Arkadaşlar lütfen beni yanlış anlamayın, ahlak sorgulaması falan kesinlikle yapmıyorum fakat cidden şaşırıyorum, evlenmediğiniz bir insanla nasıl ev hayatı yaşayabiliyorsunuz? Sonundan emin olmadığınız bir ilişkide nasıl kollarınızı açıp teslimiyet gösteriyorsunuz bu denli? Ben gerçekten öğrenmek adına soruyorum. Bu beni çok şaşırtıyor.
Öte yandan ise konu sahibi arkadaş, böyle sorumsuz insanla ilerde %100 kesinlikle zaten mutsuz-birbirine hakaret eden(enazından o size) çift olacaktınız.Bir de çocuğunuz falan olsaydı,al başına belayı. Bir erkek işsiz kalabilir ama mücadele eder,arar tarar bulmaya çalışır. Fakat size iyice sırt yaslamış, bir erkek olarak nasıl gururuna yedirebiliyor? Böyle birini insanlara eşim diye nasıl gösterecektiniz?
İlişkilerde taraflardan biri ayrılığa rağmen rahatsa,diğeri paralıyorsa kendini bir dengesizlik vardır. O rahatsa siz de rahat olun. Ne yani kendinize hiç değer vermiyor musunuz? Kendinin değerini bilmeyen başka şeylerin değerini asla bilemez.
Allah size fırsat vermiş,çekin kurtarın kendinizi. Önceki eşinizle olan yıkıntıları bu ilşkide toparlamaya çalışmışsınız, bence sizinki tutku tamamen-alışkanlık-gözükörlük. Sevgi değil.(düşüncem bu, ltf siz nerden bileceksinz demeyin)Sevgi saygıyla beraber bulunan birşeydir,bu adamın saygı duyulacak bir şeyini göremedim???[/B]