Sivilceli Ciltler Gül suyunun yararları nelerdir?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ben geçenlerde gl sabunu ve gül suyu aldım cilde parlklık veriyo çok güzel:KK34:

Rosense kullaniyorum bende. Iyi geliyor ama kesinlikle cok kotu kokuyor:KK14:
Gül suyu sonuçta ne kadar kötü kokabilir ki :26: bende gül suyu kullanıyorum makyajımıda öyle temizliyorum çok işime yarıyor valla

muthiş bi tarif buldum tavsiye edrm. 1 tatlı kaşığı papatyayı 1 ç.b suda haşlayp 1 tatlı kaşığı bal ve 3 t.k gül suyuyla karıştrn. doğal bir temizleyici.lekelere de ii gelio. bir hafta buzdolabnda saklayabilrsnzz

bana da cilt doktoru tonik gerekli birşey değil ama illa kullanmak istiyorsan, zararlı kimyasalları sürene kadar gülsuyu+maden suyu kullan demişti.

yazları 1/3 gülsuyu+ 2/3 maden suyu
kışları 2/3 gülsuyu+ 1/3 maden suyu şeklinde karışım kullanmamı önermişti.

Ben bu karışımlardan memnunum yazın parlama yapmıyor kışın kurutmuyor :KK16:

bende gül suyunu kullanıyorum cildime iyi geliyor., haftada bir buhar banyosu yaptıktan sonra tonik olarak gül suyunu kullanıyorum..

Rosense nin gül suyu kötü kokuyor diyenlere şaşırıyorum. Ben bu kokunun resmen bağımlısı oldum. Bayılıyorum kokusuna, yüzüme sürdükçe süresim geliyor. Hatta gündüzleri kokusunu falan özlüyorum. benmi acayipim acaba:KK14:

gül suyu eğer bozulmuşsa çok kötü kokar sirkemsi gibi.yoksa başka türlü kötü kokucağını zannetmiyorum.bende de uzun zamandır rosense vardı geçenlerde bi kullanayım dedim iğrenç kokuyordu.bir de alırken dikkat edin gül suyu bir de güllü su var.

X