Güldür Güldür'e dava...

Aynen.Aslında Kemal Sunal a a anlatmak istedikleri ne gülüyoruz ama oda küfürlü
Benimde değişik sanırım espri anlayışım

Aynen.Aslında Kemal Sunal a a anlatmak istedikleri ne gülüyoruz ama oda küfürlü

Benimde değişik sanırım espri anlayışım

Kemal sunalın küfürü "eşşoğlueşek"ten ibaret. Hiç bir filminde daha ağır küfür, kadını aşağılama, kötü davranışların cezasız kalması gibi bişey görmedim ben. Çocukken ne severdim.

Ey chp, sizde beni rencide ediyosunz senelerce basimdaki turbandan dolayi.
Bana hak degilmidir dava acmak?
Sorarim?

Acaba gunumuzde insanlarin gulme ihtiyaci daha mi artti ? Bu sebeple mi secici olamiyoruz? Bu da bir sebep olabilir seph.
Olacak o kadar,Bir demet tiyatro izlerdik dedigin gibi.Simdi 3 adam diye bir sarlatan cikarmislar.Espriyi yarida birakarak erol tas misali guluyorlar kendi kendilerine.Dun onlarla ilgili cok guzel bir yazi vardi hurriyrtte.Ve bu adamlara yilin komedyeni minvalinde odul veriliyor 3 yildir.Aman ya ne diyelim ki nerde cokluk orda b*kluk mu derler.Bir baska geceyi dort gozle beklerdik cuma gunleri.Izlenecek baska birsey yoktu ve kaliteylidi.Simdi gel onu ara.

Belki de. Ya da genlerimizle falan oynadılar. Azıcık zeka pırıltısı gösteren biri espride komedide de zeka arar.

Diziler de farklıydı,süper babalar ikinci baharlar. Dört gözle beklerdik. Pazar sabahları erkenden kalkar adam olacak çocuk izlerdik. Çok yozlaştık çoook...

Bugüne kadar seyrettiğim en güzel komedi programı Olacak o Kadar ile Bir Demet Tiyatro idi.Ahmet Uğurlu nun karşı Şov u da iyiydi.
Tiyatroda Zeki Metin .

Çok güzel hareketler bunlar ise son yılların kaliteli bir yapımıydı.Konsepti farklıydı çünkü .Ona da Yılmaz Erdoğan farkı diyelim .

Bir Demet Tiyatro'da Laz Bakkaldan Saldıray Abi ye kadar ,Züleyha dan Tırbişon a kadar herkes dört dörtlüktü.Hele o diri vücutlu Feriştah ve fantazileri :))))))))))))))))
Ta o zaman Mükremin in Şereflikoçhisardan arada bir gelen Şeref Dayısı vardı . Çok da gülerdik her lafı geçtiğinde .Ne var ki bunda.
Ben Kayseriliyim. Esprilere hiç de gocunmam .

İnsanların yapacak işleri yok ,beyinleri sulanmış,kendilerine iş arıyorlar bence.

Cuma akşamları kesinlikle kaçırmıyoruz çok iyiler bence çok saçma bir dava zaten biz hep eğlence programlatı izliyoruz eşimle ondanmı pek mutluyuz kesinlikle siyaset, sonuna kadar duygu sömürüsü yapan full dram dizileri izlemiyoruz komedi programları iyidir

Ayrıca güldür güldürü izleyenlere giydiren arkadaşlar hiç yakıştıramadım sizin micazınıza uygun değil zaten işiniz gücünüz siyaset ben bayılarak izliyorum gayette zeki olduğumu düşünüyorum recep ivedikimede laf söyletmem

eşimle ben izliyoruz,bu akşam izledim çok komikti,

recep ivediği almıyım canım,gaz çıkarma geyirme küfür ailecek gidilmez onun filmlerine

Programi hic sevmiyorum. Skeci de izlemedim. Ankaraliyim ve Sereflikochisarin adi Ankaralilarin kendi arasinda da espri malzemesi edilmis durumda. Bu kadar alinmaya gerek var miydi bilemedim. Ulkece o kadar gerginiz ki zaten cok degil azicik gevsesek her sey daha iyi olabilirdi. Yine de insanlar rahatsiz olmussa yapacak bir sey yok. Saygi duymak lazim.

kötü niyetli olduğunu sanmıyorum canım

Bu da osuruktan nem kapmak gibi bir şey olmuş. Yuh artık. Dizi fragmanlarını izleyin ( diziyi izlemeseniz de olur) o buna vurur, bu ona tecavüz eder ama bunlar tepki toplamaz. Yıllar önce Hamam Suare filminde de hamamcılar ayaklanmıştı. Amaç nedir ya, noldu dava açtınız?

aynen ya dizi seyretmiyorum ama fragmanlar psikolojimi bozmaya yetiyor, bi kaç sn lik şey içinde kanal değiştirmeyim diyorum ama değiştirmek lazım

recep ivedik demeyeydin iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…