- 25 Ekim 2016
- 78
- 19
- 33
-
- Konu Sahibi live_miracle
Çoğu doktor diren kullanıyor içeride kan birikmemesi için olduğunu söylüyorlar, bende 18 nisanda ameliyat olucam gülçin hoca ile görüştüm fakat ameliyata karar verdiğim doktorum ile çok farklı şeyler söyledi ve baya da korkutmuştu beni açıkcası bu yüzden ameliyattan vazgeçecektim az kalsın. Fiyatlat baya artmış 50bin ile 100bin arası değişiyo bi 20 doktor ile konuşmuşumdur ortalama 70ler deMerhaba acil olarak meme büyütme için sizlerin yardımına ihtiyacım var iki çocuğum var biri 1.5 diğeri 4 yaşında Evren Helvacıoğlu ile ile iletişim kurmaya çalıştım süt verme dönemini 4 ay geçmelisin demişti ocak ayında 48 bin dediler sonra aynı 2023 mart ayında 70 binden başlıyor dediler bu şekilde uçurum bir fiyat artışı beni korkuttu Gülçin Nujen Hoca ile iletişim kurdum çok ilgilendi fakat acısı hangi doktorda yaptırsak aynı mı. Her doktor diren kullanıyor mu. Diren kullanılması şart mı? Lütfrn ameliyat olan biri varsa yardıöcı olsun en iyi imlant nedir.
Peki Gülçin Hocada ameliyat olacaksınız kimde karar kıldınız ve kaç cc istiyorsunuz çok teşekkür ederim cevabınız içinÇoğu doktor diren kullanıyor içeride kan birikmemesi için olduğunu söylüyorlar, bende 18 nisanda ameliyat olucam gülçin hoca ile görüştüm fakat ameliyata karar verdiğim doktorum ile çok farklı şeyler söyledi ve baya da korkutmuştu beni açıkcası bu yüzden ameliyattan vazgeçecektim az kalsın. Fiyatlat baya artmış 50bin ile 100bin arası değişiyo bi 20 doktor ile konuşmuşumdur ortalama 70ler de
Gökçen ayyıldız da karar kıldım, 300 cc kas üstü olucak, gülçin hoca maksimum 325e çıkılır demişti gökçen hoca 300 dedi, çok büyük bişey istemiyorum ama nasıl olur 300de çok mu küçük bilemedimPeki Gülçin Hocada ameliyat olacaksınız kimde karar kıldınız ve kaç cc istiyorsunuz çok teşekkür ederim cevabınız için
Gülçin hoca bana 450 e kadar çıkabilirsin dedi ölçümler yaptı doktoru neye göre karar kıldınız bu arada ya bu arada iyiki varsınız konuşcak birine çok ihtiyacım vardı lütfen ama lütfen bana sürecinizden bilgi verinGökçen ayyıldız da karar kıldım, 300 cc kas üstü olucak, gülçin hoca maksimum 325e çıkılır demişti gökçen hoca 300 dedi, çok büyük bişey istemiyorum ama nasıl olur 300de çok mu küçük bilemedim
ben çok ısınamadım ya gülçin hocaya, ne biliyim görüşmemiz iş görüşmesi gibi geçti, ameliyatımın çok zor olucağını işte sonucun instagram sayfasında gördüğüm memeler gibi olamayacağını belki 2. Bi ameliyat gerekebileceğini, iyileşme sürecimin 2-3 ay sürceğini falan söyledi çok negatifti açıkcası, görüşmeden çıktığımda ağlamamak için kendimi zor tuttum, belkide ters bi anına gelmişimdir diye kendimi teselli ettim durdumGülçin hoca bana 450 e kadar çıkabilirsin dedi ölçümler yaptı doktoru neye göre karar kıldınız bu arada ya bu arada iyiki varsınız konuşcak birine çok ihtiyacım vardı lütfen ama lütfen bana sürecinizden bilgi verin
