Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
istanbuldayım canım ben,biraz rahatsızım şimdi dolaşamıyorum,iyileşince maskoyu yerler bir eder bulurum inşallah:)
tam anlayamadım resimler küçük ama beyaz lake çok severim.güle güle kullanın.eminim çok güzeldir.
düğünün 1 ay kaldı herhaldee az kalmış:1hug:
geçmiş olsun cnmmm en kısa zamanda iyileşte bak istedigin gibi birşey bulursun inşşş
teşekkür ederim,ameliyat oldum dizlerimden o yüzden şuan hiç bakamıyorum,ancak internetten bakabiliyorum.yok canım nişanlımın askerden gelmesine bir ay kaldı,düğünüm eylül'ün sonu gibi olucak
ozaman çok vaktin var canımm
zaten dışarda ne varsa hepsi internette var.. ben artık baka baka hepsini ezberledim hangi mobilyacıda ne var en güzel nerde var :)
güle güle kullan canım...
canım bunların markası nedir ben aldıgım mobilyacının sitesinde kendi mobilyamı bulamadımda belki başka bildigin ismi varmı ??
benimki seninkinin aynı marka diye biliyorum aynı magazaydı çünkü ayak modelleride benimki seninkiyle aynı orta sehbamı senin bu tkımın sehbasını aldım ben aynı lake beyaz
sen markanın ismini biliyomusun ben ankara ahşap mobilya diye sattı adam bize marka vermedi :)
çok şık farklı bir model. güle güle kullanın. Ben hep beyaz renkten kaçmışımdır. Temizliği nedeni ile çalışan biri olduğum için üstesinden gelemem diye düşünmüşümdür. Ama şık da duruyor.
canım cok güzel. iyi yapmışsın vitrinleri almamakla bende hiç sevmiyorum .konsol,bir de tv ünitesi yeterli. Ben cok beğendim, bende 3-4 ay sonra bakarım herhalde mobilyalara , ne güsel ya güle güle kullan canım benim
Gerçekten çok şık güle güle kullanın. Zevkli bir bayansınız sanırım.