Güçlü durmaktan yoruldum, yıkılmak istiyorum

Tesekkur ederim. İnsallah gececek bugünler. Burada yazan uyeleri umursamiyorum. Gercek hayatta pisirik olan insanlarmis gibi geliyor. Eline telefonu alan insan kendini bisey zannediyorsa kompleksi vardir.

Öncelikle bebeğinizi sağlıkla büyütün.
Böyle bir adamdan ve ailesinden boşanmanıza cok sevindim .
Nowaybabe ‘in de yazdığı gibi güçlü durmaya calısmayın . Ağlamak istiyorsanız ağlayın içinizi boşaltın .
Aman diyeyim , bir hata yapıp sakın bu adamla tekrar barışmayın .
Keşke bu kadar şans vermeseydiniz bu evliliğe ama olan olmus artık . Siz bundan sonrasına bakın.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Yorulma buna hakkın yok, hayat daha yeni başlıyor. Bebeğin için güçlü olmak, ayakta dimdik durmak zorundasın. O sümsük heriften kurtulman çok iyi olmuş. Ardını bırak önüne bak. Bebeğinle güzel çok güzel günleriniz olur umarım.

Ailesini toplayip komple bir kliniğe kapatmak gerekiyor zaten. Yerleşmiş dayakçı baba problemleri, ezik ama sinsi anne sendromu ve sülaleyi toplasan ki zaten 3-5 kisiden olusuyor bir tane mantikli insan maalesef yok aralarinda
Hic muhatap olma sessiz kal ve onlardan hamle bekle. Barış ya da barışma sana böyle bir akıl veremem bence seni yanlış yönlendirmiş olurum. Ama sadece kendini dinle bir süre

Donmeye niyetim yok. Ben kendimi gectim, kizimi kurtardim bu insanlardan. Kizim icin her sey

Cok tesekkur ederim. İnsallah guzel gunler gorecegiz kizimla. Guneşli gunler.

Hic muhatap olma sessiz kal ve onlardan hamle bekle. Barış ya da barışma sana böyle bir akıl veremem bence seni yanlış yönlendirmiş olurum. Ama sadece kendini dinle bir süre
Ben kararimi verdim. Sadece uzulmeye ne vaktim ne de hakkim oldu. Yasadiklarima, verdigim tavizlere uzuluyorum. Ama kizim icin hala dik duruyorum

Ben kararimi verdim. Sadece uzulmeye ne vaktim ne de hakkim oldu. Yasadiklarima, verdigim tavizlere uzuluyorum. Ama kizim icin hala dik duruyorum
Hiç üzülmeyin bir yuvayı yıkmak kolay değil tabii ki hepimiz tavizler veriyoruz bu arkadaşlık ilişkisinde dahi böyle. Huzur bulmak için bazen gormezden geliyoruz o an boyle yapmanız gerekiyodu ve yaptınız

Hiç üzülmeyin bir yuvayı yıkmak kolay değil tabii ki hepimiz tavizler veriyoruz bu arkadaşlık ilişkisinde dahi böyle. Huzur bulmak için bazen gormezden geliyoruz o an boyle yapmanız gerekiyodu ve yaptınız
İnsan tuhaf hissediyor. Ama gecip gidecek insallah

2-3 sene sonra iyi ki boşanmışım diyeceksin sakın geri dönme çocuğunu bu sorunların içinde büyütme

Bekara koca boşamak kolay en ufak birşey bile olsa boşanın diyenler var bu arada hamile olduğunuzu öğrendiğinizde bebek kaç aylıktı

madem bir avukat buldum boşanmala ilgili bişey sorayım size:)

yani açıkçası pek güçlü, dik, sağlam durmuşsunuz gibi gelmiyor buradan bakınca

annesi ayrı problem, kumar desen var, oyun bağımlısı sayılacak (ya da ilk kez kendi evi olduğu için şanzımanı freni dağıtmış), aile babası olmaya hiç hazır olmayan, kafasına göre gezen, sizi çok da kaale almayan bir adam var ortada

siz bu adamla kendiniz mi tanışıp sevip evlendiniz? kendiniz bulduysanız nesine aşık oldunuz evlenip çocuğunuza baba yapacak kadar neyine tutuldunuz?

görücü usulü ise ki aynı çevredenmişsiniz, öyleyse bu daha önceki kızı zaten biliyor olmanız gerekmez mi?

siz de ha bire annenize gidiyorsunuz (babanız hayatta mı değil hep anne lafı var). mesleğiniz var neden çalışmayıp odalarda kaynana arıyorsunuz...

ne biliyim sanki 14-15 yaşında 2 çocuğu evermişler bi eve koymuşlar onlar da evcilik oynamış...hiç yetişkin olgun insan işi değil yani şu yazdıklarınız... üstelik bunun stresinden erken doğum yaptım diyorsunuz. hani ne biliyim hamileyken eşi dağda, savaş bölgesinde vs olup aylarca göremeyen kadınlar, anne babası kanser tedavisi görürken refakat edip gebelik giçirenler filan bordo bereli öyleyse demek...

neyse olan olmuş zaten de asıl güçlü durmanız gereken zamanlar daha önünüzdeki zamanlar yani. asıl mesele orada.

bebeğinize geçmiş olsun.

Hikayen biraz benim hikayeme benziyor ne hissettiğini çok çok iyi anlıyorum kucağında bebeginle onun geleceğinin hayalini kurmak sana güç vericek sen çocuğunla hayata tutunacaksin kurtulmuşsun iyi ki benim ki de beni bosamiyor ben boşanmak istiyorum bakalım bizim sonumuz nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…