İnşallah umarım sizde bende istediğimiz sonucu alırız 2. Ameliyat neden olsunki neden 1 ameliyatta olmuyor. Yaa moralinizi iyiki bozmamışsınız ben henüz hiç birşey bilmiyorum çok çaresizim 2 bebeğim var göğüslerim çok yıprandı 5 ay oldu sütü bırakalı ve annemi çağıracam yardıma 2 bebeğe mi bakçak oda bana mı bilemedim dahada beklemek istemiyorumben çok ısınamadım ya gülçin hocaya, ne biliyim görüşmemiz iş görüşmesi gibi geçti, ameliyatımın çok zor olucağını işte sonucun instagram sayfasında gördüğüm memeler gibi olamayacağını belki 2. Bi ameliyat gerekebileceğini, iyileşme sürecimin 2-3 ay sürceğini falan söyledi çok negatifti açıkcası, görüşmeden çıktığımda ağlamamak için kendimi zor tuttum, belkide ters bi anına gelmişimdir diye kendimi teselli ettim durdumameliyatım güzel geçer inşallah bilgilendiririm sizi de sabırsızlıkla günün gelmesini bekliyorum
Belkide beni çok pozitif karşıladı. Ölçümler aldı telefonla aklıma takılanlar olursa her zaman yardımcı olacağını söylediki öylede oldu. Muayenede ücretsizdi ki bu çok önemli çok ciddi bir meblağ ödenecek ve doktor ön görüşmeden ücret istiyor. Yani neden kaçç cc olacağı veya hangi marka imlantı takacağını söylemesi neden ücretli. Bu tür doktorlar müşteri kaçıracaklarını bilmiyorlar mı acababen çok ısınamadım ya gülçin hocaya, ne biliyim görüşmemiz iş görüşmesi gibi geçti, ameliyatımın çok zor olucağını işte sonucun instagram sayfasında gördüğüm memeler gibi olamayacağını belki 2. Bi ameliyat gerekebileceğini, iyileşme sürecimin 2-3 ay sürceğini falan söyledi çok negatifti açıkcası, görüşmeden çıktığımda ağlamamak için kendimi zor tuttum, belkide ters bi anına gelmişimdir diye kendimi teselli ettim durdumameliyatım güzel geçer inşallah bilgilendiririm sizi de sabırsızlıkla günün gelmesini bekliyorum
Allah bağışlasın, benimde iki çocuğum var birini anneme birini ablama bırakıcam bu süreçte 1. Hafta bitiminde yanıma alıcam. Çocuklar yanınızda olmasamı acaba, valla benimkiler çok hareketli korkarım çarparlar vs diyeİnşallah umarım sizde bende istediğimiz sonucu alırız 2. Ameliyat neden olsunki neden 1 ameliyatta olmuyor. Yaa moralinizi iyiki bozmamışsınız ben henüz hiç birşey bilmiyorum çok çaresizim 2 bebeğim var göğüslerim çok yıprandı 5 ay oldu sütü bırakalı ve annemi çağıracam yardıma 2 bebeğe mi bakçak oda bana mı bilemedim dahada beklemek istemiyorum
Amin cümlemizin çok haklısınız aslımda doktoru önce bulup o planları yapmalıyım. NAGOR ve Arion marka implantlar çok yumuşakmış Gökçen hoca nr kullanıyor ve ne fiyat verdiAllah bağışlasın, benimde iki çocuğum var birini anneme birini ablama bırakıcam bu süreçte 1. Hafta bitiminde yanıma alıcam. Çocuklar yanınızda olmasamı acaba, valla benimkiler çok hareketli korkarım çarparlar vs diye
Gökçen hoca nagor kullanıyomuş 90binden 70bine indi, gülçin hoca da 90bin dedi hiç inmediAmin cümlemizin çok haklısınız aslımda doktoru önce bulup o planları yapmalıyım. NAGOR ve Arion marka implantlar çok yumuşakmış Gökçen hoca nr kullanıyor ve ne fiyat verdi
Peki sizce nagor daha mı iyi dokundunuz muGökçen hoca nagor kullanıyomuş 90binden 70bine indi, gülçin hoca da 90bin dedi hiç inmedi
Ya ben ikisine de dokundum ama inanın bi fark göremedim, iki markadanda hem memnun olan hem de olmayan kişiler varPeki sizce nagor daha mı iyi dokundunuz mu