Güçlü biri değilim..

boşandıktan sonra bu kadarkısa zamanda bir başkasını hayatına soktuğun için şansızsın.denize düşmüşsün yılana sarılmışsın.ulan erkek adam bankaya borcum var diye sevgilisini çalıştırıpda parasını yermi yaa.böyle adamları seviyorsunuz bide kendilerini bir haltmış gibi önemsenmelerini sağlıyorsunuz ya neden kendini değerli ve önemli hissetmiyorsun.çocuğumdan başka kimse kendimi bana kötü hissettiremez hele bir erkek aslaa

Arkadaşlar lütfen beni yanlış anlamayın, ahlak sorgulaması falan kesinlikle yapmıyorum fakat cidden şaşırıyorum, evlenmediğiniz bir insanla nasıl ev hayatı yaşayabiliyorsunuz? Sonundan emin olmadığınız bir ilişkide nasıl kollarınızı açıp teslimiyet gösteriyorsunuz bu denli? Ben gerçekten öğrenmek adına soruyorum. Bu beni çok şaşırtıyor.

Öte yandan ise konu sahibi arkadaş, böyle sorumsuz insanla ilerde %100 kesinlikle zaten mutsuz-birbirine hakaret eden(enazından o size) çift olacaktınız.Bir de çocuğunuz falan olsaydı,al başına belayı. Bir erkek işsiz kalabilir ama mücadele eder,arar tarar bulmaya çalışır. Fakat size iyice sırt yaslamış, bir erkek olarak nasıl gururuna yedirebiliyor? Böyle birini insanlara eşim diye nasıl gösterecektiniz?

İlişkilerde taraflardan biri ayrılığa rağmen rahatsa,diğeri paralıyorsa kendini bir dengesizlik vardır. O rahatsa siz de rahat olun. Ne yani kendinize hiç değer vermiyor musunuz? Kendinin değerini bilmeyen başka şeylerin değerini asla bilemez.

Allah size fırsat vermiş,çekin kurtarın kendinizi. Önceki eşinizle olan yıkıntıları bu ilşkide toparlamaya çalışmışsınız, bence sizinki tutku tamamen-alışkanlık-gözükörlük. Sevgi değil.(düşüncem bu, ltf siz nerden bileceksinz demeyin)Sevgi saygıyla beraber bulunan birşeydir,bu adamın saygı duyulacak bir şeyini göremedim???[/B]

Son düzenleme:
canım senin daha önceki konularınıda hep üzülerektakip ettim.. Ekrem gibi birinden kurtulduktan sonra tekrar böyle sorumsuz biriyle karşılaşman beni tekrar üzdü...Böyle at yarışlarıyla şanş oyunlarıyla uğraşan birinden hayır gelmz.Aklını başına topla derim bn.İkinci bir hata yapma...

Sen onu o kadar sevmişsinki, 2 saat telefonda sana ulaşamayınca, cevap vermedin diye kapının önüne gelmiş, sende onun o haline üzülüp hemen işten ayrılmışsın. Peki sen ona kaç gün boyunce mesaj yazmışsın, o neden senin onun umursadığın kadar seni umursamadı. Bence bu adam seni sevmemiş, belki biraz hoşlanmış olabilir ama sevmemiş.

Sevse tüm bunları yapmazdı zaten.
Ayrıca daha boşanalı 2 ay olmuş, hemen diye hayatına birini alıyorsun ki. Sen mutsuzluğa bile bile davetiye çıkarmışsın canım.

Bende eşimden ayrıldım. 7 yıl olmasına karşın hayatıma birini almadım. Yine mutsuz olmaktan onun bana yaşattıklarını yaşamaktan korktum. Daha bir garantici oldum artık.

Şimdi işten eve evden işe, elbette birini hayatıma alacağım ama, tam anlamıyla ayakları yere basan ve beni gerçekten sevip isteyen birisiyle.

Sen çok erkenci davranmışsın, bu mutsuzluğun sebebide o.

Umarımki bir an önce atlatırsın.

atlattım artık sanırım çünkü değmediğini anladım,gördüm,farkettim herkese teşekkür ederim çok sağolun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…