misc Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Ekim 2007 16 0 86 İstanbul 30 Kasım 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi misc #1 Böyle bir geceydi daha dün gibi Son kez buluşmuştuk seninle burda Mum değidi kalbimdi eriyen sanki Sen veda ederken mum ışığında Şimde bir şarkıdır dilimde ismin Ölmeden öldürdü beni gidişin Karşımda hayalin elimde resmin Hergece ağlarım mum ışığında Hep seni ararım mum ışığında Her gece ağlarım mum ışığında Kimbilir kaç gece geceçek böyle Belkide bir ömür bitecek böyle Yüreğin sızlarmı vefasız söyle Bir gün can verirsem mum ışığında
Böyle bir geceydi daha dün gibi Son kez buluşmuştuk seninle burda Mum değidi kalbimdi eriyen sanki Sen veda ederken mum ışığında Şimde bir şarkıdır dilimde ismin Ölmeden öldürdü beni gidişin Karşımda hayalin elimde resmin Hergece ağlarım mum ışığında Hep seni ararım mum ışığında Her gece ağlarım mum ışığında Kimbilir kaç gece geceçek böyle Belkide bir ömür bitecek böyle Yüreğin sızlarmı vefasız söyle Bir gün can verirsem mum ışığında
Dishe ✿❤aŞk-ı KıYaMet❤✿ Kayıtlı Üye 10 Nisan 2007 3.967 5 156 Aydın 1 Aralık 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi misc #2 [youtube]uOHntz2bB6M[/youtube].......lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
misc Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Ekim 2007 16 0 86 İstanbul 7 Aralık 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi misc #3 Bakarsan anlarsın gözlerime sen Eğer ağlıyorsam yaşıyorum ben Bu benim kaderim doğduğum günden Eğer ağlıyorsam yaşıyorum ben Dertliyim inleyen bir keman gibi Mutluluk gönlüme bir düşman gibi Hayatım ağlatan bir roman gibi Eğer ağlıyorsam yaşıyorum ben En acı dertleri attım içime Ümitsiz aşkımı gömdüm kalbime Çaresiz ağlarım kendi halime Bilki ağlıyorsam yaşıyorum ben Dertliyim inleyen bir keman gibi Mutluluk gönlüme bir düşman gibi Hayatım ağlatan bir roman gibi Eğer ağlıyorsam yaşıyorum ben [youtube]qePI6FZ-5a0[/youtube]
Bakarsan anlarsın gözlerime sen Eğer ağlıyorsam yaşıyorum ben Bu benim kaderim doğduğum günden Eğer ağlıyorsam yaşıyorum ben Dertliyim inleyen bir keman gibi Mutluluk gönlüme bir düşman gibi Hayatım ağlatan bir roman gibi Eğer ağlıyorsam yaşıyorum ben En acı dertleri attım içime Ümitsiz aşkımı gömdüm kalbime Çaresiz ağlarım kendi halime Bilki ağlıyorsam yaşıyorum ben Dertliyim inleyen bir keman gibi Mutluluk gönlüme bir düşman gibi Hayatım ağlatan bir roman gibi Eğer ağlıyorsam yaşıyorum ben [youtube]qePI6FZ-5a0[/youtube]
misc Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Ekim 2007 16 0 86 İstanbul 11 Aralık 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi misc #4 Bana çektirdiğin acılar için Hesap vereceksin tanrı önünde Günahı çok büyük yaptıklarının Ellerim yakanda mahşer gününde Bu yalan dünyada kalırım sanma Bitecektir birgün senin ömründe Kalbimin seninle hesabı bitmez Ellerim yakanda mahşer gününde Ne günahı vardı seven kalbimin Bana ümit verip kanıma girdin Sen bana acıdan başka ne verdin Ellerim yakanda mahşer gününde Bu yalan dünyada kalırım sanma Bitecektir birgün senin ömründe Kalbimin seninle hesabı bitmez Ellerim yakanda mahşer gününde [youtube]aCpFiGVDjjg[/youtube]
Bana çektirdiğin acılar için Hesap vereceksin tanrı önünde Günahı çok büyük yaptıklarının Ellerim yakanda mahşer gününde Bu yalan dünyada kalırım sanma Bitecektir birgün senin ömründe Kalbimin seninle hesabı bitmez Ellerim yakanda mahşer gününde Ne günahı vardı seven kalbimin Bana ümit verip kanıma girdin Sen bana acıdan başka ne verdin Ellerim yakanda mahşer gününde Bu yalan dünyada kalırım sanma Bitecektir birgün senin ömründe Kalbimin seninle hesabı bitmez Ellerim yakanda mahşer gününde [youtube]aCpFiGVDjjg[/youtube]
E EU1 Ziyaretçi 15 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi misc #5 begendikleriniz icin rep ve tesekkur butonunu kullaniniz aksi takdirde mesajlariniz silinecektir