Kına Gecesi Gül keseli kınalarım:)

elizhaa

elizhaa...
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2009
172
1
96
Manisa
Bunlar da misafirlere dağıtılacak kınalar kızlar,çk hoşuma gitti aldım..

Eklentiler

• $GUL-KESELI-KINA-100-ad__29283024_0.jpg
    11,8 KB · Görüntüleme: 103
  • $DSC06040.jpg
    19,9 KB · Görüntüleme: 107
  • $DSC06039.jpg
    19,8 KB · Görüntüleme: 88
Son düzenleme:
canım büyük boyutlu olarak ekleyemiyorum nedense,hep böyle küçük boyut oluyor..ama altta tül içerisinde kına var,üzerinde her birine bir adet değişik renklerde gül koyulmuş.

teşekkür ederim kızlar,resmini çektim tekrar umarım görünüyordur,alt kısımda kınalar var ,tülle sarılı,üste gül yerleştirilmiş,çok şirin duruyor...inşallah beğenirsiniz.

100 adedi 20 tl canım,bir kutuda 20 adet var,gerçekte daha küçük ve zarifler..gg den aldım bunları.

çok güzel benimkiler de bundandı..Kayınvalidem bi de kırmızı tüyler içinde bi sepete koymuştu harika duruyo,saklıyorum hala...

Elizham çok zevklisin bu kına işlerinde... Fiyatıda çok uygunmuş. Sen Ankara'da sın sanırım . GG Ankarada bir yer mi ? ...bilmiyorumkismile

Elizham çok zevklisin bu kına işlerinde... Fiyatıda çok uygunmuş. Sen Ankara'da sın sanırım . GG Ankarada bir yer mi ? ...bilmiyorumkismile

yasmene canım,teşekkür ederim güzel yorumun için..GG Gittigidiyor diye bir site,online alışveriş yapabiliyorsun,oradan aldım ben,gezince her yerde bulunur ama ben uğraşmak istemedim doğrusu...oradan bakabilirsin..yakında daha güzel bir şey ekleyeceğim,umarım onu da beğenirsiniz,sürpriz olsunn:)

Teşekkürler tatlım opuyorumnanaktanben de aldım sonunda eminönündenkaydirigubbakcemile5 .... Çok güseller... Nikah şekeri gibibayanssulusmile

Yapabilirsem yanları nişanlımla isimlerimizi yazıcam pc den çıkartıp. aynı nikah şekelerinde olduğu gibiolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…