• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güclü Ve Sert Tirnaklarin Sirri

chocotripi

çilek reçelim minik kızım
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2007
817
11
96
42
Diğer
1 çorba kaşığı zeytin yağı
1 çorba kaşığı hint yağı
1/4 çorba kaşığı (3-4 damla ) limon suyu nu karıştırın hava almayan bir kaba koyun kulanmadan önce çalkalayın

kulanırken de küçük bir parca alın tırnaklarınızı ovun 5 dakika bekletin

teşk canım hem pratik hem doğal paylaşım için sağol a.s.

bende bol patates tüketenlerin tırnak yapılarının çok güçlü olduklarını aynı zamanda uzayan kısmın kendiliğinden beyaz olduğunu duydum. sanıyorum bu bilgi doğru çünkü bende çok tüketirim ve gerçekten kırılma sorunum olmadı çok şükür vede tırnaklarım beyaz uzuyor. Bilginiz olsun...

benimde tırnaklarımın uzayak kısımlarıı beyaz oluyo.. bayılıyorumm herkes ben yapıorum sanıyor doğal olduğuna inanmıyorlar.. demek patatestenmişş =D

tırnak güçlendirici ojelerin fln faydasını gören oldu mu?

ewt bir süre flormarın çatallaşmayı önleyici ojesini kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım hem sert hem parlak yapıyor tırnakları. ama daha sonra bıraktım. bıraktıktan uzun süre sonra tekrar başladı bnde yeniden kullanmaya başlıcam. ama kesinlikle tavsiye ederim

benim tırnaklarımda çok inceydi amaa gecen hafta tuzlu suda baya beklettım ya gercekten faydası oldu denemeye değer kızlar

bnde patates delisiyim uzadğı zaman tırnak ucları hep bembeyaz olr sankı french gbi ama hiç bşi yok herkes diyo içine tırnak kalemımı sürüysun bakıyolar yok :D bu aralar yemedğim icin mi ne tırnaklarım uzamıyorrr :D

benimde tırnaklarım birtürlü istediğim gibi uzamıyor , nerdeyse denemediğim kalmadı fakat uzamaya başladığında çok incelip katı ayrılıyor sizce ne yapmalıyım ?

benimde tırnaklarım birtürlü istediğim gibi uzamıyor , nerdeyse denemediğim kalmadı fakat uzamaya başladığında çok incelip katı ayrılıyor sizce ne yapmalıyım ?

bende aynı dertten muzdaripim.. bi özüm bulsakta uzun vadede işe yarasa keşke... o kadar sey denedım yınede aynı azcık uzasa bıle kırılıp soyuluyor ıkıye ayrılıyorr... yeter artık kışın ne kadar güzel uzardı ne oldu bılmıyorumm :(

bende aynı dertten muzdaripim.. bi özüm bulsakta uzun vadede işe yarasa keşke... o kadar sey denedım yınede aynı azcık uzasa bıle kırılıp soyuluyor ıkıye ayrılıyorr... yeter artık kışın ne kadar güzel uzardı ne oldu bılmıyorumm :(

Buraya üye olan bir bayan aktarın uzaması ve sertleşmesi için menekşe yağı tavsiye ettiğini paylaşmıştı. Onu okuyunca bende gidip menekşe yağı almıştım. Yağı başka bir şişeye aktarıp içine birde limon sıktım. Ben inanılmaz faydasını gördüm. Benim tırnaklarım önceden çok yumuşaktı ve sürekli soyuk soyuk oluyordu. Bu yüzden hiç doğru dürüst uzatamıyordum. Zeytinyağı limonun pek bir faydasını görememiştim. Size tavsiyem menekşe yağı+limon suyunu tırnaklarınıza masaj yaparak yedirin. 10 15 dk sonrada dax sulphur sürün. Ben şuan bunu uyguluyorum ve tırnaklarımda tek bir soyulma dahi yok. Ayrıca taş gibide sertleşti tırnaklarım. Önceden şu tırnaksertleştirici ürünlerden kullanıyordum. Şimdi onları kullanmama gerek bile kalmıyor.

Buraya üye olan bir bayan aktarın uzaması ve sertleşmesi için menekşe yağı tavsiye ettiğini paylaşmıştı. Onu okuyunca bende gidip menekşe yağı almıştım. Yağı başka bir şişeye aktarıp içine birde limon sıktım. Ben inanılmaz faydasını gördüm. Benim tırnaklarım önceden çok yumuşaktı ve sürekli soyuk soyuk oluyordu. Bu yüzden hiç doğru dürüst uzatamıyordum. Zeytinyağı limonun pek bir faydasını görememiştim. Size tavsiyem menekşe yağı+limon suyunu tırnaklarınıza masaj yaparak yedirin. 10 15 dk sonrada dax sulphur sürün. Ben şuan bunu uyguluyorum ve tırnaklarımda tek bir soyulma dahi yok. Ayrıca taş gibide sertleşti tırnaklarım. Önceden şu tırnaksertleştirici ürünlerden kullanıyordum. Şimdi onları kullanmama gerek bile kalmıyor.[/QUOTE]

canım bu yazını okuduktan sonra menekşe yağı aldım bugün ve limon suyuyla karıştırıp pamukla ayak ve el tırnaklarıma sürdüm tırnaklarım hem beyaz oldu hem de parladı menekşe yağının kokusu da güzelmiş hala koklayıp duruyorum ben sürdükten sonra yıkamadım tırnaklarım şu an kısa bakalım uzadıkça sonuçlarını alabilirim umarım

canım bu yazını okuduktan sonra menekşe yağı aldım bugün ve limon suyuyla karıştırıp pamukla ayak ve el tırnaklarıma sürdüm tırnaklarım hem beyaz oldu hem de parladı menekşe yağının kokusu da güzelmiş hala koklayıp duruyorum ben sürdükten sonra yıkamadım tırnaklarım şu an kısa bakalım uzadıkça sonuçlarını alabilirim umarım

Canım uzama açısından faydası varmı bilemiyorum. Çünkü uzaması için dax sulphur kullanıyorum ve onun uzama konusunda faydasını fazlasıyla görüyorum. Menekşe yağı hem sertleştiriyor hemde soyulma sorununu ortadan kaldırıyor. Zaten bu iki sorun yüzünden ben uzatamıyordum. Bu ikisi ortadan kalkınca güzelce uzuyorlar. Dax sulphuruda kesinlikle tavsiye ediyorum. Onuda mutlaka al kullan. Zaten pahalı birşeyde değil. Menekşe yağını kullandıktan sonra bende yıkamıyorum. 10 15 dk bekletiyorumki tırnaklar güzelce emsin. Daha sonrada dax sulphuru masaj yaparak sürüyorum. Oda güzelce emince tırnaklarım taş gibi sertleşiyorlar. Hergün düzenli olarak yaparsan daha çok faydasını görürsün.

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim peki sipariş ettikten kaç gün sonra elıme ulaşırr ? ve kargo ücreti ne kadar ödedin acaba ? her şehire sabit mi ben izmit te oturuyorum.. ?

Back