- 13 Nisan 2020
- 499
- 328
- 18
- Konu Sahibi Annesevgisi
-
Valla bende gülüyorum o kadar yazılar okudum ki şok oldumMüsadenizle gülüyorum.
Ben degil bu sitede yazanları yazıyorum uydurmuyorumYaw saçmala allasen
Bence de ama yorumlarda bilerek sürdüm leke oldu diyenler var şok oldum bi insan çocuğunu dener mi yaBatıl bence yaa ne biliyim nasıl bı alakası olabilir saçma değil mi?
Onlar da saçmalamasın o zamanBen degil bu sitede yazanları yazıyorum uydurmuyorum
Iyi bari icim rahatladı☺annem batilligini kanıtlamak için zeytini almış bi yerine sürmüş bana hamileyken. bende ayni yerde doğum lekesi var :)
o yüzden bilerek yapınca olur ama unutkanlikla olursa bişey olmaz bence. ben oğluma hamileyken farketmeden yaptım çoğu şeyi ama onda yok:)
Evet o gecici dogum lekesi ama canim kadin ciddi ciddi yazmş annanem koklams annemin burnunda kırmızı leke var diueBen inanmıyorum pek ama yine de dikkat ediyorum, değişik kafalar
Bu arada kuzenim Gül falan koklamamış ama yeğenim alnında gülüyle doğdu. Sonradan geçti.
Aynen ben her gü yiyorum zeytinİnsanın 9 ay boyunca zeytine dokunmaması mümkün mü yaf..Dokunursa bi yerine de sürer elbet eliniSiyah lekeye sebep onu uydurmuşlar, kırmızı gül de iyiymiş,uydur uydur tutsun.1000de 1 tutsa siz de acaba die düşünür durursunuz
Iyi bari icim rahatladı☺
Haha cok tatlısıntakmayin bence :) benim oğlumun ensesinde gül var. en azından onu tanimami sağlar diye isime geliyo açıkçası:)
beni de annem kaybetse doğum lekemden dolayı kolay olurdu :)
evet müge anlı çok izlemiş olabilirim
Aynen benim arkadaşım da kolunda çilek var bildigin benekli benekli sormuştum oda dedi annem cilek yiyp sürmüş diyeBenim bacagimda cilek lekesi var , bildiginiz cilek gibi kirmizi leke
Annem hamileyken bacagina cilek dusurmus
Yani ben inanmiyorum boyle seylere ama bacagimda lekesini tasiyorum bu da ayri bir ironi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?