- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
yok yavrum genel olarak söyledimm bu konu için değill,
EE konu buraya nası geldı ozaman..
kırmayım kibleyek o zaman..
Valla benim kadar kiblenen yoktur şu sitede heralde. Yine de çizgimden şaşmayıp hakaret edilmediği sürece kiblemiyorum.yok yavrum genel olarak söyledimm bu konu için değill
ben o kelimeleri yazarken dikkat etmemiş olabilirim noktalama harflerine sonuçta hızlı ve kısıtlı yazıyoruz....ne demek istediğimi anlaymışsın o nedenle 2 nıktanın muhasebesini yapmamalısın....daha yazmasını beceremedıgın seyın tartısmasını yaratmak gercekten cok komık olmuş.. üslup üslup diye size höykürenlerden biride bendim..
herneyse ama haklısınız.. madem size üslüp dersi veriyorsak , bizde dikkatli olmalıyız sonuna kadar haklısınız.. ( @ACIBADEMSEKERI )
in vino veritas bahsettiğiniz kişide.. o bir lidere yada siyasi birine değil bana yazmış o ne la diye.. aramızdaki samimiyetten dolayı yazmış belliki.. ayrıca o bir hitap değil , bireflex. ki diyelim ki bana dedi .. ben rahatsız olmadım sende olma okkey!!
höykürmek: sizden birinin lafıydı!
ban kraliçesii dikkate alınıyorsun yavruu..Valla benim kadar kiblenen yoktur şu sitede heralde. Yine de çizgimden şaşmayıp hakaret edilmediği sürece kiblemiyorum.
Aranan suçlu bulunduDemek ki herkesi ben kibliyorum
çizgini yirimmmValla benim kadar kiblenen yoktur şu sitede heralde. Yine de çizgimden şaşmayıp hakaret edilmediği sürece kiblemiyorum.
Yeme kız lazım o bana... çizgisiz ben ben değilim...çizgini yirimmm
biz almayalım..bakış açıları çok farklı,fakir fukarayı yok sayıyorlar,ben sevemedim muhafazarkar sağ partileri,lüxe gelince dibine vuruyorlar din dedikleri haldeAbdullah Gül ve Bülent Arınç yeni parti kuracak gibiler hayırlısı yapmadıkları şey mi zamanında Erbakan Lada yollarını ayırmışlardı yenilikçiyiz diye