gülşahımızın evinde toplandık...toplandık...toplandık ...

pinkystar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2009
1.031
7
116
43
İzmir
canımız,ciğerimiz,balımız,böreğimiz biricik gülşahımız bizim ekibi evinde ağırladı...muhabbet okadar güzel geldi ki akşama dönüş için kimsenin kalkası bir türlü gelmedi..herşey müthişti..çok teşekkürler gülşahcığım..ayy şahsen basiretim bağlandı yolluk almayı unuttum daha alsancağa varmadan başladım o kıymalı börek ve kurabiyenin hayallerine kurmaya yarın ne yaparım bilmem artık boshayallersmile kadriyem yokluğuyla kendini özletsede birdahaki sefere beraber olacağımızı bilmek bizleri biraz olsun teselli etti..
sohbetten fotoğraf çekilmemişiz bunuda gece farkettik yani bu seferlik böyle olsun ne yapalım..bir daha ki sefere artık..elimizdekileri topiğimize koyalım siz sevgili dostlarla mutluluğumuzu paylaşalım istedik..
dostluğumuz daim, muhabbetimiz bol olsun canlarım..sizleri seviyorum...

peri ablamız ve obensi kahve fallarına bakılırken
cimg1059.jpg
[/URL][/IMG]
obensi ve betay fallara devam:)
cimg1062h.jpg
[/URL][/IMG]
gülşahgrafik okyanus lidya betayın kızı ve bendeniz pinkystar
cimg1061.jpg
[/URL][/IMG]
bunlarda birbirinden güzel ikramlarımız ellerine sağlık gülşahçığım
cimg1045g.jpg
[/URL][/IMG]
periciğim pastasının tadına bakarken
cimg1048.jpg
[/URL][/IMG]
biz sigaracılar kahve sigara keyfi yaparken
cimg1046.jpg
[/URL][/IMG]
betay okyanusa mama hazırlarken
cimg1047.jpg
[/URL][/IMG]
okyanus lidya mumluklara ellerini geçirmişken:)
cimg1063.jpg
[/URL][/IMG]
oradan oraya koşuştururken :)betaycığımda arkasında ama mama yedirmeye çalışıyor
cimg1053j.jpg
[/URL][/IMG]

başka buluşma fotolarınızı da daha önce görmüştüm canlar..olumunekankayizsmile yine güzel bi buluşma olmuş..Alllah dostluğunuzu daim etsin inş. :nazar:

:nazar:öncelikle hepinize masallah ama özelliklede minik prensese 41kere masallah:nazar:
nekadar sicacik
nekadar samimi bir bulusma olmus
keyifli gectigi her halinizden belli
minik cimcimeye bayildim allahim nazarlardan saklasin
dostlugunuz
muhabbetiniz
daimi olsun
gülen yüzleriniz hic solmasin insallah
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:nazar:öncelikle hepinize masallah ama özelliklede minik prensese 41kere masallah:nazar:
nekadar sicacik
dostlugunuz
muhabbetiniz
daimi olsun

amin :Saruboceq: canım bizde seni öpüyoruz kocaman opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

çok güzelsiniz hanımlar,dostluğunuz daim olsun
güneş arkadaşımda gideceğini söyledi buğün,ama göremedim ,gelmedi galiba
güneşim sizlerden bahsetmişti çok,gördüğüme sevindim,,sevgiler...

çok güzelsiniz hanımlar,dostluğunuz daim olsun
güneş arkadaşımda gideceğini söyledi buğün,ama göremedim ,gelmedi galiba

teşekkürler çok çok amin inşallah güneş abla gelecekti evet bizde öyle biliyorduk ama sanırım son dakika bir aksaklık oldu yağmur falan yağdı torunla zor olacağı için katılamadı diye düşünüyorum...yarın ayrıntılı bilgiyi alırız ablacıktan...

ay yapıcam bi ev buluşması sonunda bukadar çocukla..
harika olmuş ev buluşanız kesinlikle dışarıdan daha güzel oluyo..

kafanın uyduğu arkadaşları buldunmu çok keyifli oluyor kesinlikle canım..bizimkisi buluşma değil artık tabi arkadaş toplantısı o sıklıkta ve samimiyette oluyor takip ediyorsundur..izmirde olsan buyur gel dicez amma bilmiyorumkismile

nekadar sicacik
dostlugunuz
muhabbetiniz
daimi olsun

çok çok teşekkür ederim allah hepimizin evladını bizlere bağışlasın keşke sende izmirde olsaydında seninlede tanışmayı çok isterdim.senin kızında çok tatlı maşaallah opuyorumnanaktan

GÜL ŞAH IMA çok teşekkürler emeğine ellerine sağlık canım benim bu kadar marifetli olduğunu hakikaten tahmin etmemişdim herşey birbirinden güzeldi o kıymalı börek neydi ya hele o patates toplarına bayıldım kahveyle verdiğin rulo pastan ı atlayamıycam ay hepsi güzeldi lezzetliydi misafirperverliğin içinde TEŞEKKÜRLER e eekolay değil OKYANUSU ağarladın :bbo: kusura bakma tekrar!:utangac:

Bencede hepiniz süpersiniz.Eğlendiğiniz de yüzlerinizden belli.Her daim mutlu ve beraber olun İnşaallah

ay ne güzel bi gündü canlarım benim hep gelin heppp
opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile5

Gülşah'ımın o güzel evinde yüreğinde ağırlandık dün harika bi gün daha geçirdik o kadarki Eren'ciğimin de dediği gibi kimsenin kalkıp evine gidesi gelmedi.. Yüreğine,ellerine sağlık misafirferverliğinde çok değerliydi canm benimmm..Amaaaa o güzel ikramlar bütün gece gözümün önünden gitmedi gece geç saatlerde karnım acıkıncaaa ahh ahh nerde o sarmalar,kıymalı börekler vb. diye diye iç geçirdim.... Evi öğrendik ya, artık sık sık geliriz canım sen merak etme.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ev buluşmalarının güzelliği, rahatlığı bi başka oluyoo canımmm...:içelim:

mafoldumben.aklım hep sizdeydı arkadaşlr ya........kulaklarım cınladı evet tum gunnnn hemde....hepinizi kocaman öpuyorumm.gelemdıgım için özur dılıyorummm

Ay ne güzel...

Hep buluşun emi? biz de bakalım uzaktan..

Bir hamile olaraktan gözüm de masada kaldı:)

Gerçekten bravo. Ne kadar güzel bir tablo. Arkadaşlığınız dostluğunuz daim olsun. Hepiniz harikasınız. Bayılıyorum kulübümüzün hanımlarına...
ımrenmiyor da değilim hani yani bilmiyorumkismile

Adım falcıya çıkıcak çekmeyin dimedimmi hı :)
Ya hakikaten erencim kalkasımız gelmedi her toplanışımızdan sonra daha eğlenceli geçiyor.
Gülşahcımmm bacımmmm hamaratlı arkadaşım benim ellerine kollarına sağlık bebem
çok güzeldi hepsi tıka basa doldum şahsen...
Toplu çekilmiş fotoda vardı onuda ekleseydiniz keşke

Soğuk hava,ama sımsıcacık bir buluşma...
Ne kadar güzel bir buluşma olmuş,
hepiniz birbirinizden şık,yiyecekler de harika görünüyor...
ama içinizdeki en güzel ve şık bayan o minik prenses...
lütfen benim yerime öpermisin annesi...
dostluğunuz daim olsun arkadaşlar....
sevgiyle kalın...

Back