• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Gülsuyu + Bebek pudrası maskesi yaptım bugün!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

asksarhosuyum

Aşk*
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
443
49
53
Ne zamandır aklımdaydı dün pudra aldım gerçi nivea veya dalin yoktu başka marka aldım. Evde rosense gülsuyum vardı yazın dr tavsiyesi üzeri ne kullanmıştım 2 paket bu üçüncüsü bugün denedim 2 tatlı kaşığı pudraya gülsuyu döktüm ve krem kıvamına getirdim tüm yüzüme sürdüm 15 dk bekleyecektim ama çok kuruyunca 10 dk bekledim yıkadım önce korktum bir şey olur mu diye tüm yüzüme uygulamayacaktım ama gülsuyu da pudra da zararsız diye sürdüm gitti :) yıkayınca beyazlama oldu ve acayip ferahlama oldu zaten sürdüğüm anda bile hissettim ferahlığı yüzüm e dokunduğumda pürüzsüz gibi geliyor ele ayrıca duruluk temizlik var yumuşamada oldu ama önemli olan sivilcelerimi kurutması bu daha ilk uygulamam haftada iki kez yapılması gerekiyormuş pazar günü ikincisini yapmayı planlıyorum umarım işe yarar.. başka deneyenler var mı?

bu maskenin çok güzel olduğunu bende duymuştum ama üşengeçliğimden bi türlü yapamamıştım. bir an önce yapmam lazım:34::34:

Bu maskeyi bende sürekli yapıyorum harika bi doğal maske ferahlık temizlik hissi veriyor insana.Yüzünü gerçekten bebek gibi yapıyor :16:

bende vardı sivilce izleri geçti şuan ama sana yarar mı pek bilemiyorum da bebek pudrasının ne gibi bi zararı olur ki.zaten sivilceleri kurutmak içinde bebek pudrasını öneriyolar :31:

Ne zamandır aklımdaydı dün pudra aldım gerçi nivea veya dalin yoktu başka marka aldım. Evde rosense gülsuyum vardı yazın dr tavsiyesi üzeri ne kullanmıştım 2 paket bu üçüncüsü bugün denedim 2 tatlı kaşığı pudraya gülsuyu döktüm ve krem kıvamına getirdim tüm yüzüme sürdüm 15 dk bekleyecektim ama çok kuruyunca 10 dk bekledim yıkadım önce korktum bir şey olur mu diye tüm yüzüme uygulamayacaktım ama gülsuyu da pudra da zararsız diye sürdüm gitti :) yıkayınca beyazlama oldu ve acayip ferahlama oldu zaten sürdüğüm anda bile hissettim ferahlığı yüzüm e dokunduğumda pürüzsüz gibi geliyor ele ayrıca duruluk temizlik var yumuşamada oldu ama önemli olan sivilcelerimi kurutması bu daha ilk uygulamam haftada iki kez yapılması gerekiyormuş pazar günü ikincisini yapmayı planlıyorum umarım işe yarar.. başka deneyenler var mı?

bende deniycem sağol paylaşım için canım...

Bende bu akşam pudra alayım. Deneyeceğim. İnşallah iyi bir sonuç verir. Bir şey daha soracağım ya. Ben esmer bir kızım. Ruh gibi yapmaz beni değil mi?

Sanmıyorum ilk başta beyaz gibi olabilir ama sonra uçar diye düşünüyorum tabii yinede kesin bir şey diyemem ben kumralım beyazlama oldu ama acaba iyi yıkayamadım mı diye düşündüm yinede sen bilirsin sonuçta ikisi de doğal şeyler. Yanlış yönledirmek istemiyorum sen bilirsin canım

sürdüm kurumasını bekliyorum yıkadıktan sonra neticeyi bildiririm.. de gülsuyunun miktarını belirtmediğin için benimki biraz fazla kaçtı o beni oyaladı dengelemek için :DD neyse sonucu bende bekliyorum :52:

ben de onu kafama göre döktüm krem olana kadar hatta cıvık oldu sonra içine pudra ilave ettim normalde 2 yemek kaşığı pudra 1 yemek kaşığıda gülsuyu ama öyle çok fazla olur diye 2 tatlı kaşığı pudra krem olana kadar da gülsuyu hadi bakalım yıkayınca yazışalım faydaıs olur inşallah :)

ben de onu kafama göre döktüm krem olana kadar hatta cıvık oldu sonra içine pudra ilave ettim normalde 2 yemek kaşığı pudra 1 yemek kaşığıda gülsuyu ama öyle çok fazla olur diye 2 tatlı kaşığı pudra krem olana kadar da gülsuyu hadi bakalım yıkayınca yazışalım faydaıs olur inşallah :)
kafamda sinameki kürü yüzümde maske hay allahım :9::9::9::9:

yıkadım bu arada mükemmel oluyor kızlaaaaaaar...
tonlarca parayı yüz rengini dengeleyicilere vermek aptallık olur şu saatten sonra :20::20::20:

ay cicim teşekkürler :23::23::23:

kafamda sinameki kürü yüzümde maske hay allahım :9::9::9::9:

yıkadım bu arada mükemmel oluyor kızlaaaaaaar...
tonlarca parayı yüz rengini dengeleyicilere vermek aptallık olur şu saatten sonra :20::20::20:

ay cicim teşekkürler :23::23::23:

Beğenmene sevindim canım rica ederim haftada iki kez yapmaya devam bakalım daha da güzel olur umarım bende ikincimi pazar günü yapıcam:))

Beğenmene sevindim canım rica ederim haftada iki kez yapmaya devam bakalım daha da güzel olur umarım bende ikincimi pazar günü yapıcam:))

bende pazar günü yapayım :DD o değilde yıkadıktan sonra sende de kuruluk oldu mu cildinde gerginlik diyim daha doğru :26::26:

Back
X