gülmekten ölücem aman allahım biri beni durdursun

Son düzenleme:

Havuzdaki kız sarhoş olmuş her halinden belli ama kendini çok kötü rezil etmiş

Aileye diyecek sözüm yok süper dans

hemde ne rezillik,acaba ayılıpta kendini izleyince ne duruma düştü ,yüzünü merak ettim şimdi

huhahaha karnım ağrıdı valla hele okız neydi öyle aman allahım herkese izletmem gerek acilen huhahahah

geçen eşimede izletmiştimde,hele o mavili kız ,hatta 1.33teki adamda fenomen haa 2metre boy var nasıl komik oynamış helal olsun bizi güldürdülerya ne diyim

yanlız bej rengi pantolonlu birrrr bey diyemicem dana gibi tepinen insan var allaaahım bukadarmı gülünür adamı gördükçe kahkaha krizine giriyom du bakiim kaçırdım galiba vallahi isedim

yanlız bej rengi pantolonlu birrrr bey diyemicem dana gibi tepinen insan var allaaahım bukadarmı gülünür adamı gördükçe kahkaha krizine giriyom du bakiim kaçırdım galiba vallahi isedim

o adama bende bitiyorum,bukadar olur kaçkere gülme sesimden arkamda uyuyan oğlan tepindialdım götürdüm yatağına
vede şu yorum hasta etti beni altında yazan

o beyaz mavili kiz tam bi okuz yemin ederim

o adama bende bitiyorum,bukadar olur kaçkere gülme sesimden arkamda uyuyan oğlan tepindialdım götürdüm yatağına
vede şu yorum hasta etti beni altında yazan

o beyaz mavili kiz tam bi okuz yemin ederim

yemine gerekyok aillecek anguslardan geliyolar belli.ben adamları anladımda kadınlar ne ayak.. bej pantolonlu haric bide siyah pantolonlu zayıf uzun boylu var habire gidiyoooo geliyooo ayağını yamultuyo tekrar gidiyo geliyo müzik boyu böööyle gidiyo allahın şoparı

dur bakayım bende ona hangisiymiş gördümmü bakalım ilahi sende

insan kendini ancak bu kadar rezil edebilir ben olsam hayatta bu kadar insanın içinde bunu yapmaya cesaret edemem medeni cesaretlerini tebrik ediyorum

eşimle oturduk izledik gülüştük çok komik ve güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…