• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Gül suyu ve Lavanta suyu

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

hangi tonik sizin için ideal?

• Gül Suyu

OY: 9 45,0%
  • Lavanta Suyu

OY: 11 55,0%

• Ankete Katılan
    20
çoookkkk merakla ve ümitle başlamıcam onu söyleyimde :D yavaş yavaş düzelicek :)
beraber başlayalım bakalım kim daha önce sonuç alıcak :P

aynen canım 3 mesaj silinmiş belki daha fazla

:)
Tamam beraber başlayalım bakalım kim önce sonuç alıcak :)
Tatile çıkmadan önce ilk sivilcem patlak verdi :)
Önce ve sonrası fotolarını eklicem :)
$ilk hali.webp$şimdiki hali.webp$büyük sivilce.webp$dudak üstü .webp
İlk fotodaki denize giderken çıkmıştı
7 temmuzda döndüm denizden ve o zamana kadar hiçbir şey yapamadım:)
Ondan sonra yüzüme kil maskesi kullandım daha sonraki sivilceler çıkıncada benzamin kullandım ve şimdiki hali 2. foto :)
Dudak üstümdeki hafif kırmızılık kocaman uçsuz iki sivilceden oluşuyordu :( ve oda geçti hafif bi kırmızılık kaldı...
Diğer foto daki ise en kocaman sivilcemin patlatılmış hali ve bi hafta ilaç kullanmış hali :) Tabi birde kil maskesini yaptım:)
En büyük izim şuan o:)
daha başka sivilce izlerimde vardı ama diğerlerinin izleri gitti gibi birşey fotoda çok belli olmayacağı için çekmedim:)
Şimdi bu fotoları neden ekledim:) Gerek kil maskesi gerek tonik gerek yağlarla izlerimden adım adım nasıl kurtulduğuma bakıcam :)
Tabi birde laktik asit var ama onu daha almadım kullanmadım eylülde düşünüyorum kullanmayı :)

teşekkür ederim canım..inşaallah deneyim bende..
direk lavanta yağı sürsem ne olur acaba....
onuda araştırayım bi:26:..

:)
Tamam beraber başlayalım bakalım kim önce sonuç alıcak :)
Tatile çıkmadan önce ilk sivilcem patlak verdi :)
Önce ve sonrası fotolarını eklicem :)
Eki Görüntüle 472698 Eki Görüntüle 472712 Eki Görüntüle 472720 Eki Görüntüle 472721
İlk fotodaki denize giderken çıkmıştı
7 temmuzda döndüm denizden ve o zamana kadar hiçbir şey yapamadım:)
Ondan sonra yüzüme kil maskesi kullandım daha sonraki sivilceler çıkıncada benzamin kullandım ve şimdiki hali 2. foto :)
Dudak üstümdeki hafif kırmızılık kocaman uçsuz iki sivilceden oluşuyordu :( ve oda geçti hafif bi kırmızılık kaldı...
Diğer foto daki ise en kocaman sivilcemin patlatılmış hali ve bi hafta ilaç kullanmış hali :) Tabi birde kil maskesini yaptım:)
En büyük izim şuan o:)
daha başka sivilce izlerimde vardı ama diğerlerinin izleri gitti gibi birşey fotoda çok belli olmayacağı için çekmedim:)
Şimdi bu fotoları neden ekledim:) Gerek kil maskesi gerek tonik gerek yağlarla izlerimden adım adım nasıl kurtulduğuma bakıcam :)
Tabi birde laktik asit var ama onu daha almadım kullanmadım eylülde düşünüyorum kullanmayı :)

canım lekelerinden nasıl kurtuldun nolurrrrrrrrr banada yardım eeeeeeettttttttttttttttt

teşekkür ederim canım..inşaallah deneyim bende..
direk lavanta yağı sürsem ne olur acaba....
onuda araştırayım bi:26:..

araştır canım.

canım lekelerinden nasıl kurtuldun nolurrrrrrrrr banada yardım eeeeeeettttttttttttttttt

araştır canım.

Canım sivilce izlerimden tam olarak kurtulmuş değilim ama gözle görülür bi azalma var...
Bende daha güzel takip edebilmek için foto çektim öyle takip edicem:)
Kocaman kırmızı uçsuz sivilcelerinden benzalinle kurtuldum...
Bazılarının uçları vardı onları sıkınca doğal olarak iz kaldı o izleride (tam olarak kurtulmasamda hafiflettim diyelim) kil maskesi, üçlü yağ karışım (pirinç kepeği yağı, nar çekirdeği yağı ve karaüzüm çekirdeği yağı) bazende sadece pirinç kepeği yağı sürerek geçirmeye çalışıyorum.
Bana sorarsan yağların etkisi büyük. sende denemelisin.

