Mutfak Dekorasyonu gülsenin yeni yemek odası

istanbuldayım canım ben,biraz rahatsızım şimdi dolaşamıyorum,iyileşince maskoyu yerler bir eder bulurum inşallah:)

düğünün 1 ay kaldı herhaldee az kalmış:1hug:
geçmiş olsun cnmmm en kısa zamanda iyileşte bak istedigin gibi birşey bulursun inşşş

düğünün 1 ay kaldı herhaldee az kalmış:1hug:
geçmiş olsun cnmmm en kısa zamanda iyileşte bak istedigin gibi birşey bulursun inşşş

teşekkür ederim,ameliyat oldum dizlerimden o yüzden şuan hiç bakamıyorum,ancak internetten bakabiliyorum.yok canım nişanlımın askerden gelmesine bir ay kaldı,düğünüm eylül'ün sonu gibi olucak

teşekkür ederim,ameliyat oldum dizlerimden o yüzden şuan hiç bakamıyorum,ancak internetten bakabiliyorum.yok canım nişanlımın askerden gelmesine bir ay kaldı,düğünüm eylül'ün sonu gibi olucak

ozaman çok vaktin var canımm
zaten dışarda ne varsa hepsi internette var.. ben artık baka baka hepsini ezberledim hangi mobilyacıda ne var en güzel nerde var :)

ozaman çok vaktin var canımm
zaten dışarda ne varsa hepsi internette var.. ben artık baka baka hepsini ezberledim hangi mobilyacıda ne var en güzel nerde var :)

aynen bende ezberledim mobilyanın M sinden anlamayan ben şimdi gözüm kapalı seçerim mobilyacılar beni görmekten bıkmıştı bir ara delikafaduldendelikafadulden

canım bunların markası nedir ben aldıgım mobilyacının sitesinde kendi mobilyamı bulamadımda belki başka bildigin ismi varmı ??
benimki seninkinin aynı marka diye biliyorum aynı magazaydı çünkü ayak modelleride benimki seninkiyle aynı orta sehbamı senin bu tkımın sehbasını aldım ben aynı lake beyaz
sen markanın ismini biliyomusun ben ankara ahşap mobilya diye sattı adam bize marka vermedi :)

canım özel msjını şimdi gördüm girip msja baktım yani şimdi gördüm kusura bakma benim aldığımın orta sehbası yok canım ben zaten sadece konsol sandelye ve masayı aldım onur mobilya diye yaz google çıkar zaten benimki mdf üzerine araba boyası yapılıyormuş bunlara öyle anlattılar biz aldığımız yerlerle ahbap olduk :roflol::roflol:

çok şık farklı bir model. güle güle kullanın. Ben hep beyaz renkten kaçmışımdır. Temizliği nedeni ile çalışan biri olduğum için üstesinden gelemem diye düşünmüşümdür. Ama şık da duruyor.

çok şık farklı bir model. güle güle kullanın. Ben hep beyaz renkten kaçmışımdır. Temizliği nedeni ile çalışan biri olduğum için üstesinden gelemem diye düşünmüşümdür. Ama şık da duruyor.

tşk ederim.:1hug:
beyazın kullanımı daha kolay aslında tozu belli etmiyor siyah yada kahverengi olsa hemen toz belli oluyor..

canım cok güzel. iyi yapmışsın vitrinleri almamakla bende hiç sevmiyorum .konsol,bir de tv ünitesi yeterli. Ben cok beğendim, bende 3-4 ay sonra bakarım herhalde mobilyalara , ne güsel ya güle güle kullan canım benim

canım cok güzel. iyi yapmışsın vitrinleri almamakla bende hiç sevmiyorum .konsol,bir de tv ünitesi yeterli. Ben cok beğendim, bende 3-4 ay sonra bakarım herhalde mobilyalara , ne güsel ya güle güle kullan canım benim

tşk ederim pinky vitrin çok gereksiz yaa içine bardak falan koyuyorsun ne bilim çok karışık geliyor gözüme çok saol canım daha iyileri senin olsun.:1hug:a.s.

Gerçekten çok şık güle güle kullanın. Zevkli bir bayansınız sanırım.

tşk ederim aldıklarımı görenler zevkli olduğum söylüyor sizin gibi.
aldığım mağazada orada çalışan kız mağazanın en güzel yemek takımını almışsın dedi benim aldığımdan daha pahalı ürünler olmasına rağmen herkes beğeniyor :utangac: mutluluk en önemlisi tabiki.

Back
X