Gül Hastalığı Atlatan Var Mı?

gercekneydi

Şüyuu,vukuundan beter
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2018
751
597
30. yaş hediyem gül hastalığı oldu.
Tam yüzümde yaralarım bi de.
40 günlük antibiyotik kullanımı dün bitti.
Kremler kabarti ve pürüzlu cildi biraz yatistirdi.
Nette çok aradım çözmeye çalışan başarılı olan lütfen söylesin.
Her şey herkese iyi gelmez ama yine de denemem lazım. Iyi bir doktor da onerebilirsiniz yeter ki care bulabileyim.

Şimdiden teşekkürler.

Ben ilk defa duyuyorum çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin

Allah razı olsun ve dua edin " Rabbim O' na verdiğin derdi bana vermeyip, böyle güzellikler içinde yaşattığin için " diyerek inşallah benim başıma gelen böylece sizi bulmaz.
Amin cumlemize inşallah :)

Benim de yüzümde böyle bi sorun var. Doktor bi krem bi losyon verdi. Düzenli kullandım ama yine devam ediyor. Pürüzler azalsa bile kırmızı derin lekeler var.
Morelimi çok bozuyo aynaya bakmak istemiyorum.

Yeniden gidicem doktora. Bugün sirke uygulamasına başladım.ve papatya suyu bekleticem yanaklarımda. Eğer sonuç alırsam sizede öneririm.
Sizde lütfen etkili bi yöntem bulursanız benimle paylaşın

Bi çok makalede kendiligindn geçer denilsede ben inanmıyorum geçecegine. İki senedir böyle. İlk başta önemsemedim. Ergenken bile sivilcem yoktu. Sivilce vs sandım. Sonrada telaştandır strestendir deyip geçiştirdim.
Herkesin imrenerek söyledigi yüzüm baya kırmızı lekelerle dolu.
Çok sinir bozucu.
Bi virüsün sebep oldugu ama tam bilinmedigi yazıyor.
Okdr temiz dikkatliyimdir oysa ki.
İnşl sirke dermanım olur. Daha önce saç diplerimde ki egzamadan böyle kurtuldum. Şuan tek umudum bu. :KK43:

Benim de yüzümde böyle bi sorun var. Doktor bi krem bi losyon verdi. Düzenli kullandım ama yine devam ediyor. Pürüzler azalsa bile kırmızı derin lekeler var.
Morelimi çok bozuyo aynaya bakmak istemiyorum.

Yeniden gidicem doktora. Bugün sirke uygulamasına başladım.ve papatya suyu bekleticem yanaklarımda. Eğer sonuç alırsam sizede öneririm.
Sizde lütfen etkili bi yöntem bulursanız benimle paylaşın

Allah sifalar versin .
Ben kukurtlu sabun kullaniyorum. Yatistirdi yuzumu su an icin. Yuzumdeki izler kolay gecmiyor.
Gulsuyu ve gul sabunu, defne sabunu, corek otu sabunu da kullanacagim ileride.
Sirke insallah faydali olur size.

Allah sifalar versin .
Ben kukurtlu sabun kullaniyorum. Yatistirdi yuzumu su an icin. Yuzumdeki izler kolay gecmiyor.
Gulsuyu ve gul sabunu, defne sabunu, corek otu sabunu da kullanacagim ileride.
Sirke insallah faydali olur size.
Teşekkür ederim. Sizede şifa versin allahım.
Ama yüzdeki kızarıklıklar gerçekten sinir bozucu.
Omuzlarımda kaşıntı vardı. Doktor omzuma egzama yüzüme gül hastalıgı dedi. Ben yıllarca stresten sanıyordum oysa ki.
Sirkeyi günde bir veya iki kere pamukla sürüyorum. Üç günde faydasını hissettim. Ztn salatalarda da tüketirim.. sirke deride ki enfeksiyonlarla savaşma konusunda harbiden iyi.
Birde günde iki veya üç kere papatya suyu bekletiyorum yanaklarımda. Pamukla. Sanki papatyada kızarıklıgı hafifletti
Bunları bi hafta yapıcam bi hafta ara vericem. Sonrada aloe vera jeli uyguluycam inşl oda işe yarar.
Sizin söylediginiz sabunlardan da tedarik edip günlük hayatta kullanabilirim aslında.
Çünkü doktor sıvı sabun dışında herhangi bi kalıp sabun kullanman daha iyi olur demişti. Klasik kalıp sabuna geçtigimden beri ellerim bile değişti sanki.
Güzel kokulara aldanıp çok fazla kimyasal kullanıyoruz.

Araştıranlar için bilgi olması adına gelişmeleri yazalım. İnşl lekelerden kurtuluruz

Omuzlarımda kaşıntı vardı. Doktor omzuma egzama yüzüme gül hastalıgı dedi. Ben yıllarca stresten sanıyordum oysa ki.
Sirkeyi günde bir veya iki kere pamukla sürüyorum. Üç günde faydasını hissettim. Ztn salatalarda da tüketirim.. sirke deride ki enfeksiyonlarla savaşma konusunda harbiden iyi.
Birde günde iki veya üç kere papatya suyu bekletiyorum yanaklarımda. Pamukla. Sanki papatyada kızarıklıgı hafifletti
Bunları bi hafta yapıcam bi hafta ara vericem. Sonrada aloe vera jeli uyguluycam inşl oda işe yarar.
Sizin söylediginiz sabunlardan da tedarik edip günlük hayatta kullanabilirim aslında.
Çünkü doktor sıvı sabun dışında herhangi bi kalıp sabun kullanman daha iyi olur demişti. Klasik kalıp sabuna geçtigimden beri ellerim bile değişti sanki.

