Gülün Diye Yazacağım

Benim gibi var nı diyordum ama varmış:KK50:
Benimde iğrenç duygusallıkta dizi izlediğim akşamlarda eşim bilgisayarında açar diablo oynar, sonra sıkılır senin eşin gibi ekipçe olmasa da oyun oynar... gözümün önünde olduğu için hiç sorun etmem... yeter ki başka oyunlar karıştırmasın

Arkadaslar eşim telefon oyunlara meraklı. Tanistigimizda söylemişti biliyordum ve sorun etmedim. Yükler oynar siler baska yükler oynar, sıkılır eskisini yükler...boyle gider ama gece gunduz alisveriste vs hep oynar. Arada atar yaparim YETER DA diye biraz ara verir( 2- 3 saat gb:)) tek bir şartım vardir yemek sofrasina telefonla oturulmayacak. En basta dedim bunu uygular sag olsun. Komik kısma gelelim simdi:))) yazarken bile guluyorum. Yeni oyun yuklemis, anlatip duruyor cocuk gb. Bi uzayımız eksikti dedim:)
Geçen biriyle konusuyordu telefonda. Dikkatimi cekti dinledim. Once tanistilar. Adin ne nerelisin falan filan. Filo saldiri kacta demeye başladılar. Hayirdir kim o dedim. Oyunu artik konferans sistemi mi oynuyorsun diye dalga gecerekten sordum. Cidden oyle oynuyorlarmis ya!!!
Bi bu eksikti dedim. Bugun aksam saat dokuzdan gece 3 kadar arkadaslarla olacagim, saldiri var dedi. Evde isen sorun yok dedim. Adam su an telefonda arada konusuyor, saldiri maldiri savunma yapipduruu:)) diğerleri öğrenci 20li yaslarda normaldir de benimkinin ruhu cocuk napcen :)) yaa 40a dayandı ama oyunlar sürekli artıyor. Okullar baslayinca güzel bir cemkiriklik şart gb gorunuyor.
:))))))
Vallahi benim eşim de çok oyun oynar asla eslinden düşmez sadece sofrada eline almaz oda 5 dakika sürüyor yemek yemesi. Bazen yardim istiyorum sesleniyorum oralı bile değil o kadar giriyor ki oyuna!!

ben sana daha komiğini söyleyeyim mi... buna benzer bir oyun ve gece kurulu saat gibi birbirlerini uyandıran oyun arkadaşları... birgün kavga ettik tabi oyun yüzünden bu ne artık yeter diye... en sonunda sevgili kocam oyunu artık bırakma kararı aldı. tabi bu kararı alırken oyun arkadaşlarından birine şifresini vermiş ben artık oynamayacağım sen girip oynayabilirsin diye. gel zaman git zaman bilmediğim bir numara arıyor beni. misafirlerimiz var eşim var falan. kadının biri ben kiminle görüşüyorum diyor sen kimsin asıl derken. eşimin telefonunda karıcım diye kayıtlısınız demesin mi? tabi bir sessizlik,bir şok hali.... iki ihtimal var 1. biri kafa buluyor 2. eşimin 2. bir karısı var. eşiniz kim ben evliyim falan derken etrafımdaki herkesin gözler bana dönüyor tabi eşim alıyor telefonu. senin eşin kim kardeşim benim karımla ne ilgisi var falan olay uzuyor tabi.eşim eşinizi verin telefona onunla görüşüceğim diyor. ve olay orada çözülüyor. sevgili şifresini verdiği oyun arkadaşı eşim telefon google şifresini verince telefonunda kayıtlı olan tüm numaralar adamın telefonuna gitmiş. günlerce karısıyla kavga etmişler bu yüzden karıcım diye kayıtlı olan kim diye. adam kadının yanında olmasa çifte aile faciyası yaşanacaktı belkide. eşim bana ,ben ona artık Allah ne verdiyse. yanımızdaki misafirlerde cabası :))))

Yalnız çok iyiydi sabah sabah ilaç gbi geldi kabul :halay:

Burda gelip hiç gülmedim komik değil bağımlısı olmuş yazan arkadaşlar konu sahibi bunu kabul etmiş sizi bağlayan ne var eşiyle barışık bunu siz dert edebilirsin fakat bayan gayet doğal karşılamış ve karışmıyor

Burda insanları gazlamayın

Benim 6 yasindaki yegenim o sekilde oynuyor böyle konferanslı falan bazen görüyorum koca koca adamlarla oynuyor bunlar nasıl adam parmak kadar cocukla oyun oynuyor diye düsünüyordum demekkk seninki gibi adamalarmıs

