E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
rosense mi aldıgın markanın adını paylaş lütfen benim de yaglı cildim var dogal bakımlara ek olarak avon bu katalogdan clearskin YAGLI GÖRÜNÜMÜ MATLAŞTIRAN NEMLENDİRİCİ aldım iki günde sonuç mükemmel kuruttu bile yüzümü bir dolu bir boş sürecem hatta tavsiye ederim
ben rosensenin toniğini kullanmıştım bir ara çok hoştu.bitince çıkıpta alamadım evde eyüp sabri tuncer gül suyum vardı onunla tonikliyorum valla o bile çok etkili oldu.kokusunu sevmem ama sonucu iyi oldu.
ve ayrıca rosensenin cilt bakım ürünleride var nemlendirici krem tonik hepsi işte onlarıda denemek lazım.
kullanan arkadaşlar varmı acaba ?
valla benim ablam kullanıyor maşallah maşallah çok güzel geldi yüzüne elime para geçer geçmez alacağım
internette satışını bulamadım ki ben
ıspartalı bi yakınından isteyebilirsin veya imkanın varsa hem gezmek için hem de bu kremi almak için gidebilirsin. benim abim orda asker ona sipariş veriyorum. eğer internetten satışını bulursam haber veririm sana
ıspartalı bir yakınım yok malesef
ben araştırdım bulamadım şahsen :)
Kızlar bende saf gül suyu var ama yüzüme kullanmaktan çekiniyorum.Tüylenme yapıyor diye duymuştum.Sizce böyle bir şey var mı? Saf gül suyunu kullananlar varsa aranızda bir bakabilirmi? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?