gülşahımızın evinde toplandık...toplandık...toplandık ...

yine çok güzel bir buluşma olmuş.harika görünüyorsunuz :nazar:

GÜL ŞAH IMA çok teşekkürler emeğine ellerine sağlık canım benim bu kadar marifetli olduğunu hakikaten tahmin etmemişdim herşey birbirinden güzeldi o kıymalı börek neydi ya hele o patates toplarına bayıldım kahveyle verdiğin rulo pastan ı atlayamıycam ay hepsi güzeldi lezzetliydi misafirperverliğin içinde TEŞEKKÜRLER e eekolay değil OKYANUSU ağarladın :bbo: kusura bakma tekrar!:utangac:

afiyet olsunn yarasınn canlarım herzaman gelinn yarasınn zemuszemus

Adım falcıya çıkıcak çekmeyin dimedimmi hı :)
Ya hakikaten erencim kalkasımız gelmedi her toplanışımızdan sonra daha eğlenceli geçiyor.
Gülşahcımmm bacımmmm hamaratlı arkadaşım benim ellerine kollarına sağlık bebem
çok güzeldi hepsi tıka basa doldum şahsen...
Toplu çekilmiş fotoda vardı onuda ekleseydiniz keşke

afiyet olsun bacımcımm zemuszemus
o toplu foto peri abla canımcım bende değil

Gülşah'ımın o güzel evinde yüreğinde ağırlandık dün harika bi gün daha geçirdik o kadarki Eren'ciğimin de dediği gibi kimsenin kalkıp evine gidesi gelmedi.. Yüreğine,ellerine sağlık misafirferverliğinde çok değerliydi canm benimmm..Amaaaa o güzel ikramlar bütün gece gözümün önünden gitmedi gece geç saatlerde karnım acıkıncaaa ahh ahh nerde o sarmalar,kıymalı börekler vb. diye diye iç geçirdim.... Evi öğrendik ya, artık sık sık geliriz canım sen merak etme.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ev buluşmalarının güzelliği, rahatlığı bi başka oluyoo canımmm...:içelim:

ah canım peri ablacım afiyet bal şeker olsun yine gelin hep gelin evi öğrendiniz ikramlarıda yolluk yapaydm keşke size kaydirigubbakcemile3 iyiki geldiniz gerçekten çok güzel bi gündü sizi yollayasım gelmediopuyorumnanaktan

çok güzel fotolar kızlar,allah dostluğunuzu daim etsin...
küçük prensese de kırkbir kere maşallah çok tatlı

maşallah hatunlar ne afetsiniz öyle yaa,muhabbetiniz ve dostluğunuz daim olsun...

Hepiniz çok hoşsunuz ve ne kadar çok eğlendiğiniz yüzlerinizden okunuyor.
Dostluğunuz hep sürsün.

eyvahedigeldismileharikasınız canlarm..ama kudurdum kıskançlıktaneyvahedigeldismile

:1hug:sıcacık bir buluşma olmuş..:1hug:
kaydirigubbakcemile4inşallah şu telaşımı bir üstümden atabilirsem kaydirigubbakcemile4
opuyorumnanaktanbizde de bir buluşma yapalım olurmu canlar...opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3ben hırstan kudurmadan yapalımkaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktankocaman öpüyorum..yüreğinize sağlık..opuyorumnanaktan

:Saruboceq:güneş ablacığında inşallah mühim birşeyi yoktur..:Saruboceq:

olumunekankayizsmiledostluğumuz daim olsunolumunekankayizsmile

:asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
:asigim: :asigim:
:asigim:

ay benim canlarım buluşmuş. allah muhabbetinizi artırsın. sıcaklığınızı burada hissettim. bu dostluğunuz hiç bozulmasın.opuyorumnanaktan

Bizde bu dostluğun bozulmaması için elimizden geleni yapıcaz inşallah
bu kadar dua aldık gerçi birşey olmaz gibi geliyo ama ben yinede aminnnn diyeyim teşekkürler :)

eyvahedigeldismileharikasınız canlarm..ama kudurdum kıskançlıktaneyvahedigeldismile

:1hug:sıcacık bir buluşma olmuş..:1hug:
kaydirigubbakcemile4inşallah şu telaşımı bir üstümden atabilirsem kaydirigubbakcemile4
opuyorumnanaktanbizde de bir buluşma yapalım olurmu canlar...opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3ben hırstan kudurmadan yapalımkaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktankocaman öpüyorum..yüreğinize sağlık..opuyorumnanaktan

:Saruboceq:güneş ablacığında inşallah mühim birşeyi yoktur..:Saruboceq:

olumunekankayizsmiledostluğumuz daim olsunolumunekankayizsmile

:asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
:asigim: :asigim:
:asigim:

Aman diyim kudurma Pınarcım kısmet olursa sanada geliriz tabi, sen kendini ayarla yeter
koşa koşa yanii :lepi:

Sıcak, samimi, içten dostları birarada görmek ne güzel.Her daim öyle kalmanız dileğiyle.kaydirigubbakcemile5
Okyanus Lidya'yıda görmüş olduk.Çok şeker maşallah.Öptüm sizi kızlarrrr.opuyorumnanaktan......Harikasınız.:lepi:..........
opuyorumnanaktan

Aman diyim kudurma Pınarcım kısmet olursa sanada geliriz tabi, sen kendini ayarla yeter
koşa koşa yanii :lepi:

evet hayatım aynen songülümün dediği gibi atlar geliriz biz olumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2hihoyyyt olumunekankayizsmile hihoyyythihoyyyt

şu eşimi bi savuşturiim allahın izniyle
elimi çabuk tutiim o zaman
kocaman öpüorm
opuyorumnanaktansevgiyle kucaklıormopuyorumnanaktan

Sıcak, samimi, içten dostları birarada görmek ne güzel.Her daim öyle kalmanız dileğiyle.kaydirigubbakcemile5
Okyanus Lidya'yıda görmüş olduk.Çok şeker maşallah.Öptüm sizi kızlarrrr.opuyorumnanaktan......Harikasınız.:lepi:..........
opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım benim a.s.

Back