MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
- Konu Sahibi MutluHuzurluBereketli
Arkadaslar eşim telefon oyunlara meraklı. Tanistigimizda söylemişti biliyordum ve sorun etmedim. Yükler oynar siler baska yükler oynar, sıkılır eskisini yükler...boyle gider ama gece gunduz alisveriste vs hep oynar. Arada atar yaparim YETER DA diye biraz ara verir( 2- 3 saat gb:)) tek bir şartım vardir yemek sofrasina telefonla oturulmayacak. En basta dedim bunu uygular sag olsun. Komik kısma gelelim simdi:))) yazarken bile guluyorum. Yeni oyun yuklemis, anlatip duruyor cocuk gb. Bi uzayımız eksikti dedim:)
Geçen biriyle konusuyordu telefonda. Dikkatimi cekti dinledim. Once tanistilar. Adin ne nerelisin falan filan. Filo saldiri kacta demeye başladılar. Hayirdir kim o dedim. Oyunu artik konferans sistemi mi oynuyorsun diye dalga gecerekten sordum. Cidden oyle oynuyorlarmis ya!!!
Bi bu eksikti dedim. Bugun aksam saat dokuzdan gece 3 kadar arkadaslarla olacagim, saldiri var dedi. Evde isen sorun yok dedim. Adam su an telefonda arada konusuyor, saldiri maldiri savunma yapipduruu:)) diğerleri öğrenci 20li yaslarda normaldir de benimkinin ruhu cocuk napcen :)) yaa 40a dayandı ama oyunlar sürekli artıyor. Okullar baslayinca güzel bir cemkiriklik şart gb gorunuyor.
:))))))
Geçen biriyle konusuyordu telefonda. Dikkatimi cekti dinledim. Once tanistilar. Adin ne nerelisin falan filan. Filo saldiri kacta demeye başladılar. Hayirdir kim o dedim. Oyunu artik konferans sistemi mi oynuyorsun diye dalga gecerekten sordum. Cidden oyle oynuyorlarmis ya!!!
Bi bu eksikti dedim. Bugun aksam saat dokuzdan gece 3 kadar arkadaslarla olacagim, saldiri var dedi. Evde isen sorun yok dedim. Adam su an telefonda arada konusuyor, saldiri maldiri savunma yapipduruu:)) diğerleri öğrenci 20li yaslarda normaldir de benimkinin ruhu cocuk napcen :)) yaa 40a dayandı ama oyunlar sürekli artıyor. Okullar baslayinca güzel bir cemkiriklik şart gb gorunuyor.
:))))))