Gülemiyorum kötü dişlerim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

rotinda1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2024
3
0
19
Arkadaşlar öncelikle Herkese merhabalar adım Rotinda ve şu an 17 yaşındayım doğuştan bir dişim eksikti ön Dişimin yanındaki bir dişim yoktu ve bu beni çok rahatsız ediyordu neredeyse psikolojim bozulmuştu ve artık dişlerimi yapma kararı aldım bir miktar kendi paramı biriktirdim ve bana diş teli takacaklarını söylediler yada kaplama yapıcaklarını söylediler ancak ailem destek çıkmadığı için kendi paramla kaplama yapmak zorunda kaldım Doktorum bana estetik bir gülü için altı dişini yaptırılması gerektiğini söyledi ancak o kadar param olmadığı için ben sadece o boşluğu kapatmak amacıyla 3 diş yaptım ve normal aynadan baktığım zaman görüntüsü güzel renk uyumu var ama ta ki arka kameradan bakana kadar arka kameradan baktığımda hem diğer dişlerim yaptırılan Dişlerimin yanında aşırı siyah ve çok kötü derecede yamuk duruyor ve 2 ay sonra nişanım var ne yapacağımı bilmiyorum Bana yardım edin gülemiyorum:KK43:((

17 yaşında nişan mı 🥲

Neyse kaplama dediğin köprü falan mı? Kendi paranı iyice kazanana kadar bir süre idare edilmeyecek kadar mı kötü, fotoğraf atma şansın var mı

atayım:KK43:

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X