Cilt Bakımı Ürünleri Gül Suyunda Rosense mi? Otacı mı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
bana yıllardır alışveriş yaptığım aktar amca rosense önermedi kafamçokkarıştı 4 aydır her gece yatmadan önce gülsuyuyla temizliyorum cildimi..markası Shiffa Home %100 doğal dedi ne kadar doğru bilemiyorum :sm_confused:

rosense ozel ıspartadan getırtırıyorum %100 doğal

otacı aldım ucuzlamıştı fiyatı kapıya koymuşlar her neyse başta güzel hissettim ama arada bi yüzümde sivilce fırtlıodu ona bağladım bıraktım ya ondan oldu yada kullandığım sabundan ikisine de aynı anda başladım aynı anda bitirdim hangisi yaptı blemiyorum

arkadaşlar rosense'im eski adı gülbirliktir.çoçukluğum güller diyarı ıspartada geçti ve söz konusu gülsuyuysa gülbirlikten daha deneyimlisi ve daha doğalı yoktur bence.

haklısınız arkasdaşlar.ben de rosense kullandım.otacı yapay kalıyo yanında.peki gülsuyu yağlı cilde iyi gelirmi?tonik yerine kullanmayı düşünüyorum da

ewd ya bnde kullanmak istiyorumm yağlı bir cildim var ve gözeneklerımmm çkk açıkkk rosense gul suyu bnada ii gelırmı acaba??

ben otacı kullanıyorum iyi gibi ama sanırım rosense alıcam bitince daha çok beğenilmiş fiyatı ne kadar acaba rosense'in

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…