Gül ile Erdoğan arasında her şeyin kırıldığı an

ben o kelimeleri yazarken dikkat etmemiş olabilirim noktalama harflerine sonuçta hızlı ve kısıtlı yazıyoruz....ne demek istediğimi anlaymışsın o nedenle 2 nıktanın muhasebesini yapmamalısın....
ayrıca kendi adıma üsluba takılmam herkes kendi olmalı hakaret olmadığı sürece ....bu konuda çok yoruma maruz kaldığım için yazmak istedim....arkadaş iğrenç bir kelime kullanmış..ki bu ülkenin eski ve yeni cumhurbaşkanlarına... ben konuşurken sen dediğim içi,n eleştirildim....
bu iki noktaya değinmek istedim....yoksa kimsenin tarzı beni alakadar etmez.... rahatsız da olmam.....

Abdullah Gül ve Bülent Arınç yeni parti kuracak gibiler hayırlısı yapmadıkları şey mi zamanında Erbakan Lada yollarını ayırmışlardı yenilikçiyiz diye
biz almayalım..bakış açıları çok farklı,fakir fukarayı yok sayıyorlar,ben sevemedim muhafazarkar sağ partileri,lüxe gelince dibine vuruyorlar din dedikleri halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…