• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gül kokusu olmasın...

Kova hatunu

✔creativity
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
24.320
45.720
798
kızlar öle bir koku arıyorum ki içinde özellikle amber iris misk olsun...ama gül olmasın ....gül kokusundan nefret ediyorum...narciso rodriquez kokuları güzel ama hep arka planda gül kokuksu kalıyor ....varmı önerebileceğiniz kokular:6:

Son düzenleme:
Thierry Mugler Angel Alien
Yves Saint Laurent Cinema
Kenzo Flower
Narciso Rodriguez For Her

Bunlara bi bak istersen..

Son düzenleme:
for her de gül var bitek intense de yok sanırım...kenzo flower u de beğenemedim nedense...diğerlerini ise deniycem tşk...

Belki biliyosundur ama bilmiyorsan Burberry Brit'ede bir bak derim amber,vanilya ve misk kokusudur. Kremsi bir koku ağırda değildir hafifte değildir orta halli bir koku :34:

sarah jessica paker lovely narcisso ya çok benzer içinde gül notası da yok.
amber,misk,iris notaları olan kokular:
chance eau tendre
chance eau fraiche
britney spears midnight fantasy
armani mania
davidoff echo
l'instant de guerlain

Hypnotic poison ağır ve acı bir kokudur Dior un nedense bütün kokularında bi acılık var. Heleki miss dior kokusuna bakıcak olursak aslında çok mükemmel bir koku genç kesime çok yakışıyor içeriğine baktığımda harika diyorum bu karşımlardan enfes bir koku çıkmalı doğru evet enfes bir kokuda ama beni rahatsız eden bişey var bitürlü bulamıyorum pure poison dada beni rahatsız eden bi acılık var Dior un kokuları beni çok rahatsız ediyor. Belkide sen seversin içinde uhte kalmasın bi dene :)

bi ara chery denemiştim o güzel gibiydi...nesse yavaş yavaş deniycem artıkınnn hepsiniiiiii:37::37::37:

Son düzenleme:
Aynen aynen acele etme yavaş yavaş en fazla 2 tane ve kokusunu alarak dene canım :) uzun uzun düşün hemen kararda verme derim :)

evet burbery brit ve body denedim...yaz kokusu gibi geldiler aslında ...angel denedim beğenmedim...son olarak posionu denedim ....vhalla bnm kokum değil kesinlikle ve ben bu kokuyu biliyodum aslında hep nefret ettiğim etrafta aldığım kokuydu yıllardır ama bende sanki biraz daha yumuşak durdu gibi 3 saat geçti yeni yeni bişeye benzedi...karasızım feci bi şekilde aslında....bu parfüme hem evet hem hayır diyorum eşim de yorumsuz kaldı bu parfüme ..ne bilim.....mecbur armani she aldım..beğeniyodum zaten sheyi ama herkesin üstünde var die alamamıştım yıllar önce umarım artık kimse kullanmaz:52:merak ettiklerim ysl cinema ve chole love...

Son düzenleme:
tenimde armani she yi hissetikçe kendimle sevişesim geliyo :27::27::27: esmerlerin kokusuymuş sözde ama bende süper bi hal aldı....bu koku benim kokum olabilir mi ki :37::37::37:

Burberry nin kokuları genelde hep hafiftir evet ağır kokuları pek yoktur :) merak ettiklerin hakkında chloe love için sana pudra kokusu diyebilirim kremsi pembe selpak kokusu derler genelde nışanlım beğenmişti ama sadece güzel dedi :) kokun harikaymış gibi iltifat etmedi :) cinema ağır bir koku bildiğin vanilyanın ağır hali ama tenden tene değişir kimi parfümler kimi tenlerde çok hafif kokuyo veee ben kesinlikle esmer parfümü, sarışın parfümü diye ayıranlara katılmıyorum çünkü esmer parfümü sarışın parfümü diye bişey yok. Tenle alakalı bu işler bide zevk meselesi :) Ayrıca armani she çok güzel bir kokudur ;)

canım o kadar tşk ediyorum ki koskoca forumda bi sen ilgilendin yazılarımla tabii diğer 2 arkadaşı da unutmamak lazım....sanırım uzun bi süre she benim kokum olucak ... bende aslında fazlaa ayırt etmiyorum esmer veya beyaz tenli kokularını sonuçta ten bu ...en basiti yıllar önce she kullanıyodu esmer arkadaşım ve kokusu bende durduğu gibi değildi daha hafif acımsı duruyodu onda...bense muhteşem oldu...ay çok sevindim ilk defa içime bir koku sindi...

tenimde armani she yi hissetikçe kendimle sevişesim geliyo :27::27::27: esmerlerin kokusuymuş sözde ama bende süper bi hal aldı....bu koku benim kokum olabilir mi ki :37::37::37:

canım güle güle kullan parfümünü she çok güzel bir kokudur yaygın olmasının da tek sebebi budur parfümü aldın diye oturmak yok yeni arayışlara tam gaz devam:)))

Back