evet kadinin ynai kocasini yanidir ama burada kurulu evimzi düzenimiz var esimin isi de hazir beraber isimizde calisacagiz, bu almanlar bizi yildirmak istiyorlar ama ben onlara pabuc birakmayacagim ,
bir avukati tavsiye ettiler bize ona basvuracagim dua edinde pzt gününe randevu versinde konusalim, ben carsamba türkiyey egidiyorum kostrumak zor olacak ama bir tatile ihtiyacim var cok bunaldim
ya böyle bir işe evlilik demiyeceksin..yada oraya düzenim evim demiyeceksin..ama sen ne yardan ne serden diyorsun anladığım kadarıyla...arkadaşım ben bilmiyorum önceki konuları ama sadece şuraya takılı kaldım rahatım durunun iyi vazgeçmelimiyim.sen evlendiğinde zaten bütün bunlardan vaz geçimiştin...iş işden geçmiş sen seçimini yapmışsın...hem evlilik zaten bir bayanın herşeyden önce özgürlüğünden vazgeçmesidir ...diyerlerini saymaya gerek yok....bunları düşünmek için geç kaldın...tabiki ne olursa olsun senin yerin eşinin yanı....
simdi avukat ile görüsdüm bizdeki problem suymus benim isyerimin acilali bir sene olmadi iki bucuk ay sonra bir sene olacak, bu bir sene gecdikden sonra vize verilirmis, kanunen bir sene isyerin acik ve isleek olmasi lazim, bakiyorlarki gercekden sen mi isletiyorsun yoksa esini getirmek icinmi üzerine aldin
bu almanlar varya insani dinden imandan eder ha, iyiki iki bucuk ayim kaldi ondan sonra bütün kapilarim acikmi:) ve avukat ile kosturacagiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?