- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.398
- 598
Bende Arınç olur diyordum ama Sayın Bülent Arınç'ın önü kesildi vb yorumlar okudum, yine de bilemiyorum tabii
Ya birde Cumhurbaşkanı olan birinin yeniden Başbakan olması ya da siyaset hayatına devam etmesi garip geliyor bana.
O hiç belli olmaz, uzun zamandır Sayın Gül ve Başbakan arasında anlaşmazlıklar vardı, bu yeni bir dava değil, hatırlar mısınız bilmem, eşler arasında bile eskisi gibi samimiyet olmadığı, mesafe olduğu konuşuldu, dedikodu diyebilirsiniz, delil var mı diyebilirsiniz, şöyle bir hafızanızı yoklayın, Emine hanım ve Hayrünisa hanım protokol gereği zorunlu haller hariç uzun zamandır hiç yanyana geldi mi?
Türkiye Barolar Birliği toplantısındaydı sanırım Sayın Gül tebessüm edip alkışladığında Başbakanımızın yüz ifadesini hatırlayın, bence Başbakan uzun zaman önce yolları ayırmayı düşünüyordu zaten.
Biraz olsun Başbakanı tanıdıysam şayet Abdullah Gül'ü yeniden partiye almaya niyeti olsaydı bunun sinyalini aylar önce verirdi, Gül hakkında soru sorulduğunda hep üstü kapalı ama beraber devam etmeyeceğine dair mesajlar verdi.
Düşüncemi yineliyorum, zaten Gül'ün yeniden partiye girip vekil, bakan veya başbakan olması bana göre uygun değil.
Ben de Gül'ün basbakan olmasini hic doğru bulmuyorum, ordan in oraya gec falan cok sacma. Ama icimden bir his Davutoğlu diyor çünkü Davutoğlu müthiş bir zekasi olan insan ve harika politikası var ayrica inandiriciligi da yüksek. Arınç'i maalesef ki basbakan olarak gormek asla istemiyorum çünkü kendisinden hic ama hiç hazetmiyorum.. Nerde ne konusulacagini pek bilmiyor bence.
Gül ile Erdogan'in arasinin bozukluguyla ilgili maalesef bir sey soyleyemeyecegim Mune abla.. Biraz magazin gibi oldu hahaha ( saka yapıyorum )