Araştıranlar için bilgi olması adına gelişmeleri yazalım. İnşl lekelerden kurtuluruz

Allah daha iyi etsin sizi de cumlemizi de insallah sevindim :) Yavas da gecse gecse azar azar. Kimse de kalici olmaz insallah.

Egzamaya kinanin da iyi geldigini duymustum ama kullanip deneyen bi yakinim olmadi.

Amin son care altin igne yuzdeki lekelere de benim gozum kesmiyor lazeri falan :KK43:
Yesil cay ve suzme yogurt surerek 1 sene idare ettim ben de. Sizin denediklerinizi de deneyecegim insallah. Haklisiniz hastaligi cekenler olarak care bulmaliyiz tip dunyasinin ilgisini yeterince cekmiyor bu hastalik ve ulkemizde cildiyeciler azmis bildigim sayica :KK43:

Allah daha iyi etsin sizi de cumlemizi de insallah sevindim :) Yavas da gecse gecse azar azar. Kimse de kalici olmaz insallah.

Egzamaya kinanin da iyi geldigini duymustum ama kullanip deneyen bi yakinim olmadi.

Amin son care altin igne yuzdeki lekelere de benim gozum kesmiyor lazeri falan :KK43:
Yesil cay ve suzme yogurt surerek 1 sene idare ettim ben de. Sizin denediklerinizi de deneyecegim insallah. Haklisiniz hastaligi cekenler olarak care bulmaliyiz tip dunyasinin ilgisini yeterince cekmiyor bu hastalik ve ulkemizde cildiyeciler azmis bildigim sayica :KK43:
Amin amin.
Aslında saç diplerimdeki egzamayıda sirke bitirdi.
Ben sirkeye olan inancımı öyle kazandım ztn. Kınayı duydum ama omuzlarımada kına yapamam baya çok bi alan . Saçlarımı hiç boyamadıgım için kullanmamıştım kınayı. Ama harbiden işe yarayanlardan duydum.

Ellerdeki egzama bi çok kadında var. Malesef çamaşır suyu takıntımızdan dolayı. Ne kdr dikkat etsekte ellerimiz hep kimyasalların içinde. Aloe vera özlü krem sakinleştiriyo cildi. Bitki halinde bulup kürlerini maskelerini deniycem.
Keşke doktorlarda kortizonlu kremi vermek yerine doğal çözümler üretse.

Hepimize geçmiş olsun. Herkes durumunu yazsın ki belki sonradan arayan birine yardımcı oluruz

Selam konu üzerinden epey zaman geçmiş ama deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
1,5 aydır uğraşıyorum Gül hastalığı ile ilk defa yaşıyorum ve dr 8 haftada iz bırakmadan geçecek dedi ve hiç ilaç kullanmadım, sadece bebek yağı kullanıyorum o da duştan sonra gün aşırı. Şikayetleriniz geçti mi? Şimdiden teşekkürler

Amin amin.
Aslında saç diplerimdeki egzamayıda sirke bitirdi.
Ben sirkeye olan inancımı öyle kazandım ztn. Kınayı duydum ama omuzlarımada kına yapamam baya çok bi alan . Saçlarımı hiç boyamadıgım için kullanmamıştım kınayı. Ama harbiden işe yarayanlardan duydum.

Ellerdeki egzama bi çok kadında var. Malesef çamaşır suyu takıntımızdan dolayı. Ne kdr dikkat etsekte ellerimiz hep kimyasalların içinde. Aloe vera özlü krem sakinleştiriyo cildi. Bitki halinde bulup kürlerini maskelerini deniycem.
Keşke doktorlarda kortizonlu kremi vermek yerine doğal çözümler üretse.

Hepimize geçmiş olsun. Herkes durumunu yazsın ki belki sonradan arayan birine yardımcı oluruz
Ya ne durumda yüzünüz bende bu hastalıktan muzdaribim ?

Bende de var maalesef neredeyse 1 yıldır özellikle ne zaman stres yapsam sinirlensem fazla efor sarfedeceğim şeyler yapsam spor fln hemen kıpkırmızı olurum hele sıcak klimalı yerlerde allahımmm... bu rahatsızlık bağırsaklarda sorun olursa çıkarmış kızlar cildiyecinin dediğine göre bağırdaklar ikinci beyin deniliyor ya verdikleri ilaçlar kremlerde işe yaramadı bunun tedavisi yok kızım bu geçmez deyip gönderdi beni en son gittiğim doktor sağolsun :KK43: size kendime uyguladığım iyi gelen iki şeyi söyleyeyim hergün kefir içmeye çalışın int araştırın Sedef egzama gibi cilt hastalıklarına çok faydalıymış bağırsak dostu olduğu için birde alovera kullanmaya başladım yüzüme sadece nemlendirici olarak rahatlatıyor kızarıklığı bir ton para verip aldığım cilt kremlerinden daha iyi geldi belki şişede iyi gelir ama bence kefiri mutlaka tüketin araştırıp

X