Kova çağının bu getirisi bu.Pandemi insan ilişkilerini iyice zayiflatti.İnsanlar birbirini çok kolay eleştirip, yargılamaya başladı.Kaliteli insan sayısı azaldı.İliskiler çıkara dayandı sizin de ifade ettiğiniz gibi.Ben de bir dönem sizin gibi düşündüm.Ama mesela bu dünyada siz varsaniz, size benzer ve değerleriyle sizi hayatta daha da ileriye taşıyacak insanlar illa ki vardır.Benzer zevklerden hoşlanan,aynı tecrübeleri deneyimlemis binlerce insan olduğu gibi.İlgi alanlarinizla ilgili kendinizi geliştirmeye çalışın, pozitif olun her konuda.Ben Tülay kök'u takip ediyorum YouTube da videoları mevcut.Zamanin nasıl geçtiğini anlamıyorum onunla.Psikolojiyi daha iyi anlamaya başladım.Kitaplarini aldım.Bakis açımı genisletmemi sağladı.İnsan kendine birşeyler kattikca daha mutlu olur.Boylelikle hayata karşı duruşunuz da çok daha olumlu olabilir.
Bu arada yazmayı unuttum, sizi tebrik ederim.Sagliksiz giden bir ilişkiyi bir şekilde sonlandirip bosandiginiz için.Herkes böyle bir karar veremiyor.Mutsuz evliliklerine mahkum olmaya devam ediyor.Boyle bir adım atmak bile güçlü bir karakteriniz olduğunu gösterir.Zor bir süreç, dilerim pozitif yanlarını da görerek bu süreci atlatabilirsiniz.