Gülcan Karpuz

Fitbirbusra

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
2.760
304
merhaba bayanlar :) ben 23 yaşındayım 67 kiloyum ve kilo vermek istiyorum bir çok defa denedim v.s. uzatmayayım konuyu :) şimdi ablam ve bir arkadaşım gülcan karpuza gitti daha önce ve biri 20 birisi 15 kilo verdi bende 29 una randevu aldım ama sizlerden giden var mı? ne kadar sürede ne kadar kilo verdiniz? özellikle çalışan bayanlar yardımınıza ihtiyacım var. benim bir dükkanım var ve genel itibariyle pekte diyete uygun şeyler satmıyoruz :) ataması yapılmayan bir öğretmenim bu sebeple dükkanda sabahtan akşama kadar ben duruyorum. ( çiğ köfteci dükkanım ve pasta - kurabiye atölyem var butik pasta işi yapıyorum ) sizden ricam aşağı yukarı neler yaptınız ve ne kadar sürede kilo verdiniz bunları yazarsanız çok sevinirim :)

Ben gittim canım
Çok anlayışlı ve tatlı bi kadın bana da annemin arkadaşı önermisti
2-3 ay içinde 16 kg yağ yaktım
Diyetleri tam anlamıyla yapmadığım halde :/

Yalnız gülcan karpuz hakkında bi söylenti var
Verdiği listeyi yapmayınca çok kızıyor diye duydum
Ekimde randevum vardı şehir dışında olduğum için gidemedim
Şimdi de gitmeye korkuyorum bir iki kilo vereyim öyle gidicem :KK70:

Bi sorun olursa bana ulaşabilirsin

Ben gittim canım
Çok anlayışlı ve tatlı bi kadın bana da annemin arkadaşı önermisti
2-3 ay içinde 16 kg yağ yaktım
Diyetleri tam anlamıyla yapmadığım halde :/

Yalnız gülcan karpuz hakkında bi söylenti var
Verdiği listeyi yapmayınca çok kızıyor diye duydum
Ekimde randevum vardı şehir dışında olduğum için gidemedim
Şimdi de gitmeye korkuyorum bir iki kilo vereyim öyle gidicem :KK70:

Bi sorun olursa bana ulaşabilirsin
nasil bir liste veriyor paylasabilirmisiniz

nasil bir liste veriyor paylasabilirmisiniz

Canım ben onun ilk listelerini kaybettim o yüzden internetten diyet yapıyorum :KK70:
Ama hatırladığım kadarını paylaşayım:

İlk gittiğimde konuştuk ve bana bir liste yazdı 15 gün sonra geliyorsun dedi. 15 günlük verdiği listeyi sanırım ilk giden kişilere veriyor yani herkese aynı olabilir çünkü başka bir adamın elindeki listeye baktım aynıydı

İnsülin direnci ölçtürmemi istedi
Ona göre bi yöntem uyguluyor sanırım. İlk verdiği on beş günlük listeyi tam olarak uygulamasam da bana on beş günde dört kg verdirdi yağ olarak
Sonra benim durumuma göre listeleri değiştirdi
Hiç hatırlamıyorum inan ama ilk listeyi hatırladığım kadarıyla paylaşcam

kızlar yardımlarınız yazılarınız için teşekkür edrim ama şehir dışında olmam dolayısıyla gidemedim gülcan karpuza tabi bu esnada şiştimde şiştim şimdi diyet yapıyorum dukan diyeti... son kozumu oynuyorum olmazsa mecbur gidicem. tabi önce iş bulmam lazım :KK70:

Dediğin diyetisyene teyzem gitti (eşimin teyzezi) ama kilo veremedi onun tiroit sorunuda vardı ama. neyse namı almış yürümüş karpuzun ama denemekten korkma kayınvalidemde yarın gidecek sanırım.

