Gül suyu içiyorum

eeex

Guru
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2009
4
0
43
Arkadaşlar ben normalde 2-3 günde bir ,ancak 1 bardak su içen biriydim kısa zamanda gül suyu sayesinde artık su içmeden duramıyorum normal 0.5 l suyuma 5-6 damla gül suyu damlatıyorum ,su içmenin bu kadar zevkli olduğunu bilmiyordum,umarım zararı yoktur zayıflamak içinde suya ihtiyacım var ne kadar bol su o kadar toksin gidiyor.bu konuda paylaşım yapabilirmiyiz.tek gül suyu içen ben değilim dimi ?**

gül suyu içiliyomuydu yhaa hiç bilmiodum.bende çok az su içerim zaten bu yüzdende sindirim bozukluğu var :S

ben bi ara suya kolonya damlatıp içtiydim depresyondayken :eek: nese aman diyim siz beni örnek almayın :KK70: ama ne bilim o gül sularının içindede kimyasal madde varya sağlığın bozulmasın dikkat et :eek:lmaz:

yok canım alkollü olanlarından değil benim kullandığımda gıda boyalı yazıyo güllaca falan da kullanıyorum

Saf olarak değil de suya damlatıp içildiği taktirde zararı olacağını düşünmüyorum
Osmanlı mutfağında bilhassa tatlılarda çok kullanılır gül suyu bilirsiniz;hatta faydaları olduğu aşikar..
Gül reçeli-gül kurusu-gül balı-gül tomurcuğu çayları çok kullanılıyor burda da..
Cilde son derece faydalı olduğunu biliyorum..
Lakin zayıflamaya ne kadar etkisi var bilemem..
Sabahları bir bardak ılık suya z yağı limon veya sirke damlatılıp içilirse vucut temizlenmiş arınmış olur ..
Gül suyu da o şekilde herhalde..

X