürk kapancak 3. Havalimani acilinca diolardiya ondan bahsediyo. Kapandimi bilmiyorum bendeCnm hangi havalimanı en son ben gittim atatürkten sen hangisinden bahsediyorshn
Hadi ya hic bilmiyodum öylemiymis ne guzel ama her imkan olmasi..Kaç ay oldu kuzum netten bayağı ip araştırdım 150 180 günde tamamen yok olanlar bile var içte olup
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?