Bende 4 yıl önce gebeyken diet yapmıştım şeker problemi çıkınca :KK70: neyse. o zaman 2,5 ayda 3 kg vermiştim ama gebeliğimin 5. ayında başlamıştım.

neyse aynı diyeti 2 yıl önce denedim 4 ayda 15 yakın kilo verdim :)
şuan o verdiğim kiloların hepsini almış bulunuyorum. 64 kg yim :KK70:
yine o diyet programını denemek istiyorum ama deneyemiyorum bi şeyler ye ye diye dürtüyor :KK70:

hadi gel beraber başlıyalım diyete :KK70:

neden kızsınki, kızdırmayın kendinize :KK70:
Tahlil falan yapıyormu? öncelikle belkide hormon porbleminiz vs vardır. ona göre program uygulanması gerekir.

Canım daha önce aylarca gittim gülcan karpuz a
Ama son zamanlarda yapmamaya başladım
Sonra şehir dışında olduğum için iki ay bağlantımız kesildi
Bu arada stres ve psikolojik rahatsızlıklardan dolayı diyet yapamadım kendimi yemeğe verdim :KK70:

Bu yüzden çekiniyorum şimdi
Bu arada ilk gittiğim zaman yaptırdık tahlilleri
Hormonlar sağlıklı canım :KK70:

ayhh bir ay kadar kendim uydurduğum programımı deniycem olmadı paşa paşa gülcan karpğuzun yolunu tutucam artık napalım... plates koşu falan bir şekilde ucuna bucağına erişicem hedefimin diye umuyorum :)

selam kızçeler ben beceremiyorum bu iş yarın randevu alıcam kesin kararlıyım hatta sevdicekten aldım bile onayı yarın akşama bile gidersem kardır deyip gidicem. acilen zayıflamam lazım çünkü gelinlik provalarım v.s. başlayacak :KK70: sizlerde durum nasıl??? Pumpkin Pie Pumpkin Pie sen gittin mi canım????

kızlar aldım randevuyu 25 aralıkta gidicem nasipse bakalım nasıl geçecek :) bu defa kaçarım yok :)

Gülcan Karpuz'a arkadaşım ve arkadaşımın ablası gitmiş. Çok memnundular. Ark. ablası 30-35 kg vermiş. 6-7 ay gibi bir sürede sanırım. Kilosu demek ki fazlaydı. Sizler kaç kilosunuz?Hedef kilonuz kaç?

Bu arada arkadaşım da Gülcan K.'un sert tavrını doğruladı. Kilo vermeyen danışanlarına "Sizinle artık çalışamayacağım." diyormuş. Danışana pek ihtiyacı yokmuş.Zaten çok fazla danışanı varmış.

Gülcan Karpuz'a arkadaşım ve arkadaşımın ablası gitmiş. Çok memnundular. Ark. ablası 30-35 kg vermiş. 6-7 ay gibi bir sürede sanırım. Kilosu demek ki fazlaydı. Sizler kaç kilosunuz?Hedef kilonuz kaç?

Bu arada arkadaşım da Gülcan K.'un sert tavrını doğruladı. Kilo vermeyen danışanlarına "Sizinle artık çalışamayacağım." diyormuş. Danışana pek ihtiyacı yokmuş.Zaten çok fazla danışanı varmış.

ben karar verdiğimde 69 lardaydım ama şu anda 71 72 falanım nasılsa diyetisyene gidicem diye saldım iyice kendimi. bir an evvel başlamam lazım yarın Pumpkin Pie Pumpkin Pie gidiyormuş acaba bende mi gitsem nasılsa iptal olan randevu falan olur girerim bende aradan diyorum bilemedim tabiki :)

bu arada evet benim ablam arkadaşı ve arkadaşınınoğulları gitti bir oğlu diyete 3 randevu boyunca uymadı ve kilo vermedi şımarıklık yaptı oda çalışmam seninle dedi ama kardeşi ve annesiyle falan baya iyi kilo verdirtti çalıştı onlarla. kadın haklı yani tavrı sert ama sonuçta onun adını kullanıyorlar ama birisine ben diyete uymuyorum demezki diyetisyene gidiyorum xxxx diyetisyenine gidiyorum ama kilo veremedim demesi en az 10 danışan kaybettirir. kivne şuana kadar g.karpuza gidip memnun olmayan duymadım uyanların hepsi çok güzel kilo verdiriyor. üstelik tek bir reklamı yok bu kadar bilinmesinin sebebi sadece işini hakkıyla yapması. kendine uymayan hastasını da istememesi onun hakkı yani :KK66:

Mutlaka bir diyetisyene gidecekseniz bence de G.K'a gidin. FSM'de Rabia Yıldız adlı diyetisyen varmış.Birisi iyi old. söylemişti.Adını duyan var mı?

