• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gülümsemek istiyorum

son komık olayı hatırlayamadım ama cocuklugumu anlatsam sıt.com olur MeseLA...sehır dısındakı evımızın oldugu sıteye acık deterjan satan bı esnaf gelırdı tabıı mahallenın cocukları hemen tplanırdık basına..Adamın hoparloru de vardı bı kere bızım apartmanın onunde mıkrofonu alıp "Vernelleyın yumusacuk olsun vernelleyın mıs gıbı koksun VeRNELLL!Annecıım sen de vernel kullan dıe sarkı soylemıstım gerısını ne sensor ne ben soylımm:24::66:

Bugün oldu bi aksilik :) şirkete qtmstm babam çay istedi benden .neyse götrym dedm.çktm çayhaney doldurdm çayı.götrdm ama bardak yarmdı:) babam bu ne dedi ay yarm doldurmsum dedm adamcaaz bi içti buzz gibi meğer ordaki öncedn brakılan bi çayı götrmsüm dalgnlkla

Bugün oldu bi aksilik :) şirkete qtmstm babam çay istedi benden .neyse götrym dedm.çktm çayhaney doldurdm çayı.götrdm ama bardak yarmdı:) babam bu ne dedi ay yarm doldurmsum dedm adamcaaz bi içti buzz gibi meğer ordaki öncedn brakılan bi çayı götrmsüm dalgnlkla

baban bundan sonra senden bısıy ıstemeyı dusunuyo mu pekı kankaa?:21:

Benimde şimdi okurken aklıma geldi çocukluğumla ilgili bir anım:) onu anlatayım ya liseye ya ortookula gidiyorum erkek kardeşimle belediye otb bileti aldık ozamanlar biletle biniliyordu otobüslere biletler kardeşimin elinde neyse bindik otobüse attık biletlerimizi kalanlar yine kardeşimin elinde ayakda gidiyoruz kalabalık otobüs ben bi ara biletleri düşürür diye ver o biletleri bana diyerek elinden çekdim aldım bir bakdım kardeşim değil hiç tanımadığım biri:) direk biletlere konsantre olduğumdan yüzüne bile bakmamışım

demek şirkete qittin

q nedir yahu ?

Back