- 2 Eylül 2014
- 1.362
- 1.592
- 178
- Konu Sahibi Lokomotif Banu
-
Banlanmak istemiyorum soruna cevap veripNe özelliğiyle meşhur olduğunu hiç anlayamadığım insanlardan biri Gülben Ergen.
Oyuncu desen değil, şarkıcı desen ses yok, sunuculuk yeteneği yok, öyle ahım şahım bir güzelliği yok, kültür, entelektüel bilgi falan zaten hak getire, konuşsa ilgiyle dinlenecek bir lafı yok, zeka desen görüyoruz ki o da pek parlak değil.
Gerçekten merak ediyorum bu kadın niye ünlü?
Ne özelliğiyle meşhur olduğunu hiç anlayamadığım insanlardan biri Gülben Ergen.
Oyuncu desen değil, şarkıcı desen ses yok, sunuculuk yeteneği yok, öyle ahım şahım bir güzelliği yok, kültür, entelektüel bilgi falan zaten hak getire, konuşsa ilgiyle dinlenecek bir lafı yok, zeka desen görüyoruz ki o da pek parlak değil.
Gerçekten merak ediyorum bu kadın niye ünlü?
Banlanmak istemiyorum soruna cevap verip
Bazı ideolojilere hizmet ettiği, kuklalık görevini başarıyla yerine getirdiği için dukacım. Daha fazlasını söylemeyeyim.
Ebru Gündeş: Çanakkale Zaferi'nin 100.yılını kutluyor,
ay zaman geçmiş mesajın üstünden ama dayanamıcam söylicem, çanakkale belediyesi konser veriyor her yıl dönümünde :/kutlamak nedir ya ? hem kim olarak kutluyorsun.
yaşanmış acı kutlanır mı.Tövbe tövbe.
Biliyorsa bir fatiha okusun bari.
konsermii.. bololar tertip ediliyor giyiniyorlar gidiyorlar içkiler gırla neymiş yad ettikkk.. zavallılıkkk..ay zaman geçmiş mesajın üstünden ama dayanamıcam söylicem, çanakkale belediyesi konser veriyor her yıl dönümünde :/
Allah'tan valilik mevlüt okutuyorkonsermii.. bololar tertip ediliyor giyiniyorlar gidiyorlar içkiler gırla neymiş yad ettikkk.. zavallılıkkk..
Âmin ikonu mu
Âmin ikonu musite için öneriler kısmına yazarsanız süper olur
dayanamayıp cevap vericemSare Lavinya ve size
Türkiye'nin kurtuluşu 100.yıl önce oldu ama bunu anlamayıp halen Atatürk' laf söyleyenler var.Gerçi Atatürk bizi uyardı bu tip insanlardan.
"İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî bedhahların olacaktır."
Halen var hatta bazıları devlet kademlerinde bazılarıda forumlarda halkın arasında.Biz bunları bildiğimiz için temkinliyiz.Gençlerimize ve çocuklarımıza güveniyoruz.
Bu cevap bana mı?
Türkiyenin ne zaman kurtulduğu , ne zaman kurtulduğu hakkında az çok sizin kadar bilgim vardır emin olun..
Ben TR'nin kurtuluşu derken neyi kastettim , kimden kurtuluşunu ima! ettim acaba , keşke anlamaya çalışsaydınız..zıt görüşlü iki insanı alıntılayıp , aynı cevabı vermenız bıraz garip olmadımı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?