- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemşo buluşmasında yapıp getireyim size ❤Bu sunumla yemem dediğim şeyi bile canım çektiEllerine sağlık canım,bol şanslar
![]()
tadını nasıl güzelleştiriyor sana anlatamamElalis bişi sorucam ben ilk defa güllaçta krema gördüm de nasıl oluyor?
Krema iyi hoşta masraflıtadını nasıl güzelleştiriyor sana anlatamam![]()
napim ya çok seviyorumKrema iyi hoşta masraflı![]()
Gördüm ben kutu alıyorum tek kullanımlık..napim ya çok seviyorum
büyük boy alıyorum baya gidiyo :)
Ellerine sağlık çok güzel görünüyor bol şans yarışmada11 ayın sultanı ramazanın olmazsa olmazı güllaç ❤
Eki Görüntüle 2630892
10 yaprak güllaç
5 bardak süt
1 bardak krema
2 bardak şeker
1 fincan gülsuyu
100 gr pınar labne
1 kase ceviz
nar
antep fıstığı tozu
1 lt sütü tencereye koyup ısıtıyoruz.sıcaklık ayarı önemli çok sıcak olursa tatlınız hamur olur,ılık olursa sert kalır.yoğurt mayalama gibi parmağımızı içine soktuğumuzda yanmayacak kadar sıcak olması yeterli.
bir kapta krema,labne ve gül suyunu güzelce çırpıyoruz.ısıttığımız sütün içine ilave edip biraz daha karıştırıyoruz.
Eki Görüntüle 2630895
Eki Görüntüle 2630896
Eki Görüntüle 2630897
güllaç yapraklarını kırarak,parlak kısmı yukarı gelecek şekilde tepsimize diziyoruz.ısınan sütten iki kepçe tepsiye gezdiriyoruz.bu işlemi 5 yaprakla tamamladıktan sonra ceviz içini serpiştirip üzerine 5 yaprak daha ekliyoruz aynı şekilde.
Eki Görüntüle 2630898
Eki Görüntüle 2630899
Eki Görüntüle 2630900
bütün işlem bittikten sonra tatlımızı 1-2 saat dinlendiriyoruz.çok sulu olacak korkmayın hepsini çekecek :)
üzerini fıstık ve nar ile süsleyip afiyetle yiyoruz.
güllaç içi mazemeler arzuya göre değişir.bademle,cevizle,fındıkla yapanlar olduğu gibi sevmeyenler gül suyu tercih etmeyebilirler.
size küçük bir de püf nokta vereyim,kolay nar ayıklama.narı ayıklarken çoğu kez savaş veririz ve her yer nar suyu olur, lekesi de cabası.
göstereceğim yöntemle tek damla akıtmadan narlarınızı ayıklayabilirsiniz.
önce narın üst kısmını daire şeklinde bıçakla kesip çıkarıyoruz.
Eki Görüntüle 2630903
sonra görünen damar kısımlarına çok derin olmayan çizikler atıyoruz
Eki Görüntüle 2630904
ve elimizle önce ikiye daha sonra dörde beşe bölüp kolayca ayıklıyoruz
Eki Görüntüle 2630905
Eki Görüntüle 2630906
Eki Görüntüle 2630907
veee gelelim güllacımızın sunumuna
Eki Görüntüle 2631121 Eki Görüntüle 2631122 Eki Görüntüle 2631123
canımsın@Elalis sunum artı sen diyorum başka bişey demiyorum
Eline emeğine sağlık herşeyi çok güzel yapıyorsun ve süsluyorsun
Bi yemek kanalı aç izleyelim seni
Güllaç sevmeyen ben resmen ağzımın suyu aktı
teşekkür ederimEllerine sağlık çok güzel görünüyor bol şans yarışmada![]()
daha dur yahu bildirim gitmedi :)Ben bunu nasıl kaçırdım diye düşündüm dün sunum harika olmuş her zaman ki gibi başarılar dilememe gerek yok oylamaya bakılırsa
Yinde başarılar hemso![]()
Benim yorumumu görmedi mi Elalis bacım, gözden mi kaçırdı yoksa sallamadı mıBen bunu nasıl kaçırdım diye düşündüm dün sunum harika olmuş her zaman ki gibi başarılar dilememe gerek yok oylamaya bakılırsa
Yinde başarılar hemso![]()
vallahi görmedim uçuyorum hemen geriye :)Benim yorumumu görmedi mi Elalis bacım, gözden mi kaçırdı yoksa sallamadı mı![]()
Manyaksın sen kızım
Sanki tablo yapmış ,bakmaya doyamadım,yeniliyordu değil mi bu,siz bir de bunu kıyıp yediniz mi?
Başarılar dilerim![]()