Gül koklamak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Annesevgisi

👪
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2020
499
328
18
Hamilelikte gül koklayınca bebegin burnu kırmızı olurmuş, bunu bilmeden kokladm. Bugün de eşim gül almış dalgınlığıma denk geldi yine kokladm bu batıl mı? Bi sitede kadın yazmş "Annanem anneme hamileyken gül koklamış annemin burnu kırmızı diye" Aslinda bunu araştırma sonucu öğrendim ciğeri araştırırken şunlar çıktı karşıma.
"Zeytin yiyip bi yerine sürersen bebegin bi tarafi siyah leke olur" (ben sürmüşümdür bilmeden)
"Çilek ve ciğer yersen bi yerine sürersen yine aynı kırmızı leke olur" (ben cilekte yedim ciger de ama cigeri ben yıkamadm yıkayınca sanrım oluyormuş)

Bunlar batıl mı cidden yorumlarda husisi sürdüm gerçekten cıktı diyen var

Hamileligim kurbana denk gelmisti kv bana cigerleri etleri elletmemisti hepsini kendi yapti benim istedigim gibi cocukta leke cikar dedi ozellikle ciger icin soyledi ben bu tarz seylere inanmiyorum ama anneannem vaktinde anneme hamileyken tane karabiberi bacagina surmus annemin bacaginda karabiber buyuklugunde ben vardir alakasi var midir tesaduf mudur bilemedim

annem batilligini kanıtlamak için zeytini almış bi yerine sürmüş bana hamileyken. bende ayni yerde doğum lekesi var :)

o yüzden bilerek yapınca olur ama unutkanlikla olursa bişey olmaz bence. ben oğluma hamileyken farketmeden yaptım çoğu şeyi ama onda yok:)

Ben inanmıyorum pek ama yine de dikkat ediyorum, değişik kafalar
Bu arada kuzenim Gül falan koklamamış ama yeğenim alnında gülüyle doğdu. Sonradan geçti.

Iyi bari icim rahatladı☺

İnsanın 9 ay boyunca zeytine dokunmaması mümkün mü yaf..Dokunursa bi yerine de sürer elbet elini Siyah lekeye sebep onu uydurmuşlar, kırmızı gül de iyiymiş,uydur uydur tutsun.1000de 1 tutsa siz de acaba die düşünür durursunuz

Aynen ben her gü yiyorum zeytin yav anasini ornek verene uydurdun diyemem ki

Iyi bari icim rahatladı☺

takmayin bence :) benim oğlumun ensesinde gül var. en azından onu tanimami sağlar diye isime geliyo açıkçası:)

beni de annem kaybetse doğum lekemden dolayı kolay olurdu :)

evet müge anlı çok izlemiş olabilirim

Benim bacagimda cilek lekesi var , bildiginiz cilek gibi kirmizi leke
Annem hamileyken bacagina cilek dusurmus
Yani ben inanmiyorum boyle seylere ama bacagimda lekesini tasiyorum bu da ayri bir ironi
Aynen benim arkadaşım da kolunda çilek var bildigin benekli benekli sormuştum oda dedi annem cilek yiyp sürmüş diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…