:sampiyon:
ben sana daha komiğini söyleyeyim mi... buna benzer bir oyun ve gece kurulu saat gibi birbirlerini uyandıran oyun arkadaşları... birgün kavga ettik tabi oyun yüzünden bu ne artık yeter diye... en sonunda sevgili kocam oyunu artık bırakma kararı aldı. tabi bu kararı alırken oyun arkadaşlarından birine şifresini vermiş ben artık oynamayacağım sen girip oynayabilirsin diye. gel zaman git zaman bilmediğim bir numara arıyor beni. misafirlerimiz var eşim var falan. kadının biri ben kiminle görüşüyorum diyor sen kimsin asıl derken. eşimin telefonunda karıcım diye kayıtlısınız demesin mi? tabi bir sessizlik,bir şok hali.... iki ihtimal var 1. biri kafa buluyor 2. eşimin 2. bir karısı var. eşiniz kim ben evliyim falan derken etrafımdaki herkesin gözler bana dönüyor tabi eşim alıyor telefonu. senin eşin kim kardeşim benim karımla ne ilgisi var falan olay uzuyor tabi.eşim eşinizi verin telefona onunla görüşüceğim diyor. ve olay orada çözülüyor. sevgili şifresini verdiği oyun arkadaşı eşim telefon google şifresini verince telefonunda kayıtlı olan tüm numaralar adamın telefonuna gitmiş. günlerce karısıyla kavga etmişler bu yüzden karıcım diye kayıtlı olan kim diye. adam kadının yanında olmasa çifte aile faciyası yaşanacaktı belkide. eşim bana ,ben ona artık Allah ne verdiyse. yanımızdaki misafirlerde cabası :))))
İşte bu cidden bombaymış

Ahahhasssjshw sesli guldum. Guldum cunku ayni modelin bir dusuk versiyonu bende var. Crims oynuyor. Wp gruplari filan var. Bir gun evli barkli cocuklu adamsin utanmiyormusun ergenlerle oyun oynamaya dedim. Demez olaydim meger hepsi evli barkli adamlarmis :D

Ay çok tatlısınız :p :KK200:
Benimki 50’ye yaklaştı hala telefon oyunları oynuyor. Bazen tepem atıyor tam bir şey diyeceğim ama adam hiçbir işini ihmal etmiyor. Evde veya dışarıda yemek yerken ve kahve içerken oynamaz, muhabbetimizi ederiz. Bir de futbol maç ve yorumlarını seyrederken oynamaz. Uykusundan da fedakarlık yapmaz oyun için, gecelemez.
Bırakın oynasın çocuk, büyüyünce bırakır :KK45:

Bizim ergenusta oyle;) bazen sinirlenip masaya falan vuruyor cok guluyorum..normaldede hic boyle biri degil futbol bile izlemez o derece uzaktir boyle seylere.ama bi oyun sevdasi varki sormayon gitsin.tabi sizinki kadar degil bos zamanlarinda oynar o kadarm

Burda gelip hiç gülmedim komik değil bağımlısı olmuş yazan arkadaşlar konu sahibi bunu kabul etmiş sizi bağlayan ne var eşiyle barışık bunu siz dert edebilirsin fakat bayan gayet doğal karşılamış ve karışmıyor

Burda insanları gazlamayın
Peki neden “Bir Derdim Var” bölümüne açmış?

Benim de erkek arkadaşım oynuyor. Bağımlı derecede.
Yazdığımda cevap vermiyor oyundayım diyor.
Böyle devam ederse yanına vardığımda ayrılacağım mesela. Siz yine iyiymiş takmıyormuşsunuz keşke bu kadar rahat olabilsem :KK43:
Ayrilmadan once uyarmayi denediniz mi? Once guzellikle soyleyin. Bir donem oyundan dolayi cevap alamiyordum. Bu durumun/davranisinin beni uzdugunu anlattim. Guzellikle olmazsa çemkirik de işe yarayabilir. Baktin olmuyor sen oyunlarina ben yoluma diyebilirsin. Simdi yenilme pahasina da olsa cevap yazar:)) Beni ve cocugumuzu ihmal etmiyor , o nedenlw sorun yok.

Oyunlar sadece çocuklar için değil ki. Siz de katılsanız daha çok eğlenirsiniz.
Biz sevgilimle age of empires'ta düşmanı denize dökmenin haklı gururunu yaşadık daha 3 saat önce. Adam "kazanan" olarak huzurla uyumuştur. :KK48:
Ama çok güzel oyunlar çıkmış, biz hala age of. Çok geride kaldık :kızgın:
Cocuktan once katiliyordum fakat saat 9dan gecw 3 e kadar katilmam mumkun degil.

Oyun oynaynlara laf edenlerde sanki aksama kadar atom parcaliyor, insanlar hayattaki streslerini atmak icin farki hobiler ediniyor, oyun da bunlardan biri. Ailesiyle ilgili bir adamsa karismayin oynasin. Benim esim hic sevmez ama ben cok severim mesela
Karışmıyorum. Tesekkur ederim.

Hahaha işi ilerletms sizin eş :) benim eşim de çok oyun oynar, bir ara Pokemon meşhurdu telefonu alıp geziyordu, oyunda istasyonlar varmış , birşeyler topluyormussun orda , onları almak için gezinin duruyordu elinde telefon :))
Benim hiç hoşuma gitmez bu durum ama ne edek zamane kocalari

Back
X