Cilt Bakımı Ürünleri gül sulu krem

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

gnydn64

serapgnydn.blogspot
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2007
4.876
6
merhaba arkadaşlar
1-2 tatlı kaşığı pudraya (normal talk pudra) toz haline getirdiğimiz yarım aspirini katıyoruz sonra azar azar gülsuyu katıp krem kıvamına gelene kadar karıştırıyoruz. bu karışımı yüzümüze sürüp 10dk filan bekliyoz o kuruyo zaten sonra yüzümüzü yıkayıyoruz. üstüne pamuğu gülsuyuna batırıp yüzümüze güzelce sürüyoruz.
biz bunu üniversitedeyken yurttaki arkadaşlarımla yapardık sivilceler için şimdide haftada 1 kere filan yaparım. yüzü bebek gibi yapıyor.
isterseniz aspirin katmayabilirsiniz. siz bilirsiniz.
***gülsuyu: Deriye canlılık kazandırır ve gerginleştirir.***

ben tonik olarak kullanıyorum gülsuyunu. bu maskeyi de deneyeceğim, tesekkürler paylaşımın için.

bu formül, Kolsuz Hagop'un en çok reçetelendirdiği formüldür birkaç eksiği ile.
Yağlı ciltler için önerilir. Talk pudra, cildin yağını emer. Asetil salisilik asit cildi soyar, peeling etkisi vardır. Gülsuyu ise, en güzel toniktir.
İşe yarar.

ben önce sebamedle temizleyip ardından gül suyunu kullanıyorum arkadaşlar.

şimdi haftada bir yeni bir maske öğrendim onu denicem.bir öğretmen arkadaş kızının yüzündeki sivilceler için kullanmış tertemiz olmuş cildi.banada önerdi.

maden suyu ile yüz kilini karıştırıp krem kıvamına getiriyoruz ve haftada bir cilde maske yapıyoruz.yüz kili aktarlarda satılıyor.poşetini 1ytl'ye aldım ben burda aktardan.maden suyuda kızılayın maden sularından aldım diğerleri katkılıymış.bugün vaktim kalırsa uygulayacağım.

canım yaa çok saol bu formül için bende sivilce problemi yaşıorum we bu yöntemi uygulamak istiorum ama kurutmuo mu cildi bnm cildim karma we çooook hassas..

canım yaa çok saol bu formül için bende sivilce problemi yaşıorum we bu yöntemi uygulamak istiorum ama kurutmuo mu cildi bnm cildim karma we çooook hassas..

canım ben daha bugün yaptım.benim yüzümde karma sayılır.benim cildimi kurutmadı ama ben yinede her ihtimale karşı maskeyi yaptıktan ve gül suyumu kullandıktan bi yarım saat sonra felan nemlendirici krem ne varsa artık yüzüme sürüveriyorum.sende öyle yaparsın.bi problem yaşamadım ben.

BU maskeyı ben de denemştım zamanında,aslında denemedğım şey kalmadı.Ama en sonunda doktora gidip mantıklı bı tedavıye başladım.Belkı de en başta yapılması gereken bu,çünkü sivilce yüzeyel bi sorun değildir,sistemik olarak tedavisı gerekir.

evet yaaa bende gül suyu var bende pudrayla karışım yapıp deneyeceğim
daha öncede çok duydum gül suyunun yararlarını
üstelik çok doğal bir ürün
acaba çarşıdan pazardan aldığımız gül suları gerçekten doğalmı kızlar yaaa

BU maskeyı ben de denemştım zamanında,aslında denemedğım şey kalmadı.Ama en sonunda doktora gidip mantıklı bı tedavıye başladım.Belkı de en başta yapılması gereken bu,çünkü sivilce yüzeyel bi sorun değildir,sistemik olarak tedavisı gerekir.

evet çok doğru söylüyosun,ben de cildime zamanında her duyduğum maskeyi kremi karışımı uygulamıştım sivilcelerim iiçin.sonra cildimi mahvettim,doktora gittiğimde içler acısıydı halim yani.dedim kesin bi çözüm olsun artık nolursa olsun diye başladım roaccutane a.
diyeceğim şudur ki,sivilceler için önce doktora görünün.onun görüşleriyle düzeltmeye çalışın.sonra gerçekten cildinize hasar verebilir,hele de benim gibi hassas bir cilde sahipseniz.

kızlar cildiniz çok yaglı ve sıvılceliyse kükürtlü sabun kullanın gece yatarken ve sabah kalkınca yüzünüzü kükürtlü sabunla yıkayıp ardından gülsuyu sürün..ben otacının gül suyunu kullanıyorum çokta memnunum..

X