• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gülüş Tasarımı

çiçeksel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2008
49
1
86
İstanbul
Arkadaslar selamlar,

Ben asagidaki tarzda bir operasyon istiyorum. Arastirdiklarima gore zaten 1 saatte falan biten biseymis. Bu konu hakkinda yani dis eti estetigi hakkinda bilginiz var mi? Yardimci olur musunuz :( Cok istedigim bisey ama cevremde yaptiran kimse olmadigi icin cesaret edemiyorum bilmeden :(
Bir de fiyatlari nedir bu olayin biliyor musunuz?

gumsmiledl7.jpg

sanırım bu şenay akay ve demet akalının yaptırdığı operasyonlardan...
yani ben öyle tahmin ediyorum..önceden sanki gülerken diş etleri gözüküyordu onların

canım benim bu konuda oldukça bilgim var.ben dişlerimden çok çektim ve sorunlu gerçekten çok araştırdım.sana tavsiyem asla böyle bişeye kalkışma.diş görüntüsü dişetinin fazla görünmesinden daha kötü bence.doğal halini çok ararsın.ama hiç bir doktor sana bunu söylemez para kazanmaya bakar.ama illada yaptırıcam dersen.sakın sıradan bir dişhekimine yaptırma.istersen sana özelden tavsiyelerde bulunabilirim canım.

kızlar sanki bu resimde dudaklarada bir dolgu maddesi yapılmıs gibi.ust dudaga dikkatli bakınca belli olmuyormu sizce? dişetlerinin goruntusunu azaltan birazda o olmus gibi..

benımde dıs etlerım asırı derecede gozukuyor .ve buda benı cok rahatsız edıyor ozellıkle karsımda olan kısıde kesın rahatsız oluyordur :( bu sorunumu halletmeyı bende cok ıstıyorum

ön dişlerimde aralık var,yaprak porselen yaptırmak istiyorum ama istanbulda güvenebileceğim bir diş doktoru tanımıyorum,eğer bu konuda bilgisi olan varsa bana doktorla ilgili öneride bulunabilirmisiniz?

lumineers studiolarına ınternetten tıklayabılırsın yaprak dişte en ıyısı...:)

merhaba,
bu operasyonlar yurtdışında özellikle abd'de yaygın yapılan bir estetik uygulama. bu uygulamayı yaptırman için öncelikle yurtdışında gülüş tasarımı almış bir uzman ekip bulman lazım.bu ekipte dişeti estetiği uzerine tecrübeli bir periodontist(dişeti uzmanı) bu işlemi yapabilir.eğer daha ayrıtılı bilgialmak istersen sana tavsiye edebileceğim merkezler var.genelde istanbulve ankarada oluyor bu işler
gogito tavsiye olarak isim veya yer söylersen gerçekten çok sevinirim. Diş estetiği bambaşka bir konu olduğu için etrafta bilen birilerini bulmak çok sorun oluyor :(

sana tavsiyem asla böyle bişeye kalkışma.diş görüntüsü dişetinin fazla görünmesinden daha kötü bence.doğal halini çok ararsın.ama hiç bir doktor sana bunu söylemez para kazanmaya bakar.ama illada yaptırıcam dersen.sakın sıradan bir dişhekimine yaptırma.istersen sana özelden tavsiyelerde bulunabilirim canım.
selma83 aslında sana kesinlikle katılıyorum. Bir de benim dişlerim gerçekten düzgündür. Yapılı gibi. Ama diş etlerim o kadar rahatsız ediyor ve sosyal hayatımda o kadar çok takıyorum ki değer diyorum içimden. Bir yandan da acaba başka bir yöntemle diş etimin daha az görünmesi sağlanabilir mi diye de araştırıyorum.

Bir tane yöntem duydum; botoxla üst dudağın daha az açılmasını sağlıyorlarmış falan ama botox malum 6 ayda uçan bişey.. Hayat boyu yapılmaz. Hem ben botoxun çok zararlı olduğuna inanıyorum o yüzden de direk eledim o şıkkı..

Ama bu durumda geriye bu çözüm kalıyor :(

Keşke başka çözüm olsa :(

benim kızım yaptırdı bu ameliyatı yani diş etlerini yukarı aldırdı ve üstüne lamine plaka yapıştırıldı çok güzel oldu

arkadaşlar gerçekten maddi durumunuz iyiyse kalkışın bu işe ve en iyisine yaptırın derim.yoksa çok üzülürsünüz....bu konuda tek isim galip gürel diyorum ben......fiyatlarda tek diş 1000 eurodan başlıyor......ortalama tabi bu rakam......

Arkadaşlar, bu bölümlerde sadece paylaşım yapabilirsiniz. DR tavsiyelerinizi gereken bölümlerde yapınız

walla doktorun ne tür birşey önerdi bilmiyorum ama diş etlerini kesiyorlar bazılarında...
benim bir iki dişim böyleydi onu diğerlerine uydurmak için kesti doktorum acı falan duymuyorsun zaten uyuşturmadan yapmıyorlar...

Son düzenleme:
Back