Aynen.Aslında Kemal Sunal a a anlatmak istedikleri ne gülüyoruz ama oda küfürlüAl benden de o kadar... Son 10 yılda espri anlayışımız çok değişti bence. Nerde saçmalık var, nerde küfür var ona gülüyoruz. Recep ivediğe gülüyoruz, güldür güldüre gülüyoruz, adını hatırlamadığım dizi miydi programmıydı bilmediğim bıyıklı iki adamın yaptığı saçmalık vardı ona gülüyoruz. Bu adamları çok başarılı oldukları için ödüle boğuyoruz.
Ben çocuk olduğum için mi öyle hissediyordum bilmiyorum ama eskiden komedi programları daha komikti daha kaliteliydi sanki. Olacak o kadar bence çok iyi absürd komedi, kara mizah yapardı. Yasemin yalçının sürahi hanım tiplemesi çok ince düşünülmüş ince ince işlenmiş bir tiplemeydi. Yanılıyor muyum? Yoksa bizim ülkemizde mizah gerçekten öldü mü?
Benimde değişik sanırım espri anlayışımBenim espri anlayisim mi farkli bilemiyorum ama bana bu ve bunun gibi skec uzerine yapilan programlar yavan,yilisik geliyor.Saniye tahammulum yo izlemeye su guldur gulduru.Mizah anlayisimiz hala erkeklere peruk taktirip kadin taklidi yaptirmak halki guldurmek...