• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Gül suyu ve Lavanta suyu

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

hangi tonik sizin için ideal?

• Gül Suyu

OY: 9 45,0%
  • Lavanta Suyu

OY: 11 55,0%

• Ankete Katılan
    20

battaniyemkareli

Are you mine?
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2012
464
17
298
merhaba kızlar bu başlıkta gül suyuyla lavanta suyunu karşılaştırıcaz. ben her 2sinide kullandım ve yorumlarım;

cilt tipim: kışın kuru, yazın hafif yağlı
ten rengi:beyaz
cilt durumu: sivilce, siyah nokta ve kırmızı sivilce lekeleri

GÜL SUYU
bir çok arkadaşımızın gül suyu kullandığını okudum.her üründe olduğu gibi gül suyuna da 2 ay verdim.
+cildimi kuruttu resmen çöl etti.
+lekelerimin rengini daha belirgin yaptı.
+cildim hiç olmadığı kadar cansız, yaşlı ve kötü göründü.
+SİYAH NOKTA YAPTI. aşırı derecede.
yani memnun kalmadım , bıraktım.
o günden beri tonik olarak bişey kullanmadım. taaki 14 temmuza kadar.

LAVANTA SUYU
herkes bunu içiyormuş ama kokusu beni rahatsız ettiğinden içemedim sadece cildime uyguladım. 9 gündür kullanıyorum.
+arkadaşlarım oo battaniyemkareli ne kadar güzel olmuş yüzün diyor.
+lekelerimi hafifletti.
+ameliyat sonrası çıkan sivilcelerimin geçmesinde en büyük etkiye sahip.(bide kil sabunum var.)
+cildim pırıl pırıl oldu kuruması son buldu ve nemlendirdi.
+SİYAH NOKTALARIM GEÇMEYE BAŞLADI.
çok memnunum kızlar. bırakmayı düşünmüyorum aşık oldum resmen.:1:

kullandığım 2 üründe %100 doğal. eğer gül suyundan başka tonik arıyorsanız büyük bir nimet karşınızda bence hiç kaçırmayın :1:

yorumlarınızı bekliyorum kızlar.

Son düzenleme:
zaten gerçek gülsuyu bulmak mümkün degik li!!!!lavanta suyunu nereden temin ettiniz?bende sınırsız sivilce ve siyah nokta var iyi gelir mi?

zaten gerçek gülsuyu bulmak mümkün degik li!!!!lavanta suyunu nereden temin ettiniz?bende sınırsız sivilce ve siyah nokta var iyi gelir mi?

canım benim ameliyat sonrası yüzümde çok sivilce olmuştu zaten kullandıkça anlarsın çok iyi geliyor fakat kokusu ağır biraz :) ben doa kozmetikten almıştım başka yerde doğal var mı bilemiyorum, istersen sende yapabilirsin internetten tarife bakıp :)

Bende lavanta suyu kullanıyorum ama sadece kil maskesinde..
Şişenin yarısına geldim nerdeyse...
Bi kerede maskeden sonra tonik gibi süreyim dedim yüzüm bi gerildi ki sormayın...
Bi kaç ay öncede 15 gün boyunca lavanta çayı içmiştim.
O zamanda şimdide cildimde bi farklılık göremiyorum.
Gerçktenmi bi fark yaratmadı yoksa ben mi farkedemiyorum acaba...
Bunu anlamak için bugün foto çekicem:)
Öncesi sonrası yapıcam :)
Burayada eklerim
...

Bende lavanta suyu kullanıyorum ama sadece kil maskesinde..
Şişenin yarısına geldim nerdeyse...
Bi kerede maskeden sonra tonik gibi süreyim dedim yüzüm bi gerildi ki sormayın...
Bi kaç ay öncede 15 gün boyunca lavanta çayı içmiştim.
O zamanda şimdide cildimde bi farklılık göremiyorum.
Gerçktenmi bi fark yaratmadı yoksa ben mi farkedemiyorum acaba...
Bunu anlamak için bugün foto çekicem:)
Öncesi sonrası yapıcam :)
Burayada eklerim
...

canım kil maskesini 2 kere yaptım birincide lavanta suyu ikincide ıhlamur kaynattım öyle yaptım ama ikisindede sivilce çıktı söndürmedi :1:
günlük tonik olarak kullanıyorum şişenin yarısındayım bitince lavanta+ laktik asit yapıcam ve inş lekelerime elveda dicem :D

Son düzenleme:
canım kil maskesini 2 kere yaptım birincide lavanta suyu ikincide ıhlamur kaynattım öyle yaptım ama ikisindede sivilce çıktı söndürmedi :1:
günlük tonik olarak kullanıyorum şişenin yarısındayım bitince lavanta+ laktik asit yapıcam ve inş lekelerime elveda dicem :D

Bende laktik asiti eylül sonuna doğru yapmayı düşünüyorum.
İnşallah hepimiz şu sivilcelerden lekelerden kurtuluruz bi an önce :)
Her şey güzellik için:)

Bende laktik asiti eylül sonuna doğru yapmayı düşünüyorum.
İnşallah hepimiz şu sivilcelerden lekelerden kurtuluruz bi an önce :)
Her şey güzellik için:)

çoookkkk merakla ve ümitle başlamıcam onu söyleyimde :D yavaş yavaş düzelicek :)
beraber başlayalım bakalım kim daha önce sonuç alıcak :P

Benim mesajım da silinmiş...

aynen canım 3 mesaj silinmiş belki daha fazla

aktardan lavanta aldım çay gibi demledim ılıyınca gül suyu karıştırıp buzluga koydum her sabahları gezdiriom harika canlılık veriyor

nasıl kulandığını anlatırmısın canım..
lavanta yağı olurmu acaba bnde o varda:/
olmazsa çiçeğinimi almak lazım..:26:

aktardan lavanta aldım çay gibi demledim ılıyınca gül suyu karıştırıp buzluga koydum her sabahları gezdiriom harika canlılık veriyor

gül ve lavanta mmm güzel olmuş gül suyuna yeniden kanım kaynarmı bilemiyorum :D

nasıl kulandığını anlatırmısın canım..
lavanta yağı olurmu acaba bnde o varda:/
olmazsa çiçeğinimi almak lazım..:26:

tatlım lavanta yağıda çok faydalı hatta çok çok diyebilirim:1:
bende yok maalesef etkilerini bilmiyorum ama kullanan arkadaşlar var sana yardımcı olabilirler :32:
aynen şu şekilde kullanıyorum;
+yüzümü kil sabunuyla yıkıyorum, pamukla yüzümdeki suyu siliyorum bi 5 10 dk bekliyorum lavanta suyunu bütün yüzüme pamukla yediriyorum önce hafif kızarma oluyo sonra ıpıl ıpıl bi cilt çıkıyor :1: :32::51:
bende sivilce sorunu olduğundan sivilcelerime oldukça iyi geldi geçme süresi 2 haftayı bulanlar vardı şimdi max 5 gün sürüyor :)
lekeler için başta biraz açılma olmuştu ama bu devam etmedi maalesef. hem mucize beklememek lazım. zamanla açılır umarım :)

Back
X