• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güldür Güldür'e dava...

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Komedi programı Güldür Güldür'deki bir şkeçte, Şereflikoçhisar halkının ve ilçenin küçük düşürüldüğü gerekçesiyle dava açıldı...
YazdırŞereflikoçhisar Belediyesi’nin Ak Parti’li Meclis Üyesi Cafer Tayyar Altuğ, Show TV’de yayınlanan komedi programı Güldür Güldür’de Şereflikoçhisar adının küçük düşürüldüğü gerekçesiyle ilgililer hakkında tazminat davası açtı.
Altuğ, yaptığı yazılı açıklamada, komedi programında Şereflikoçhisarlı bir vatandaşı canlandıran ve Şereflikoçhisar’da yaşandığı varsayılan skeçte, ilçe halkının ve ilçenin küçük düşürüldüğünü savundu.

Programda, Şereflikoçhisar'ın ‘şerefli’ kelimesinin ‘şerefli, şerefsiz’ gibi kullanımlarla ön plana çıkartıldığını belirten Altuğ, "İlçemize şerefli ismi, Çanakkale'de şehitlerimizin çok olmasından dolayıAtatürk tarafından verilmiş olup, dalga geçilmeyecek derecede değerlidir" ifadelerini kullandı.

Altuğ, İstanbul 21. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde 5 bin liralık bir rakamla manevi tazminata mahkum edilmeleri için suç duyurusunda bulunduğunu, davayı kazanması halinde parayı, Şereflikoçhisar’daki ihtiyaç sahibi öğrencilere vereceğini kaydetti. (Hürriyet)

http://www.milliyet.com.tr/guldur-guldur-e-sok--magazin-2189432/

güç gösterisinden kibirden başka birşey değil.tv de nette hep kötü üzen şeyler izliyoruz birazda skeçlerle gülelim ne olacak.doğruya gülmekte suç kapsamına girer yakında

O skeci seyrettim ve hiç Şereflikoçhisar ı rencide edecek bir durum yoktu..
Skeçte Şereflikoçhisarlı baba karakteri kızı evlenmeden önce kocası ile gezmiş tozmuş, baba da benim neden haberim yoktu, namus şeref diye tutturan tipik baba..
Yani yöreyi yada insanını aşşalayan bir durum yoktu..
Saçmalığın daniskası bir dava sebebi olmuş..

Benim espri anlayisim mi farkli bilemiyorum ama bana bu ve bunun gibi skec uzerine yapilan programlar yavan,yilisik geliyor.Saniye tahammulum yo izlemeye su guldur gulduru.Mizah anlayisimiz hala erkeklere peruk taktirip kadin taklidi yaptirmak halki guldurmek...

Bu güne kadar izlediğim en kaliteli eğlence programı güldür güldür.. nasıl bir milletiz anlamak mümkün değil.. tv kanallarında çıkan sapık dizileri, programları ağzı açık izleyen yurdum insanı iş bir ilçenin adına gelince telefonlara sarılıyor.. ben Ali Sunal'ın yerinde olsam program falan yapmam.. bu millet bizim sapık tv dizilerini otursun izlesin.. kim kimin yengesine, kim kimin kardeşine.. oh mis.

Başka işiniz gücünüz yok mu sayın meclis üyesi ?

Bir özel sektör vardır ya birde devlet sektörü bunlarda özel sektörde çalışan elemanlar gibi abartıyorlar da abartıyorlar suyunu çıkartıyorlar ,iş iğrençliğe dönüşyor, soytarılığın had safhası,
1 dakika dahi tahamül edemiyorum , reziller , sürekli kadınada aşağlayıcı bakış ve roller

O bolumu izlemistim millet kildan nem kapiyor resmen baska bir sey degil. .

Bence beceremiyorlar bu işi. Maalesef pek büyük bir olay yokmuş. Keşke yayından kalksa :D

Bazı skeçleri var çok komik,bazı skeçleri de aşırı abartı ,saçmalıyorlar,kanalı sıkılıp değiştiriyorsun.:KK59:

güldür güldür yine iyi, ya çakmalarına ne demeli, hatta şov da bi tane çıktı aman aman.... tv8 bi ara bi komedi yarışması vardı gülse birsel juriydi o daha bi korkunçtu... bazı bölümler sıkıcı olsada yine de muadillerine göre iyi... aslında suçlu piyasa adamlar 90 dk nasıl doldurcak bi yerden sonra uzatmaya saçmalamaya başlıyorlar haliyle, komedi dediğin 20 dk-30 dk olmalı bence

güldür güldür yine iyi, ya çakmalarına ne demeli, hatta şov da bi tane çıktı aman aman.... tv8 bi ara bi komedi yarışması vardı gülse birsel juriydi o daha bi korkunçtu... bazı bölümler sıkıcı olsada yine de muadillerine göre iyi... aslında suçlu piyasa adamlar 90 dk nasıl doldurcak bi yerden sonra uzatmaya saçmalamaya başlıyorlar haliyle, komedi dediğin 20 dk-30 dk olmalı bence
Aslında bu furya BKM Mutfak ile başladı ve bence en iyisi hala o. Sonrakilerin hepsi çakma. Güldür Güldür'de birkaç yetenekli oyuncu var onlar sayesinde izleniyor gibime geliyor.

Benim espri anlayisim mi farkli bilemiyorum ama bana bu ve bunun gibi skec uzerine yapilan programlar yavan,yilisik geliyor.Saniye tahammulum yo izlemeye su guldur gulduru.Mizah anlayisimiz hala erkeklere peruk taktirip kadin taklidi yaptirmak halki guldurmek...

Al benden de o kadar... Son 10 yılda espri anlayışımız çok değişti bence. Nerde saçmalık var, nerde küfür var ona gülüyoruz. Recep ivediğe gülüyoruz, güldür güldüre gülüyoruz, adını hatırlamadığım dizi miydi programmıydı bilmediğim bıyıklı iki adamın yaptığı saçmalık vardı ona gülüyoruz. Bu adamları çok başarılı oldukları için ödüle boğuyoruz.

Ben çocuk olduğum için mi öyle hissediyordum bilmiyorum ama eskiden komedi programları daha komikti daha kaliteliydi sanki. Olacak o kadar bence çok iyi absürd komedi, kara mizah yapardı. Yasemin yalçının sürahi hanım tiplemesi çok ince düşünülmüş ince ince işlenmiş bir tiplemeydi. Yanılıyor muyum? Yoksa bizim ülkemizde mizah gerçekten öldü mü?

Aslında bu furya BKM Mutfak ile başladı ve bence en iyisi hala o. Sonrakilerin hepsi çakma. Güldür Güldür'de birkaç yetenekli oyuncu var onlar sayesinde izleniyor gibime geliyor.

doğru onla başlamıştı dimi, ama ben onu hiç izlemediğimden bu ilk gibi geldiydi yorum yaparken:KK53:

Ben her seye gulemiyorum. Izledigim bir program degil ama dalga gecildigini de sanmiyorum. Madem bos uz; dizilere , evlilik programlarina da el atalim. :KK53:

Back