- 8 Kasım 2019
- 2.035
- 1.203
- 133
Kız erkek değilsin demiTabi neden olmasın olabiliriz bu beni de mutlu eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız erkek değilsin demiTabi neden olmasın olabiliriz bu beni de mutlu eder
Merhaba.Olabilir tabi neden olmasın.:)))Ay arkadaş arama bloğu gibi olduğuna göre, bende Ankaraya gelin geldim. Bi el mi versek birbirimize
Hayır yaKız erkek değilsin demi
Merhaba.Olabilir tabi neden olmasın.:)))
O ne alakaBahar Candan?
Yanlış anlama ama böyle söyleyip erkekte çıkabilirsiniz ondan sordumHayır ya
Yok hayır değilim sormakta haklısınız tabiiYanlış anlama ama böyle söyleyip erkekte çıkabilirsiniz ondan sordum
o böyle bir arkadas arıyordu ilan vermistiO ne alaka
Hee anladımo böyle bir arkadas arıyordu ilan vermisti
Merhaba uzun zaman önce evlendiğim için şehir dışına taşındım sonrasında eşimle anlaşamadığımız için ayrıldım ve İstanbul’a döndüm döndüğümde bütün arkadaş çevremin 27 35 yaş arasında insanlarla tanışmak istiyorum kendim 29 yaşındayım tek amacım sadece arkadaşlık bir şeyleri beraber paylaşmak ve kendimi yalnız hissetmek istemiyorum yalnızlık hissi beni çok mutsuz etmeye başladı mutsuzluktan kurtulmak istiyorum bunu benimle beraber başaracak bir insan varsa temiz niyetli insanlarla tanışmak isterim
MerhabaMerhaba uzun zaman önce evlendiğim için şehir dışına taşındım sonrasında eşimle anlaşamadığımız için ayrıldım ve İstanbul’a döndüm döndüğümde bütün arkadaş çevremin 27 35 yaş arasında insanlarla tanışmak istiyorum kendim 29 yaşındayım tek amacım sadece arkadaşlık bir şeyleri beraber paylaşmak ve kendimi yalnız hissetmek istemiyorum yalnızlık hissi beni çok mutsuz etmeye başladı mutsuzluktan kurtulmak istiyorum bunu benimle beraber başaracak bir insan varsa temiz niyetli insanlarla tanışmak isterim
Tel den yanlışlıkla boş oldu
Bursa'da yaşıyorumÖnemli değil
Evet bazen öyle oluyor doğru söylüyorsun
Sen hangi şehirdesin kaç yaşındasın?