• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güldürerek de geçti siyasetten, Demirel'in unutulmayan sözleri...

Demirel'in 1991'de bir liderler acik oturumunda ettigi sozler.. Sadece ettigi komik laflarini hatirlayanlara, Demirel'in neden 6 defa gidip gene 7. kez geldigini hatirlatmak icin.. Maalesef "biz" kalamadik, "siz, biz, onlar" olduk bugun.. Demokrasinin vazgecilmezlerinden olan liderler acik oturumlarini ozluyorum ben de.. TVde milyonlarin onunde hesap veren siyasetcileri.. 13 yildir hesap vermeyen siyasetten, ben yaptim oldu diyenlerden biktim.

en şanssız nesil biziz galiba akp döneminde şöyle bir açık oturum göremedim.. hoş olsa da nolur önceden hazırlanmış sorular cevaplar dizi film çeker gibi tersi şeffaf bir oturum olursa dakikasında terkederler stüdyoyu erdğnın yapmadığı şey değil :KK14:

en şanssız nesil biziz galiba akp döneminde şöyle bir açık oturum göremedim.. hoş olsa da nolur önceden hazırlanmış sorular cevaplar dizi film çeker gibi tersi şeffaf bir oturum olursa dakikasında terkederler stüdyoyu erdğnın yapmadığı şey değil :KK14:
Acik oturumlarda onceden hazirlanmis sorular mumkun degildi ki.. Her secim oncesi bir aksam o, bir aksam bu kanalda "liderler zirvesi" adi altinda yapilan bu acik oturumlarda eline belgesini, sorusunu alan liderler gelip birbirlerini sorulari ile sikistirir, belgeleri varsa masaya vururlardi, sabahlara kadar surerdi tartismalari.. Hem kendi fikirlerini ve yaptiklari veya yapacaklari icraatlerini, hem de karsi tarafin aciklarini yanlislarini masaya dokerlerdi. Tayyip boyle bir acik oturuma katilamaz, oyle cok soru birikti ki soracak, hem de cevap veremeyecegi sorular.. Mumkun degil boyle bir acik oturuma katilmaz, basbakan oldugundan beri de hic bir kanal liderler zirvesi yapamadi zaten.. Sikiysa yapsinlar, hepsini kapatir valla..:KK53:

Back
X