mafoldumben.aklım hep sizdeydı arkadaşlr ya........kulaklarım cınladı evet tum gunnnn hemde....hepinizi kocaman öpuyorumm.gelemdıgım için özur dılıyorummm
GÜL ŞAH IMA çok teşekkürler emeğine ellerine sağlık canım benim bu kadar marifetli olduğunu hakikaten tahmin etmemişdim herşey birbirinden güzeldi o kıymalı börek neydi ya hele o patates toplarına bayıldım kahveyle verdiğin rulo pastan ı atlayamıycam ay hepsi güzeldi lezzetliydi misafirperverliğin içinde TEŞEKKÜRLER e eekolay değil OKYANUSU ağarladın :bbo: kusura bakma tekrar!
Adım falcıya çıkıcak çekmeyin dimedimmi hı :)
Ya hakikaten erencim kalkasımız gelmedi her toplanışımızdan sonra daha eğlenceli geçiyor.
Gülşahcımmm bacımmmm hamaratlı arkadaşım benim ellerine kollarına sağlık bebem
çok güzeldi hepsi tıka basa doldum şahsen...
Toplu çekilmiş fotoda vardı onuda ekleseydiniz keşke
Gülşah'ımın o güzel evinde yüreğinde ağırlandık dün harika bi gün daha geçirdik o kadarki Eren'ciğimin de dediği gibi kimsenin kalkıp evine gidesi gelmedi.. Yüreğine,ellerine sağlık misafirferverliğinde çok değerliydi canm benimmm..Amaaaa o güzel ikramlar bütün gece gözümün önünden gitmedi gece geç saatlerde karnım acıkıncaaa ahh ahh nerde o sarmalar,kıymalı börekler vb. diye diye iç geçirdim.... Evi öğrendik ya, artık sık sık geliriz canım sen merak etme.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ev buluşmalarının güzelliği, rahatlığı bi başka oluyoo canımmm...:içelim:
eyvahedigeldismileharikasınız canlarm..ama kudurdum kıskançlıktaneyvahedigeldismile
:1hug:sıcacık bir buluşma olmuş..:1hug:
inşallah şu telaşımı bir üstümden atabilirsem
opuyorumnanaktanbizde de bir buluşma yapalım olurmu canlar...opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3ben hırstan kudurmadan yapalımkaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktankocaman öpüyorum..yüreğinize sağlık..opuyorumnanaktan
:Saruboceq:güneş ablacığında inşallah mühim birşeyi yoktur..:Saruboceq:
olumunekankayizsmiledostluğumuz daim olsunolumunekankayizsmile
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
:asigim: :asigim:
:asigim:
Aman diyim kudurma Pınarcım kısmet olursa sanada geliriz tabi, sen kendini ayarla yeter
koşa koşa yanii :lepi:
ay benim canlarım buluşmuş. allah muhabbetinizi artırsın. sıcaklığınızı burada hissettim. bu dostluğunuz hiç bozulmasın.opuyorumnanaktan
Aman diyim kudurma Pınarcım kısmet olursa sanada geliriz tabi, sen kendini ayarla yeter
koşa koşa yanii :lepi:
evet hayatım aynen songülümün dediği gibi atlar geliriz biz olumunekankayizsmile
Sıcak, samimi, içten dostları birarada görmek ne güzel.Her daim öyle kalmanız dileğiyle.kaydirigubbakcemile5
Okyanus Lidya'yıda görmüş olduk.Çok şeker maşallah.Öptüm sizi kızlarrrr.opuyorumnanaktan......Harikasınız.:lepi:..........opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?