Canım sivilce izlerimden tam olarak kurtulmuş değilim ama gözle görülür bi azalma var...
Bende daha güzel takip edebilmek için foto çektim öyle takip edicem:)
Kocaman kırmızı uçsuz sivilcelerinden benzalinle kurtuldum...
Bazılarının uçları vardı onları sıkınca doğal olarak iz kaldı o izleride (tam olarak kurtulmasamda hafiflettim diyelim) kil maskesi, üçlü yağ karışım (pirinç kepeği yağı, nar çekirdeği yağı ve karaüzüm çekirdeği yağı) bazende sadece pirinç kepeği yağı sürerek geçirmeye çalışıyorum.
Bana sorarsan yağların etkisi büyük. sende denemelisin.

canım yağlar kötü kokuyo hele nar çek. yağı... ben 2 haftadr duzenli kullanıyorum ama etkisini maalesef göremiyorum. bi ilk hafta yüzüm aydınlanmış gibi geldi şimdi oda yok.. yeniden sivilce çıktı bıktım artık ya.. gerçekten..

canım yağlar kötü kokuyo hele nar çek. yağı... ben 2 haftadr duzenli kullanıyorum ama etkisini maalesef göremiyorum. bi ilk hafta yüzüm aydınlanmış gibi geldi şimdi oda yok.. yeniden sivilce çıktı bıktım artık ya.. gerçekten..

Evet malesef bazı yağlar kötü kokabiliyor:)
ama ben o kötü kokan yağlara bile sırf güzellik için tahammül edebiliyorum:)
Sahi bi ara da ozon yağı sürdüm onu yazmayı unuttum :)
Ve o yağı sürdüğümde midem bulanıyordu resmen:)
Ama bi süre sonra alışıyor insan o kadar rahatsız etmiyor:)
Birde şu sivilceler her zaman mı vardı yoksa son dönemde mi çıktı ?

tatlım sivilceler ocak ayından beri çıkıyor..
ama şu dönem artış gösterdi ameliyat yüzünden..
az önce eczaneden geldim ailemizin eczanesi :1:
ducray diye bi marka çıkardı en iyisi bu 3 ay içinde sonuç alırsın dedi fakat biraz araştırma yapıp alıcam sen biliyomusun bu markayı?:39:

tatlım sivilceler ocak ayından beri çıkıyor..
ama şu dönem artış gösterdi ameliyat yüzünden..
az önce eczaneden geldim ailemizin eczanesi :1:
ducray diye bi marka çıkardı en iyisi bu 3 ay içinde sonuç alırsın dedi fakat biraz araştırma yapıp alıcam sen biliyomusun bu markayı?:39:

Tatlım bende çok nadir sivilce çıkardı.
Tatile gitmeden önce adetim biraz gecikmişti birde üstüne geciktirici kullandım o zamandan beri sivilcelerden gına geldi.
Kocaman sivilceler çıkmaya başladı.
Doktora gidicektim ama bu sıcaklardan inan çok zor geldi ve en yakın eczaneye gidip ilaç istedim benzalin verdi bana ama inanılmaz memnunum. Sivilceler 1 hafta olmadan geçti.Bazılarını sıktığım için iz kaldı onlarında izi hafifliyor.
Sana verilen ilacı bilmiyorum canım ben çünkü bugüne kadar sivilce ilacı kullanmadım desem yeridir..
Sen o ilacı kullan bi hafta geçmezse benzalin al birde..
Gerçi en iyisi doktora çıkmak ama gitmiyoruz işte:26:

