Mutfak Dekorasyonu gülsenin yeni yemek odası

baypipo

annesinin birtanesi
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
946
0
96
Samsun
yemek odamı aldım beyaz lake ama vitrinleri almadım sevmiyorum çünü masa konsol ayna 6 sandalye aldım sandalyelerin 2 si beyaz 4 ü siyah (masanın başına koyacaklarımı beyaz istedim koltuklarımın biri beyaz diğerleri siyah olduğundan) büyük resim nasıl ekleniyor bilmiyorum bu arada o yüzden küçük ekledim arkadaşlar

Eklentiler

• $378.webp
    $378.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 98
Güle güle oturmak,yemek yemek,misafir ağırlamak nasib olsun.Allah içinize sindirsin..:1hug:

bende yemek odamı yeni aldım vede aldıgım yerde buda vardı düşünmüştüm ama bembeyaz diye beyaz üzerine kahve olanını aldım ben
ama yakından gördüm ağır mobilya güle güle kullan
buarada biliyosundur aynasını istersen bu şekilde istersende ters çevirip konsola birleştirip kullanabiliyosun

çok güzel canım iyi günlerde kullanırsın inşallah..
ben yemek masasının açılmadan 10 kişilik olanlarından istiyorum ama çok çeşit göremedim,acaba seçtiğimiz modelde öyle yaptırabiliyormuyuz?

ben yemek masasının açılmadan 10 kişilik olanlarından istiyorum ama çok çeşit göremedim,acaba seçtiğimiz modelde öyle yaptırabiliyormuyuz?

sen hangi şehirdesin bilmiyorum ama ankarada Sofa mobilya ve Yılka mobilyada bu tarz masaların 8-10 kişilik açılmayan türleri var cnm

sen hangi şehirdesin bilmiyorum ama ankarada Sofa mobilya ve Yılka mobilyada bu tarz masaların 8-10 kişilik açılmayan türleri var cnm

istanbuldayım canım ben,biraz rahatsızım şimdi dolaşamıyorum,iyileşince maskoyu yerler bir eder bulurum inşallah:)

bende yemek odamı yeni aldım vede aldıgım yerde buda vardı düşünmüştüm ama bembeyaz diye beyaz üzerine kahve olanını aldım ben
ama yakından gördüm ağır mobilya güle güle kullan
buarada biliyosundur aynasını istersen bu şekilde istersende ters çevirip konsola birleştirip kullanabiliyosun

evet biliyorum canım saol:1hug: benim konsol ve ayna ordaki konsoldan biraz daha geniş

inşallah canım saol 10 kişilik olunca çok yer kaplıyor bende öyle istedim başta ama yer çok kaplıyor çok hantal duruyor 50- 60 metrekarelik bir yer lazım o masanın kendini göstermesi için a.s

istanbuldayım canım ben,biraz rahatsızım şimdi dolaşamıyorum,iyileşince maskoyu yerler bir eder bulurum inşallah:)

benim baktığım yerlerde de var ama yukardada yazdım salonun geniş olması lazım o masalar için masa geniş olunca konsolda geniş oluyor bayağı yer kaplıyor ben çok baktığım için mağaza sahiplerinin tecrübelerine dayanarak söylüyorum canım..a.s.

evet biliyorum canım saol:1hug: benim konsol ve ayna ordaki konsoldan biraz daha geniş

canım bunların markası nedir ben aldıgım mobilyacının sitesinde kendi mobilyamı bulamadımda belki başka bildigin ismi varmı ??
benimki seninkinin aynı marka diye biliyorum aynı magazaydı çünkü ayak modelleride benimki seninkiyle aynı orta sehbamı senin bu tkımın sehbasını aldım ben aynı lake beyaz
sen markanın ismini biliyomusun ben ankara ahşap mobilya diye sattı adam bize marka vermedi :)

Back
X