ön dişlerimde aralık var,yaprak porselen yaptırmak istiyorum ama istanbulda güvenebileceğim bir diş doktoru tanımıyorum,eğer bu konuda bilgisi olan varsa bana doktorla ilgili öneride bulunabilirmisiniz?
gogito tavsiye olarak isim veya yer söylersen gerçekten çok sevinirim. Diş estetiği bambaşka bir konu olduğu için etrafta bilen birilerini bulmak çok sorun oluyormerhaba,
bu operasyonlar yurtdışında özellikle abd'de yaygın yapılan bir estetik uygulama. bu uygulamayı yaptırman için öncelikle yurtdışında gülüş tasarımı almış bir uzman ekip bulman lazım.bu ekipte dişeti estetiği uzerine tecrübeli bir periodontist(dişeti uzmanı) bu işlemi yapabilir.eğer daha ayrıtılı bilgialmak istersen sana tavsiye edebileceğim merkezler var.genelde istanbulve ankarada oluyor bu işler
selma83 aslında sana kesinlikle katılıyorum. Bir de benim dişlerim gerçekten düzgündür. Yapılı gibi. Ama diş etlerim o kadar rahatsız ediyor ve sosyal hayatımda o kadar çok takıyorum ki değer diyorum içimden. Bir yandan da acaba başka bir yöntemle diş etimin daha az görünmesi sağlanabilir mi diye de araştırıyorum.sana tavsiyem asla böyle bişeye kalkışma.diş görüntüsü dişetinin fazla görünmesinden daha kötü bence.doğal halini çok ararsın.ama hiç bir doktor sana bunu söylemez para kazanmaya bakar.ama illada yaptırıcam dersen.sakın sıradan bir dişhekimine yaptırma.istersen sana özelden tavsiyelerde bulunabilirim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?