Tatlım bende çok nadir sivilce çıkardı.
Tatile gitmeden önce adetim biraz gecikmişti birde üstüne geciktirici kullandım o zamandan beri sivilcelerden gına geldi.
Kocaman sivilceler çıkmaya başladı.
Doktora gidicektim ama bu sıcaklardan inan çok zor geldi ve en yakın eczaneye gidip ilaç istedim benzalin verdi bana ama inanılmaz memnunum. Sivilceler 1 hafta olmadan geçti.Bazılarını sıktığım için iz kaldı onlarında izi hafifliyor.
Sana verilen ilacı bilmiyorum canım ben çünkü bugüne kadar sivilce ilacı kullanmadım desem yeridir..
Sen o ilacı kullan bi hafta geçmezse benzalin al birde..
Gerçi en iyisi doktora çıkmak ama gitmiyoruz işte:26:

aman canikom ben çocukluğumdan beri gidiyorum nooldu daha kötü oldu bide o iğrenç hapı kullandırdılar bana..
sivilce için isotrexin kullanıyorum güzel ama baya bi kızarıyor sivilcem :(
ducray alırım heralde ya.. bi kullanıyım ama güneş lekesi yada sir ağda lekesi için kullananları okudum hiç sivilce lekesi için kullanan yok . etki eder mi acaba.

Kötü demeyelimde esans içermediği için olması gereken yağ asitlerinin ham kokusunu alıyoruz diyelim , ozon yağında aldığımız koku ozon gazının kendi kokusu:1:
İyide şekerlerim hormonel denge değişimleri sivilceye sebep olur hele yaz ayında, elleinizi yüzünüze sürmemeye özen gösterin.
Yağ bakımlarında sabırlı olmalısınız bu yorumu 5-6 aydır kullandığım için böyle söyleyebiliyorum, 1-2 haftada mucize beklenmemeli:34:

Son düzenleme:
arkadaşlar doktorum programında çıkmıştı lavanta yağlı ciltlere iyi geliyor diye peki kuru ciltlere de iyi gelir mi bu lavanta suyu ?

canım benim cildim karma (T bölgem az yağlı geri kalan yerler kupkuru çöl misali) kullandığım süre içinde sivilcelerime iyi geldi evet, ama bozuldumu ne oldu anlamadım koca koca sivilce çıkardı bende hemen sabunu ve lavanta suyunu bıraktım. şimdi maydanoz suyu yaptım sivilcelerime sürüyorum kızarık duruyo ama baya küçüldüler, günde 3 defa sürüyorum bugün 2. günüm :1:
temizleme içinde dün uriage creme lavante aldım , eczacı adam ne versem ya kurutur yada çok yağlandırır senin için en iyisi bu dedi

bende lavanta suyu aldım ama çok pis kokuyo mis gibi lavanta kokmuyo acaba bozuk olabilir mi?

Orjinal lavanta suyu veya gül suyu bitkilerin kokusunu içermez tatlım.
İçerirse zaten bilin ki esans vardır. Bozuk değil aldığınız koku doğal kokusu :)

Gül suyunu 2 yıldır tonik olarak kullanıyordum. Çillerim'in görünümü cildimi temizlediğim için hafifliyordu. Bazen buz kalıplarına koyup sürüyordum, iyi geliyordu. Önceden cildimde sivilce çıkmazdı yaş ilerledikçe galiba, regl dönemlerin de düzenli çıkıyor. Dokunmamaya çalışıyorum. Çoğu geçiyor. Birkaç hafta önce yanağımda çıkan bir sivilce leke gibi kaldı. Birde alnımda bir türlü kurtulamadığım bir yağ bezesi var. Şu an lady subaru'nun tarifini uyguluyorum, laktik asit, gül suyu ve lavantayı karıştırıyorum. Cildim de bugünlerde pürüzsüz, bazı kısımlar soyuluyor, bir süre sonra o kısımlarda pürüzsüzleşecek. :)

Gül suyunu 2 yıldır tonik olarak kullanıyordum. Çillerim'in görünümü cildimi temizlediğim için hafifliyordu. Bazen buz kalıplarına koyup sürüyordum, iyi geliyordu. Önceden cildimde sivilce çıkmazdı yaş ilerledikçe galiba, regl dönemlerin de düzenli çıkıyor. Dokunmamaya çalışıyorum. Çoğu geçiyor. Birkaç hafta önce yanağımda çıkan bir sivilce leke gibi kaldı. Birde alnımda bir türlü kurtulamadığım bir yağ bezesi var. Şu an lady subaru'nun tarifini uyguluyorum, laktik asit, gül suyu ve lavantayı karıştırıyorum. Cildim de bugünlerde pürüzsüz, bazı kısımlar soyuluyor, bir süre sonra o kısımlarda pürüzsüzleşecek. :)

bende laktik asit'e dadanmaya karar verdim :D lekelerine iyi geliyorsa hemmen damlarım bi kaç kişinin yorum yapmasını bekliyordumdaa

Back
X