Abdullah gül ün askıya alınan davası açılacakmış..kayıp 1 trilyon davası..bakalım sonuç nasıl olacak..Hayir olacak olan şudur bence ki. Ahmet Davutoğlu Başbakan olacak. Abdullah Gül'ün amaci Basbakanlik değil ki. Zaten biraz dinlenmek ara vermek istedigini duymustum. Daha farkli bir konuma gelecektir büyük ihtimalle...
Büyük ihtimalle yurtdışına çıkış yapar Kayıp Trilyon Davasından dolayı.Abdullah gül ün askıya alınan davası açılacakmış..kayıp 1 trilyon davası..bakalım sonuç nasıl olacak..
Zaten AKP de cemaat grup sayısı az değilGülün cemaate yakınlığı biliniyor zaten önü kesilecegi biliniyordu
gülaycım allah fırsat vermesin canım..çalıp çırpıp kaçmak isyeyenlere..Büyük ihtimalle yurtdışına çıkış yapar Kayıp Trilyon Davasından dolayı.
aynen katılıyorum gül ve arınç bu yüzden engelleniyor çok belli.Gülün cemaate yakınlığı biliniyor zaten önü kesilecegi biliniyordu
Almaz bence.durun bakalım hakkında açılan bir dava var sonuçta ondan ceza alacakmı?
çalan çırpan vezasını çeksin..rabbim fırsat vermesin inşallah yaptıkları yanlarına kar kalmasın..baklava çalan çocuk bile ceza alıyorken..Almaz bence.
Aklıma rahmetli Erbakan geldi. Nur yüzlünün tekeydi rahmetli, ama trilyonları götürdü valla. Davasıda zaten ev hapsine dönmüştü derken öldü gitti.
Bende Arınç olur diyordum ama Sayın Bülent Arınç'ın önü kesildi vb yorumlar okudum, yine de bilemiyorum tabiiHayir olacak olan şudur bence ki. Ahmet Davutoğlu Başbakan olacak. Abdullah Gül'ün amaci Basbakanlik değil ki. Zaten biraz dinlenmek ara vermek istedigini duymustum. Daha farkli bir konuma gelecektir büyük ihtimalle...
onlar dava arkadaşı öyle ha deyince kimse aralarına nifak tohumu ekemez....vardır bi bildikleri.....kimse öküz altında buzağı aramasın......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?