Mutlaka bir diyetisyene gidecekseniz bence de G.K'a gidin. FSM'de Rabia Yıldız adlı diyetisyen varmış.Birisi iyi old. söylemişti.Adını duyan var mı?
bakalım bu p.tesi bi ara böööyle gidip kapısında beklemeyi düşündüm G.Karpuzun ama gel gör ki şehir dışlına çıkıyoruz. bende şiştikçe şişiyorum :KK43:
adını daha önce duymadım hiç. burada setbaşında bir diyetisyeni herkes çok söylüyor yusuf yaşar mı yaşar yusuf mu ne adamın bir sürü tavsiye edeni var bana da yakın zaten bi gitmeyi planlıyordum oda yalan oldu ben 25 aralık ta ancak giderim G.K. a :)

kızlar ben bugün diyetisyene gittim setbaşında bir diyetisyen kliniği vardı ama adını sanını bilmiyordum dün gece bütün zamanımı bursada iyi bir diyetisyen aramayla geçirdim ve yusuf yaşar diye bir diyetisyenle karşılaştım. ve setbaşındaki diyetisyen kliniğinin ona ait olduğunu bugün öğrendim yani önünden geçerken :) girdim içeriye ve ben yarın itibariyyle onun verdiği bana uygun benim yediklerimden yiyebileceğim yapabileceklerimden oluşan bir diyete başlıyorum :)

Merhaba gec mi kaldim cevap vermekte bilmiyorum ama gorunce icim rahat etmedi yazmak istedim:) dun 2. Randevuma gittim gulcan karpuz a. 15 gunde 3 kilo 700 gram verdim. Ustelik guatr hastasiyim ilk verdigi liste;
Sabah bir dilim peynir, 3 zeytin, 3 kuru kayisi, maydanoz, 2 dilim bugday ekmegi, sekersiz cay.
Oglen yagsiz kasarli tost, ayran
Ara ogun 1 paket form biskuvi, sut
Aksam balik, 3 kofte yada 1 but, salata, 1 kepce corba
2 saat sonra meyve
1 saat sonra yarim kase yogurt
Bu listeyle 4 kiloya yakin verdim. Ve hergun 11 bin adim attim. Minimum 5 bin adim adim atmanizi istiyor. Herkese tavsiye ediyorum gulcan hanimi yok olmuyo kesin veremedim dedigim halde 4 kiloya yakin vermisim
İyi gunler

Merhaba gec mi kaldim cevap vermekte bilmiyorum ama gorunce icim rahat etmedi yazmak istedim:) dun 2. Randevuma gittim gulcan karpuz a. 15 gunde 3 kilo 700 gram verdim. Ustelik guatr hastasiyim ilk verdigi liste;
Sabah bir dilim peynir, 3 zeytin, 3 kuru kayisi, maydanoz, 2 dilim bugday ekmegi, sekersiz cay.
Oglen yagsiz kasarli tost, ayran
Ara ogun 1 paket form biskuvi, sut
Aksam balik, 3 kofte yada 1 but, salata, 1 kepce corba
2 saat sonra meyve
1 saat sonra yarim kase yogurt
Bu listeyle 4 kiloya yakin verdim. Ve hergun 11 bin adim attim. Minimum 5 bin adim adim atmanizi istiyor. Herkese tavsiye ediyorum gulcan hanimi yok olmuyo kesin veremedim dedigim halde 4 kiloya yakin vermisim
İyi gunler

bu liste ile mi verdin o kilolari harikaymus. Peki boy kilo kac? Vucut agurliginin yuzde jacini verdigini ogrenmek icin sordum.

X